Copy
online bekijken

<<First Name>>

In deze nieuwsbrief informeren wij, de dividendbelegger van Nederland, u over onze beleggingen en onze visie op de markten. Wij beleggen voor onze cliënten wereldwijd in kwalitatief hoogwaardige ondernemingen met een aantrekkelijk dividendrendement.

Het huidige dividendrendement op onze portefeuille is 2,9%, vergeleken met 1,7% voor de wereldindex. Door te kiezen voor kwaliteit hebben wij ook in het lastige jaar 2020 het totale dividend van onze portefeuille met 4,7% zien groeien. 

Wij wensen u veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Michel Schooneman
Hans van der Heijden
Frank Hoogendijk
Pieter de Borst
Willem Haasbeek


Terugblik augustus: centrale banken stellen markten gerust

Na een positief begin van de maand groeide vrees onder beleggers dat de Federal Reserve al tegen het einde van dit jaar zal beginnen met het terugschroeven van de obligatieaankopen. Deze vrees ebde weer weg na een toespraak van Fed voorzitter Powell. Daarin gaf hij aan maximale werkgelegenheid als prioriteit nummer één te zien.
Lees meer

Vooruitblik: vooruitzichten voor aandelen blijven gunstig

Inmiddels bedraagt het rendement van de MSCI All Countries World Index dit jaar 20,1%. Het is dan ook niet vreemd dat met enige regelmaat zorgen over de houdbaarheid van deze koersniveaus de kop opsteken. Toch blijven de omgevingsfactoren voor aandelen gunstig. Er is nog altijd een gebrek aan alternatieven, de rente is laag en de winstgroeivooruitzichten zijn goed.
Lees meer

Allianz op koers naar een record omzet en winst in 2021

Allianz Group is een van de grootste verzekeraars ter wereld. Allianz is in 1890 in Berlijn opgericht, sinds 1949 is het hoofdkantoor in München gevestigd. Al in 1893 werd een kantoor in Londen geopend. In 1904 volgde de stap naar de VS, gevolgd door verdere internationale expansie. 
Lees meer
De informatie in deze nieuwsbrief is uitsluitend bedoeld voor algemene doeleinden en is uitdrukkelijk niet bedoeld als een advies of aanbeveling. Hoewel de informatie met de meeste zorg is samengesteld, kan Heeren Vermogensbeheer B.V. niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit ervan. Heeren Vermogensbeheer B.V. heeft een vergunning als beleggingsonderneming van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staat onder toezicht van de AFM en De Nederlandsche Bank.
Copyright © 2021 Heeren Vermogensbeheer, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp