Copy
 
Vis i browser
 
 
 
 

Forenkling, forbedring og forlængelse af kompensationsordninger

 
Torsdag den 17. december præsenterede Regeringen og et flertal i Folketinget en ny aftale om hjælpepakker. Aftalen forlænger de genåbnede kompensationsordninger, som danske virksomheder også kunne søge i foråret og omfatter bl.a. faste omkostninger, et nyt A-skattelån til SMV’er og kompensation til arrangører.
 
Læs mere om alle ordninger og de nye tiltag i artiklen her.
 
 
Har du styr på skatten for 2020? Få vores gode råd!

Coronakrisen har haft stor betydning for dansk økonomi – både for virksomheder, men også for private lønmodtagere. Nu hvor året nærmer sig sin afslutning er det derfor en god idé at få gennemgået sin forskudsopgørelse hos Skat, så man ikke ender med skattesmæk. Vi har samlet 10 gode råd til, hvad du særligt skal være opmærksom på med skatten for 2020.
 
Læs vores gode råd her.
 
 
Biler – skat og moms 2021

I publikationen ”Biler – skat og moms 2021” kigger vi bl.a. denne gang på gulpladebiler og det svære valg mellem firmabil eller egen bil. Du kan også blive klogere på satserne for kørsel i 2021.
 
Find publikationen her.
 
 
Vi sidder naturligvis klar til at svare på spørgsmål eller rådgive dig igennem de sidste dage af 2020. Og selvom tiderne er svære for rigtig mange lige nu, håber vi alligevel at du får en hyggelig jul med den nærmeste familie og at det nye år byder på bedre tider og nye muligheder.
 
Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.
 
 
 
De bedste hilsner,
 
 
Grant Thornton
 
D +45 33 110 220
mail@dk.gt.com
 
 
 
 
Afmeld nyhedsbrev
Persondatapolitik
  Følg os på LinkedIn   In
 
Grant Thornton
Stockholmsgade 45
2100 København Ø
33 110 220
mail@dk.gt.com
www.grantthornton.dk