Copy
 
Vis i browser
 
 
 
 
 
Danmark er i denne uge åbnet for endnu flere virksomheder, som skal have gang i hjulene under nye retningslinjer, og samtidig mødes regeringen i dag den 20. maj for at drøfte mulighederne for yderligere genåbning af samfundet. Selvom hverdagen er begyndt at indfinde sig på mere normal vis for mange, er der stadig flere virksomheder, som har brug for likviditet og økonomisk støtte. Hos Grant Thornton står vi klar til at hjælpe din virksomhed med alt fra spørgsmål om støtteordninger til erklæringer, hvis du skal have hjælp under coronakrisen.
 
 
Ugens råd om hjælpepakker og støtteordninger

Vi fortsætter i denne uge med endnu en video i vores serie om hjælpepakker og støtteordninger. Ugens emne er likviditet særligt med fokus på mulighederne for kaution gennem Vækstfonden eller Eksportkreditfonden.

Du finder denne uges og tidligere ugers råd på vores hjemmeside eller vores LinkedIn.
 
 
FACIT maj 2020

I forårets udgave af Facit fylder coronakrisen også. En revisor kan ikke spå om fremtiden, og ingen kunne forudse den verdensomspændende pandemi, som truer både menneskeheden og verdens økonomi. Alligevel du vil i dette nummer få revisorernes bedste bud på, hvad fremtiden bringer, og hvad vi kan tage med os fra krisen. Du kan også læse om:
  • Beredskabsstyring og nødplaner
  • Underskudsbegrænsning
  • Regnskabet på den anden side
  • Status på den nye ferielov
Hent det nyeste Facit her.
 
 
 
De bedste hilsner,
 
 
Grant Thornton
 
D +45 33 110 220
mail@dk.gt.com
 
 
 
 
Afmeld nyhedsbrev
Persondatapolitik
  Følg os på LinkedIn   In
 
Grant Thornton
Stockholmsgade 45
2100 København Ø
33 110 220
mail@dk.gt.com
www.grantthornton.dk