Copy
 
Vis i browser
 
 
 
 

De forbedrede vilkår for tildeling af medarbejderaktier og
-optioner

 
I efteråret fremsatte regeringen en række forslag, der skal forbedre mulighederne for tildeling af medarbejderaktier i form af større aftalefrihed og lempeligere beskatning.

Kom og drik din morgenkaffe og hør om de nye forbedrede muligheder for aflønning af medarbejdere ved tildeling af aktier og -optioner, når Grant Thornton og Elmann inviterer til morgenmøde torsdag den 7. februar og torsdag den 28. marts 2019.

Advokat Nicolai Hesgaard fra Elmann vil bl.a. på mødet gennemgå de nye ansættelsesretlige regler, som giver større aftalefrihed ved tildeling af optioner og warrants. Mens Tax Partner, Lærke Hesselholt fra Grant Thornton vil fokusere på det skattemæssige i de nye regler, hvor medarbejdere under visse betingelser, kan blive fritaget for indkomstbeskatning ved tildelingen af medarbejderaktier mod aktieavancebeskatning ved afståelse.

Program
7:30-8:00           Morgenmad og netværk
8:00-9:15           Velkomst / Gennemgang af de forbedrede regler for tildeling af medarbejderaktier og -optioner


Tilmeld dig morgenmødet her! Eller skriv dit navn og virksomhed til event@dk.gt.com

Hvem kan deltage?
Alle er velkomne til at deltage.

Bemærk!
Morgenmødet holdes både den 7. februar og den 28. marts. Der er dog et begrænset antal pladser. Tilmelding sker efter ”først til mølle” princippet!

Sted
Stockholmsgade 45, 2100 København Ø.

Forplejning:
Vi byder på morgenmad og kaffe/the til mødet.

Vi glæder os til at byde dig varmt velkommen!

 
Læs også:

Big Data: Dyrk dine data og bliv dygtigere i dagligdagen

Big Data-begrebet har for længst fundet sin plads i den danske ordbog, da indsamlingen og analysen af store datamængder spås at kunne skabe afgørende stor værdi i samfundet. På sygehuset, der forsøger at skabe de bedste forhold for patienter og personale. I kommunen, der forsøger at hjælpe borgerne bedst muligt. Og ikke mindst i virksomheder, der forsøger at skabe sunde og effektive arbejdsforhold for både medarbejdere og arbejdsgivere.

Læs hele artiklen her!
 


Læs også:

Investér mere energi i dine energiafgifter: Energiområdet overset blandt danske virksomheder

Danske virksomheder kan blive bedre til at holde styr på deres energiafgifter og mulighederne for godtgørelse. De snubler over tekniske vanskeligheder og et kompliceret regelsæt – og risikerer at snyde sig selv for penge eller at komme i problemer hos Skattestyrelsen. Der kan særligt være penge at hente i ubenyttet godtgørelse hos virksomheder med et kompliceret energiforbrug.

Læs hele artiklen her!
 
 
 
De bedste hilsner,
 
 
Grant Thornton
 
D +45 33 110 220
mail@dk.gt.com
 
 
 
 
Afmeld nyhedsbrev
Persondatapolitik
  Følg os på LinkedIn   In
 
Grant Thornton
Stockholmsgade 45
2100 København Ø
33 110 220
mail@dk.gt.com
www.grantthornton.dk