Copy
Ser meddelandet konstigt ut? Klicka här för att visa det i din webbläsare

November

Så har vi gått vi in i en ny månad, och på måndag, 4 november, är det därmed dags för månadsträff i Huddinge.

Vi slår som vanligt upp Rådsalens port 17.30, serverar matigt fika 18.00 och glider automatiskt över i "kvällens program" nu när vi inte har något tema eller någon föreläsare.

Lördagen som följer närmast efter, den 9 november, är nästa filmvisning, också i Rådsalen, kl 15. Denna gång är det en aspergerkoppling.Polisen står chanslösa när en rad mystiska mord arrangerade som olyckor inträffar runt om i Stockholmsområdet. Kommissarie Erik Swahn (Björn Granath) och hans kollegor har kört fast i utredningen och plockar in polisaspiranten Johan Ståhl (Andreas Wilson), och med sin intelligens och sitt annorlunda sätt att tänka får han gruppen att tänka i nya banor. Ett spår leder till Uppsala universitet och Johan får i uppdrag att under falskt namn börja på universitetet och leta efter fler ledtrådar.

Det här är den andra spelfilmen Attentions nuvarande vice ordförande Eric Donell producerat och regisserat (tillsammans med Martin Söder), efter “Utanför din dörr” som vi tidigare har visat. Inget sägs direkt rent ut, men vi insatta i NPF-världen anar förstås att filmens Johan Ståhls skarpa hjärna också är autistisk…

Vi bjuder på fika, läsk, popcorn och godis. Och du får naturligtvis gärna ha med dig eget om du föredrar det.

Väl mött!

Styrelsen i Attention-Huddinge-Botkyrka,
genom Anders Pemer, ordförande

Facebook
Twitter
Website
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Riksförbundet Attention · Tjurhornsgränd 6 · Johanneshov 12163 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp