Copy
 
Vis i browser
 
 
 
 

COVID-19: Seneste opdateringer fra Grant Thornton

 
Erhvervsminister Simon Kollerup har foreslået at fremrykke udbetalingerne for lønkompensation og kompensation til selvstændige. Dermed udbetales kompensationen før ansøgningerne er behandlet, hvilket giver virksomhederne bedre muligheder for at undgå konkurser.

Hos Grant Thornton støtter vi op om forslaget, som kan sikre, at danske virksomheder kommer igennem krisen. Vi følger situationen nøje.
 
 
FAQ om kompensation til selvstændige og freelancere

Selvstændige og freelancere med B-indkomst kan søge kompensation, hvis de forventer et tab på min. 30% grundet COVID-19. Derudover kan freelancere med blandet A-indkomst og B-indkomst også søge kompensation for op til 90% af det forventerede indkomsttab.

Læs vores eksperters svar på de oftest stillede spørgsmål om kompensationsordningen her.
 
 
Låneordning til SMV’er

Små og mellemstore virksomheder kan fra primo maj søge om et rentefrit lån af deres indbetalte moms og lønsumsafgift. Derudover har virksomheder, som betaler lønsumsafgift efter metode fire, mulighed for at udskyde betalingen af anden og tredje kvartal i 2020.

Læs mere om lån og fristudskydelser for SMV’er her.
 
 
Opdateret guide om COVID-19

Der kommer løbende justeringer og fornyelser af regeringens hjælpepakker til erhvervslivet, og det kan være svært at nå at få det hele med. Derfor har vi udarbejdet en guide, som altid er opdateret med de seneste frister, ordninger og kompensationer. Find den her.
 
 

Webinar: Navigating the COVID-19 incentives available in the Nordics and Baltics

COVID-19 har haft stor effekt på erhvervslivet ikke kun i Danmark, men i hele verden. I samarbejde med vores nordiske og baltiske kolleger afholder vi den 7. maj 2020 kl. 09.00-10.15 et webinar om de initiativer, der er taget for at hjælpe virksomheder i hhv. Estland, Letland, Litauen, Norge, Sverige, Finland og Danmark.


Tilmeld dig webinaret her. Bemærk, at webinaret er på engelsk.


Tøv ikke med at tage fat i os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til ovenstående eller andre COVID-19 relaterede emner.

 
 
 
De bedste hilsner,
 
 
Grant Thornton
 
D +45 33 110 220
mail@dk.gt.com
 
 
 
 
Afmeld nyhedsbrev
Persondatapolitik
  Følg os på LinkedIn   In
 
Grant Thornton
Stockholmsgade 45
2100 København Ø
33 110 220
mail@dk.gt.com
www.grantthornton.dk