Copy
 
Vis i browser
 
 
 
 
 
Efteråret banker snart på døren, og med det kommer også de sidste udfasninger af regeringens hjælpepakker til coronaramte virksomheder. Enkelte virksomheder kan fortsat få støtte, hvis de er tvunget til at holde lukket – men generelt vil de fleste virksomheder skulle finde sig en ny hverdagsrutine, hvor der skal holdes afstand, sprittes af mv.  Hos Grant Thornton sidder vi altid klar til at rådgive og hjælpe, så virksomhederne kan komme i gang igen på bedste vis.
 
 
FACIT august 2020

I sommerens udgave af Facit bliver der reflekteret over efterdønningerne af corona, hvor der bl.a. kigges på personaleforhold i en coronatid. Du kan også læse om:
  • Boligbeskatning
  • Beskatning af sundhedsfremmende ydelser
  • Ændringer til en række lovpakker
Læs det nyeste Facit her.
 
 
Kom til gå-hjem-møde om fremtidens digitale arbejdsplads

Mange virksomheder har haft hjemsendte medarbejdere under corona, og hjemmearbejde er i høj grad blevet en del af hverdagen for flere. Men hvordan tilbyder man som arbejdsgiver øget fleksibilitet uden at gå på kompromis med kvalitet og samarbejde? Hvilke krav har fremtidens medarbejdere til deres digitale arbejdsliv? Og hvordan kan vi bruge den stigende digitale parathed til at skabe yderligere digitalisering til gavn for virksomheden uden at gå på kompromis med de regler og forventninger, virksomheden har til IT-anvendelse – og IT-sikkerhed? 

Det og meget mere kan du få svar på tirsdag den 8. september 2020, når Grant Thornton inviterer til gå-hjem-møde om det digitale arbejdsliv med direktør, forfatter og digital rådgiver, Astrid Haug og Head of IT Audit & Advisory i Grant Thornton, Anders Grønning-Kjærgaard.

Vi har stadig et par ledige pladser tilbage, så tilmeld dig her.
 
 
Få de nyeste informationer først

Grant Thorntons LinkedIn er platformen, hvor vi melder de nyeste ændringer til hjælpepakker og kompensation ud først. Det er også her, hvor vi giver indblik i vores rådgivende arbejde og deler gode råd om alt fra årsrapporter til skat og moms.

Følg med og bliv opdateret her.
 
 
 
 
De bedste hilsner,
 
 
Grant Thornton
 
D +45 33 110 220
mail@dk.gt.com
 
 
 
 
Afmeld nyhedsbrev
Persondatapolitik
  Følg os på LinkedIn   In
 
Grant Thornton
Stockholmsgade 45
2100 København Ø
33 110 220
mail@dk.gt.com
www.grantthornton.dk