Copy
 
Vis i browser
 
 
 
 

Lønkompensation til alle brancher i hele Danmark

 
Den 7. december meddelte Statsministeren, at der fra 9. december blev indført skærpede restriktioner i 38 danske kommuner, hvor smittespredningen var for høj. Restriktionerne indebar bl.a. at restauranter, barer, biografer og teatre skulle lukke ned. På et pressemøde i dag blev det meddelt, at de skærpede restriktioner udvides til yderligere 31 kommuner fra fredag den 11. december klokken 16.00. For at imødekomme de udfordringer, som disse virksomheder nu står overfor for anden gang, blev der den 10. december indgået trepartsaftale om genindførelse af lønkompensation til ramte virksomheder.
 
Læs mere om lønkompensationen her.
 
 
Finansloven 2021 – en coronafinanslov

Søndag den 6. december præsenterede Finansministeren finansloven for 2021. Den danske økonomi er hårdt ramt af coronakrisen, og derfor indeholder finansloven også en lang række tiltag for at understøtte danske virksomheder og lønmodtagere.
 
De væsentligste erhvervsmæssige tiltag i finansloven, finder du her. 
 
 
Grøn skattereform

Som en del af Danmarks grønne skattereform har regeringen sammen med Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og det Konservative Folkeparti indgået aftale om bedre muligheder for, at danske virksomheder kan omlægge deres produktion, så den understøtte den grønne omstilling gennem forhøjelse af afskrivningsgrundlaget og niveau for straksafskrivninger.
 
Læs mere her.
 

Har du brug for rådgivning, eller har du spørgsmål til fx kompensationsordninger eller skattereformen, er du altid velkommen til at kontakte os.
 
 
 
De bedste hilsner,
 
 
Grant Thornton
 
D +45 33 110 220
mail@dk.gt.com
 
 
 
 
Afmeld nyhedsbrev
Persondatapolitik
  Følg os på LinkedIn   In
 
Grant Thornton
Stockholmsgade 45
2100 København Ø
33 110 220
mail@dk.gt.com
www.grantthornton.dk