Copy
 
Vis i browser
 
 
 
 

En sommerhilsen fra Grant Thornton

 
Sommeren har gjort sit indtog, men for mange danske virksomheder er denne sommer ikke som den plejer. Selvom Danmark langsomt er åbnet og vendt tilbage efter corona, er der fortsat erhverv, som skal holde lukket eller som mærker likviditetspresset oven på et hårdt forår.

Mange virksomheder bruger normalvis sommeren på at komme hængepartier til livs og at holde ferie og komme helt ned i gear. Dette kan for nogle stadig være tilfældet, mens andre fortsat må arbejde for at indhente det forsømte, som coronakrisen har medvirket til.

Hos Grant Thornton sidder vi stadig klar til at hjælpe, uanset om kalenderen skrive juni, juli eller august. Vi ved, at dette år har medført mange udfordringer for dansk erhvervsliv, og derfor er vi aldrig mere end et opkald eller en mail væk.
 
 
Hjælp til sæsonafhængige selvstændige, freelancere og kunstnere

Regeringen og et flertal i Folketinget er blevet enige om en aftale for at udvide hjælpen til særligt sæsonafhængige selvstændige, freelancere og kunstnere, som rammes grundet aflyste sommerarrangementer. Regeringen er stadig ved at udarbejde bekendtgørelsen for ordningen, men det forventes at den vil øge den månedlige kompensation fra 23.000 til maksimalt 37.000 kr.

Vi holder os hele tiden opdaterede og afventer regeringens bekendtgørelse om ordningen.

I mellemtiden kan du læse om aftalen her.
 
 
Gode råd om hjælpepakker og støtteordninger

Vores videoserie med gode råd om hjælpepakker og støtteordninger holder sommerferie, men du kan se vores nyeste videoer om bl.a. forlængelse af kompensation til selvstændige, ny ordning for faste omkostninger og den gradvise udfasning af alle ordningerne på vores hjemmeside.

Du finder videoerne her.

Har du spørgsmål, som du ikke kan finde svar på i videoerne, er du altid velkommen til at kontakte os.
 
 
Pas på de cyberkriminelle i sommerferien

Mens mange danskere tager sig en velfortjent sommerferie, holder de cyberkriminelle sjældent fri. Dertil kommer en stigning i cyberkriminalitet grundet coronakrisen, og danske virksomheder skal derfor være ekstra opmærksomme på snydemails og falske fakturaer – særligt hvis virksomheden har hyret nye ferieafløsere. 

Læs vores gode råd til cybersikkerhed her. 
 
 
Sommerens åbningstider

Hos Grant Thornton er vi her hele sommeren, dog med let ændrede åbningstider i ugerne 29, 30 og 31:
  • Mandag – torsdag: kl. 9:00 – 15:00
  • Fredag: kl. 9:00 – 14:00
Vores normale åbningstider finder du her.
 
Rigtig god sommer!
 
 
 
De bedste hilsner,
 
 
Grant Thornton
 
D +45 33 110 220
mail@dk.gt.com
 
 
 
 
Afmeld nyhedsbrev
Persondatapolitik
  Følg os på LinkedIn   In
 
Grant Thornton
Stockholmsgade 45
2100 København Ø
33 110 220
mail@dk.gt.com
www.grantthornton.dk