Copy

 1. Svájci, magyarországi hírek
 2. Kamaránk meghívói
 3. Kamaránk hírei
 4. Eseménybeszámolók
 5. Powered by Nevis
 6. Tagi, partneri hírek
 7. Hirdetések

Svájci, magyarországi hírek

Kétoldalú keretmegállapodást írt alá immár második alkalommal a svájci és a magyar állam a Svájci-Magyar Egészségügyi Fórum keretében

Kétoldalú keretmegállapodást írt alá immár második alkalommal a svájci és a magyar állam a Svájci-Magyar Egészségügyi Fórum keretében, amelynek értelmében nemzeti társfinanszírozással 40 milliárd forint válik elérhetővé a következő tíz évben mindenekelőtt hazánk gazdasági növekedését, a hátrányos helyzetű térségek felzárkóztatását, a környezetvédelmet és az egészségügy fejlesztését célzó projektekre. A hivatalos ceremónián a két országot Jean-François Paroz svájci nagykövet és Dr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter képviselte. A megállapodás részeként támogatják az Országos Mentőszolgálatot egy elsősegélynyújtást oktató hálózat létrehozásában, a Belügyminisztérium pedig a hospice- és palliatív ellátások országos szintű fejlesztéséhez kap támogatást.

Bővebben

Swiss pharma reckons with its past, present and future 

Read more

Kamaránk meghívói

Az adventi időszak hamarosan kezdetét veszi, és mi is izgatottan készülünk idei utolsó nagyszabású rendezvényünkre: 

 

Sok szeretettel meghívjuk Önt
Swisscham Karácsonyi Fogadásunkra,
melyre december 13-án, kedden este kerül sor. 

 
A meghitt helyszínt és az ínycsiklandó falatokat a Bárkert Bistro biztosítja.
 
A fogadás remek alkalom a új kapcsolatok kiépítésére és már meglévő kapcsolatok ápolására ünnepi, mégis kötetlen közegben. Tekintsünk vissza az évre együtt, és mindenekelőtt nevessünk, érezzük jól magunkat egymás társaságában, hiszen erről szól a karácsony!

A Sharity jóvoltából jótékony adományozásra is lesz lehetőség.
Az esemény részletei: 

Dátum, időpont: 2022. december 13. 19:00-22:00
Helyszín: Bárkert Bistro Budapest, Ybl Miklós tér 6, 1013 
Részvételi díj:
Tagoknak: 25 000 Ft (0% Áfa)
Nem tagoknak: 35 000 Ft (0% Áfa)
REGISZTRÁCIÓ

Kamaránk hírei

Üdvözöljük kamaránk legújabb tagjait!
 

Dr. Antal Ferenc

Dr. Antal Ferenc, nemzetközi számviteli- és adószakértő, okleveles könyvvizsgáló és jogász. Átfogó üzleti és jogi ismereteivel tanácsadóként segíti a vállalatokat komplex pénzügyi, számviteli- és adózási folyamatokban, a magyar és a svájci piac szakértője. Többéves magyarországi tapasztalatot követve jelenleg a svájci Deloitte tanácsadási üzletágának Managere.


Elérhetőségei:
Ferencantal@deloitte.ch
+36703271470
+41795022697

Bloom Diagnostics - HEAR&GO Kft.


Közel húsz év alatt, amit az egészségügyi vállalkozások piacán töltöttem, mindig nagy örömmel fogtam hozzá új dolgok bevezetéséhez, olyan új dolgok bevezetéséhez, melyekről hiszem, hogy segítségével a gyógyulni vágyók előnyre tehetnek szert akár az egészségmegőrzés, akár a megelőzés akár a gyógyulás terén.

Most ismét egy ilyen esemény küszöbén állunk a mai napon, amikor megnyitjuk a Bloom Otthoni Diagnosztika második európai üzletét és kezdetét veszi ezen innovatív technológia magyarországi útja.

Minden tudásunkkal azon dolgozunk, hogy minél szélesebb körben ismertté és értékessé tegyük ezt a nem mindennapi terméket, szolgáltatást!

Számomra – a termék egyediségén túl – azért különleges ez a projekt, mert most először szólunk a teljes lakossághoz, és dolgozunk azon, hogy a teljes lakosság megismerje a Bloom Otthoni Diagnosztika előnyeit.

Bízom a sikerben, mert tudom, hogy mind a Bloom, mint a Hear&Go nagyszerű csapata mindent megtesz azért, hogy szolgálja és támogassa az egyik legfontosabb értékünket; az egészséget!"

Terman Tibor - Alapító
https://bloomdiagnostics.com/hu_HU


Firewall Kft. -
Horányi-Kiss Annamária

Horányi-Kiss Annamária HR manager, Recruiter, kis és nagyvállalati HR tanácsadó pozíciókban eltöltött tíz éves szakmai tapasztalatát mind magyar mind nemzetközi multinacionális cégeknél kamatoztatja. Átfogó HR működési folyamatok, toborzás és vezető kiválasztási ismereteinek köszönhetően cégvezetőknek és HR igazgatóknak nyújt szakmai segítséget 2 éve már saját vállalkozásában. Napjaink legfontosabb humán problémáira szektor független megoldásokat kínál.

Kozáry Vilmos

“Németországban szerzett villamosmérnöki, majd közgazdász és jogi végzettséggel egy változatos életpályát tudhatok magam mögött. Rövid kutatómérnöki múlt után évtizedeket töltöttem vezető értékesítési és vállalatvezetői pozíciókban, az elmúlt 25 évben a befektetési és HR menedzsment, valamint a vezetési tanácsadás területén. 15 évet töltöttem Nyugat-Európai országokban magyar gazdaságképviseleti pozíciókban, ebből 5 éven keresztül a svájci képviselet vezetőjeként. Németül, angolul és franciául tárgyalóképesen beszélek, spanyolul és oroszul alapfokon. Jelenleg is aktív vagyok a nemzetközi vezetői tanácsadás, OD, coaching és a HR audit-tehetségmenedzsment területén. Ügyfélkapcsolataimban a svájci cégek vannak többségben.”

Eseménybeszámolók

2022. november 15.

Artificial Intelligence Event - Mesterséges Intelligencia esemény

*This picture was painted by DALL-E, OpenAI system -especially to this conference

How can AI simplify our work in manufacturing, customer relations and administration processes? című rendezvényünket a Netzwerk Digital közreműködés keretében, a Magyarországi Svéd Kereskedelmi Kamarával és a Mesterséges Intelligencia Koalícióval szerveztünk meg. Szó esett a rendelkezésre álló, a mesterséges intelligencia fejlesztésére fordítható EU-finanszírozásokról, ügyfélkapcsolatok kezeléséről mesterséges intelligenciával,illetve elhangzottak esettanulmányok gyártási és irodai megoldásokról.

Az előadások és panelbeszélgetések után interaktív Q&A résszel zárult a rendezvény.

Köszönjük a részvételt!

Az előadások PDF formában letölthetők:

Galéria

2022. november 14.

Swiss Lounge: A Budapesti Fesztiválzenekar Svájci Baráti Körének bemutatkozó rendezvénye

Csodás estét töltöttünk hétfőn a Müpában a Budapest Fesztiválzenekar Svájci Baráti Körének bemutatkozó rendezvényén. A kötetlen fogadást Thomas Widmer, a Svájc Nagykövetségének misszióvezető helyettese nyitotta meg, majd átadta a szót Erdődy Orsolyának, a Zenekar menedzser-igazgatójának. A koncert előtt Fischer Iván karmester is lejött a fogadásra, hogy személyesen mutassa be a fellépés koncepcióját. Örülünk, hogy kulturális/művészeti fronton is sikerül erősítenünk a svájci-magyar kapcsolatokat, melyben támogatónk Dr. Molnár Mónika, tagunk.
2022. november 8.

II. Svájci-Magyar Egészségügyi Fórum és a Svájci Hozzájárulási Alap Keretmegállapodás hivatalos aláírási ceremóniája

A kétoldalú keretmegállapodás aláírásának a Svájci-Magyar Egészségügyi Fórum adott otthont. A Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara szervezésében, a Roche és a Novartis Hungária támogatásával megvalósuló egészségügyi fórumon a fenntartható egészségügy és az egészségügyi innováció kérdései kerültek terítékre.

Sajtóközlemény

2022. október 5.

Svájci-Magyar Üzleti Találkozó Debrecenben

A Swiss Days in Debrecen program keretében hatalmas érdeklődés mellett rendezhettük meg a Svájci Nagykövetséggel közösen a Svájci-Magyar Üzleti Fórumot Debrecenben. Több mint 100 résztvevő érdeklődött a svájci-magyar gazdasági, üzleti együttműködések iránt.

Minden partnerünknek, szponzorunknak ezúton is köszönjük a közreműködést, folytatjuk!

A debreceni Svájci-Magyar Üzleti Találkozó program keretében ellátogattunk a Neopac Hungary Kft. üzemébe. A tubusokat gyártó svájci cég több, mint 250 főt foglalkoztató vállalat, amely évente 500 millió db tubust gyárt a világpiacra. A folyamatos fejlesztést, innovációt elsődleges fontosságúnak tartja a cégvezetés, amely elsősorban a fenntartható megoldásokra fókuszál.

Köszönjük a teljes vezetőségnek, hogy betekintést nyerhettünk a gyártási folyamatokba. Külön köszönjük a rendezvényre készített logózott kézkrémmel töltött tubusokat!

Képek

2022. november 8.

CEE IMPULSE SESSION SOROZAT

Svájc hozzájárulása az európai kohézióhoz

Köszönjük, hogy csatlakozott Deborah Kernnel a CEE Swiss Impulse Session szeptemberi epizódjához "Svájc hozzájárulása az európai kohézióhoz. Elvárások, tapasztalatok és lehetőségek a svájci-európai együttműködéssel kapcsolatban".

Deborah Kern kiváló és nagyon átfogó előadást tartott a témában, melynek anyaga a lenti linken elérhető.

Előadás anyaga
2022. október 4.

CEE IMPULSE SESSION SOROZAT

Változtassuk meg magunkat és a jövőt!

Ezúttal Rudolf – Rudi – Hiltivel, a Systemic Change Foundation alapítój tartott számunkra egy érdekes előadást, mely visszanézhető az alábbi linken.

Videó megtekintése

2022. szeptember 1.

CEE-DAY 2022

A CEE-DAY remek alkalom volt arra, hogy tapasztalatot cseréljünk kelet-közép-európai partnereinkkel, és találkozzunk a régiónk iránt érdeklődő svájci cégekkel. Ezúton is köszönünk mindent a SEC Svájc-Közép-Európai Kereskedelmi Kamarának!

Az előadások anyagai letölthetők:

További fényképek
2022. szeptember 22-23.

Swiss HR Academy - Compliance, HR és Szervezetfejlesztés

Tagunkkal, Dr. Ulrich Langankeval, az LSG-CEE ügyvezető igazgatójával együtt álmodtuk meg ezt az exkluzív svájci képzést, melynek sikeres elvégzése után a résztvevők a Swiss HR Academy svájci tanúsítványát kaphatták meg. 
2022. szeptember 20.

Fenntarthatósági piknik a Népligetben – a füstmentes városokért és egy zöldebb jövőért

Budapest, 2022. szeptember 21. – A két évvel ezelőtt megrendezett jubileumi faültetést követően újabb zöld projektet valósított meg a Swisscham Hungary – Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara: a tagvállalatokkal együtt ezúttal egy rovarhotelt helyezett ki a Népligetben. Céljuk, hogy a faültetéshez és rovarhotel telepítéshez hasonló projekteken keresztül felhívják a figyelmet a környezetvédelem fontosságára és a városlakó embereket közvetlenül körülvevő, sokszínű ökoszisztéma megőrzésének jelentőségére.

A rendezvény fő támogatója és partnere a Philip Morris Magyarország volt. Eseményünk előfutára a Philip Morris Magyarország szeptember végén indult „Füstmentes Városért” edukációs kampányának.
 

Sajtóközlemény

A Budapester Zeitung 10. oldalán is megjelent projektünk híre!

Tagi és partneri meghívók

Andrássy Egyetem - II. Konferencia a digitális átalakulásról és fenntarthatóságról a globális pénzügyi gazdaságtanban

Időpont: 2022. december 1., csütörtök

Helyszín: Tükörterem, Andrássy Egyetem Budapest, H-1088, Budapest, Pollack Mihály tér 3.

Teljes meghívó és regisztráció itt 

Az Egységes Szabadalmi Bíróság (UPC) rendszere


Ingyenes webinárium
 

A csatlakozó tagállamoűk részvételével felálló Egységes Szabadalmi Bíróság jelentős változást fog hozni a hazai és EU-s szabadalmi eljárásokba annak ellenére, hogy Magyarország nem vált a tagjává a szervezetnek. A UPC szabályairól, előnyeiről és hátrányairól fogunk beszélgetni.

Tematika
 • a UPC létrejötte
 • a UPC felépítése, szervezetei
 • a UPC Magyarországon
 • a UPC szabályai
REGISZTRÁCIÓ

Budapesti Fesztiválzenekar adománygyűjtő bálja


Vacsorázzon és táncoljon a BFZ művészeivel és Fischer Ivánnal!

Szeretettel meghívjuk a Budapest Fesztiválzenekar adománygyűjtő báljára 2023. február 3-án, pénteken 19 órakor.
Bálunkon a méltán népszerű argentin tangó kap főszerepet.

Foglaljon asztalt, és tartson velünk!
 • A Karmester asztala: vendégenként 160 000 forint adomány
 • 10 személyes VIP-asztal: 1 millió forint adomány
 • A Muzsikusok asztala: vendégenként 60 000-100 000 forint adomány
 • VIP-jegyek a Muzsikusok asztalánál: vendégenként 100 000 forint adomány
Early Bird előnyök: Azokat a vendégeinket, akik 2022. november 15-ig jelentkeznek, exkluzív tangótanfolyamon látjuk vendégül két alkalommal a bál előtti két hétben.

Helyszín: Hagyományok Háza (1011 Budapest, Corvin tér 8.)
Dress code: black tie, illetve a tangómotívumnak megfelelő öltözék

Éljük át együtt a tangó örömét!


Az eseményre a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes minél hamarabb (lehetőleg dec. 15-ig) lefoglalni a helyet. A részvételi díj nem fix, adomány formájában kerül kiszámlázásra, 60.000 és 100.000 forinti összegben, egyéni döntés szerint, ezért kérjük, legyen kedves regisztrációnál megírni az adomány mértékét a megjegyzésben.
REGISZTRÁCIÓ

Powered by Nevis

Fókuszban a felhasználói élmény: hogyan segíti a központosított identitás kezelés (identity orchestration) az emberközpontú azonosítás elterjedését 

A felhasználói biztonság és a kényelem közötti megfelelő egyensúly megtalálása óriási kihívást jelent, amikor felhasználói identitások kezeléséről van szó. Ennek oka, hogy ez a kényes egyensúly (biztonság-kényelem) kulcsszerepet játszik a jó felhasználói élmény (user experience, UX) biztosításában, ami pedig egyre fontosabbá válik az élesedő piaci versenyben.

Teljes cikk

A biometria megoldást kínál az SCA-követelményekre

A PSD2-vel együtt az erős ügyfélhitelesítés (Strong Customer Authentication, SCA) is bevezetésre került, mely módszer magasabb szintű biztonságot eredményez az elektronikus fizetési műveletek során, az ügyfélélményt azonban negatívan befolyásolhatja. Ez utóbbi az a terület, ahol biometrikus azonosítással elérhető, hogy a hitelesítési folyamat során az erős védelem mellett az ügyfélnek a kényelemről se kelljen lemondania.

Teljes cikk

Tagi és partneri hírek

Adomány-lehetőség 2022. télre - JCI Ukraine


A karácsonyi adománygyűjtő akciók közül az egyiket szeretnénk a tagok figyelmében ajánlani.
 
Ukrajnában több település esetében olyan mértékben sérültek az elektromos hálózatok, hogy nem tudják ellátni az ottani civileket a fűtéshez, főzéshez, tisztálkodáshoz szükséges árammal. Ezért az ukrán ifjúsági kamara (Junior Chamber Ukraine) gyűjtés szervez aggregátor beszerzésére a most kezdődő télre: 5-10 KW teljesítményű eszközökről van szó, melyekből 40 darabot szeretnének megvásárolni. Az eszközök közül kisebb 1000, a nagyobb 1500 euró. Ha a cégeket szívesen támogatná őket, alább találja a részleteket:

A Novartis 300 millió dollárt költ bioterápiás eszközökre

A svájci Novartis gyógyszeripari vállalat 300 millió dollárt fektet be a bioterápiás termékek fejlesztésébe, amely magában foglal egy új, 100 millió dolláros biológiai központot a bázeli székhelyén.

Teljes cikk angolul

A CMS összefoglalója:

Boom and Gloom? European M&A Outlook 2023

Ez egy átfogó értékelés az európai M&A piacon uralkodó üzletkötési hangulatról, amelyet a CMS a Mergermarkettel együttműködve tett közzé.

Ez a tizedik kiadás 330, Európában, Amerikában és APAC-ban székhellyel rendelkező vállalat és magánvállalkozás véleményét tükrözi az elkövetkező évre vonatkozó európai M&A-val kapcsolatos elvárásaikról.

Kiemelt érdekességek, videó

PDF letöltése

A Greater-Zürich régió cégei, mint például a Bossard, az Ipar 4.0-ra ösztönöznek

A Greater-Zürich régió területén székhellyel rendelkező Bossard Group a kötőelem-technológiára és az intelligens rendszerekre specializálódott a termelékenység növelése érdekében. A Bossard SmartBin egy fordulópontot jelent az Ipar 4.0 számára, rejtett intelligens automatizálásával, amely jelentősen csökkenti a beszerzési költségeket.

Teljes cikk angolul

Vezetőváltás a Stadler hazai vezérképviseletének élén

Több mint másfél évtized kiemelkedően sikeres időszakot követően a Stadler Trains Magyarország Kft. irányítását az alapító ügyvezető Dunai Zoltántól dr. Homolya Róbert veszi át. Az új vezető elsődleges feladata a svájci cégcsoport közép- és hosszú távú értékesítési stratégiájának kidolgozása és végrehajtása, illetve a meglévő projektek támogatása lesz.

Sajtóközlemény

A MET Group beszereli Magyarország első Tesla Megapack akkumulátorát

A MET Group nemzetközi energiavállalat elsőként telepítette a Tesla energiatárolóját, a Megapackot, Százhalombattán, a cég Dunamenti Erőművében, hogy támogassa a fosszilis tüzelőanyagokról a megújulókra való átállást.

Teljes cikk angolul

VGD hírlevelek

Adózási könnyítések: devizában befizethető helyi iparűzési adó

A Kormány a 366/2022. (IX. 26.) rendeletével bevezette a Pénzügyminiszter által nyáron bejelentett lehetőséget, melynek részleteit az alább foglaljuk össze.

Teljes cikk

 

Munkavállalók mobilitása: munkavégzés Svájcban

A munkavállalói mobilitásról szóló hírlevélsorozatunk mai részében kitérünk Svájcra, mint a magyar tekintetben mind gyakrabban előforduló kiküldetési célpontok egyikére. Összefoglaljuk a svájci kiküldetések legfontosabb munkaügyi, adózási és társadalombiztosítási tudnivalóit, amelyekkel a magyar társaságoknak érdemes tisztában lenniük még a kiküldetés megkezdése előtt.

Teljes cikk

 

Magyar munkavállalók külföldön, kiküldött munkavállalók Magyarországon

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre több magyar munkavállaló dolgozik külföldi munkáltatónak, illetve külföldiek is gyakran költöznek változatos indokokkal Magyarországra. A következő hetekben egy hírlevélsorozattal jelentkezünk, amelyben az ilyen jellegű munkavállalás különböző aspektusait fogjuk részletesen ismertetni: a teljesség igénye nélkül foglalkozunk a külföldről történő távmunkavégzés szabályaival, megvizsgáljuk a külföldi foglalkoztató feladatait magyar munkavállaló foglalkoztatása esetén, országspecifikus esettanulmányokat mutatunk be stb.

Teljes cikk

Grant Thornton hírlevelek

Molnár&Partners hírlevelek

A Sharity Impact-et a legjobb nemzeti digitális megoldásnak választották nemzetközi díjra az üzleti és kereskedelem kategóriában

A WSA 2022-es jelöltjei globális szinten mutatják be a digitális megoldások gazdagságát, sokszínűségét, jövőjét és innovációját, és bizonyítják, hogy a digitális technológia hogyan javíthatja a társadalmat a világ minden sarkában.

A Sharity Impact Magyarország legjobb nemzeti digitális megoldása lett a nemzetközi versenyen. Gratulálunk!

Sajtóközlemény

Király-Korcyl Kinga, a Business Drive ügyvezetője regionális Év Vállalkozója díjat nyert

Kinga a Vállalkozók Országos Szövetsége Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezetének az „ÉV VÁLLALKOZÓJA” 2022 Díját vehette át.

„A díjazottakról elmondható, hogy az elhivatottság és az elkötelezettség bajnokai. Olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek a legkiválóbbak sajátjai és amelyek a többi vállalkozó számára is irányt mutathatnak.”  Írja a VOSZ

A Morihana Kft. vezetője, Szamosközi Péter a Britishpediában - Magyarország sikeres személyiségei

A Britishpedia a Britannica Enciklopedia hagyományaira építve minden évben készít egy lexikont a világ számos országában: kik ott, abban az évben a legeredményesebbek. A hazai kiadvány "Magyarország sikeres személyiségei" néven, idén jelent meg hatodik alkalommal, a különböző szakterületek esetében kimagasló eredményt elérők életrajzaival.

Büszkén hirdetjük, hogy a magyar változatban ezúttal kamarai tagunknak, a Morihana Kft.-nek a vezetője, Szamosközi Péter is szerepel, az "informatika, kommunikáció és média" szakterület összevont kategóriában. Gratulálunk!

Doktor24 - Hasznos tanácsok

Adjunk-e édesítőszert a gyermeknek? 

Amennyiben a gyermeknek nincs egészségügyi oka arra, hogy édesítőszerekkel készült ételeket fogyasszon, a cukor vagy a méz használata javasolt az édesítésre – természetesen a mértékletesség nagyon fontos – mondja a dietetikus. Otthon készített ételek esetében gyümölcsökkel is lehet édesíteni. - Teljes cikk

 

A comb és a fenék fájdalmai

A piriformis-szindróma okozta fájdalom a fenék közepénél kezdődik, és a fájdalomhoz általában nem kapcsolódik deréktáji panasz. Másik jellegzetessége, hogy a fájdalom ülés közben, illetve felfelé lépcsőzéskor erősödik. - Teljes cikk

Dr. Rose Magánkórház - A mellrák megelőzhető, gyógyítható

„Legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően a Dr. Rose Magánkórház a diagnosztikus és terápiás eljárások teljes spektrumát tudja biztosítani emlődiagnosztikában is az első szűrővizsgálattól akár az onkoplasztikai műtéti megoldásig. Számunkra az a legfontosabb, hogy ha elváltozást találunk, akkor teljes körűen ki tudjuk vizsgálni pácienseinket és a gyógyulás minden pontján tudjuk támogatni őket” – emeli ki Dr. Papik Kornél, a Weborvos cikkében.

Teljes cikk

Blue Colibri App - Kríziskommunikációs terv: Hatékony kríziskommunikáció 3 lépésben


Hogy vagy? Hogy telt a heted?

🙁 😐 🙂 😄


Már egy ennyire egyszerű kérdéssel is értékes visszajelzéseket kaphatunk a kollégáktól. A gyors és rövid, úgynevezett pulzusfelmérések (pulse survey) a jólléttől kezdve a legutóbbi bevezetésekig bármire vonatkozhatnak, automatizált kiküldéssel pedig rendszeresen begyűjthetők stratégiai fontosságú adatok. Mindezt úgy, hogy a kollégáknak sem kell pár percnél többet az idejükből rááldozniuk.

A gazdasági válság okozta bizonytalanság a munkavállalókban egyre csak nő, így fontos, hogy konzisztens és átlátható kommunikációt folytassunk vállalaton belül. Letölthető kisokosunk összefoglalja lépésről-lépésre, miként érdemes megterveznie saját kríziskommunikációs folyamatát, amellyel biztosíthatja a munkavállalók elkötelezettségének megtartását és növelését.

A Blue Colibri kríziskommunikációs tippjei (e-book PDF, 7 oldal)

Nézzen szét a Blue Colibri App megújult honlapján, amely immár hat nyelven elérhető!

Hirdetések

Befektetési lehetőség Harkányi építkezésnél


Beruházót keresünk egy izgalmas projekthez Harkányba (Dél-Magyarország).

Van egy üres telkünk a harkányi termálfürdő mellett. A tulajdonos szeretne nyugdíjas otthonokat és lakásokat építeni, melyek saját termálterülettel rendelkeznének.

A telek 8852 nm-es, 4 szintes beépíthető. Körülbelül 50 apartman képzelhető el, a földszinten étteremmel.

Ez egy nagyobb projekt, egy hatékony befektetőt keresünk, ideális esetben az orvosi vagy egészségügyi szektorból. Esetleg vannak további ötletek a termálvíz optimális használatára?


A projekt első lépései:
 • Az ötlet kidolgozása és pontosítása
 • Tervezet/előzetes projekt minőségi építészeti vizualizációkkal a lakások marketingjéhez/értékesítéséhez
 

Fényképes dokumentáció


Érdeklődés esetén, kérjük, forduljon Alain Weberhez:

Weber Alain Architekt
WA Architektur Kft.
Varsányi Irén utca 38/A, mfsz. 3.
HU-1027 Budapest
+36 30 780 35 72
www.weberalain.com 

Svájc Budapesti Nagykövetsége


Az alábbi pozícióra keres motivált kollégát: Office Manager helyettes 

Vezető európai burkolatgyártók (Vorwerk, Anker, TFD, Danfloor, BOLON) hazai képviselője csapatának erősítéséhez 


TEAM ASSZISZTENS 

munkatársat  keres.


JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK, HA:

 • szeretne egy dinamikus csapatban dolgozni

 • nyitott a legújabb design irányzatok iránt

 • érdeklik a szép szőnyegek és burkolatok

AMIVEL MAJD FOGLALKOZNI FOG:

 • ügyfelek és vendégek fogadása,

 • irodai rend fenntartása,

 • rendelések felvétele,

 • általános adminisztratív feladatok ellátása (számlázás, nyilvántartások vezetése)

 • részvétel a marketing és PR feladatokban

AMIT VÁRUNK:  

 • legalább középfokú végzettség

 • magabiztos felhasználói szintű számítógépes ismeretek

 • nyitott, kedves személyiség

 • igazi csapattag,  precíz és pontos, de önállóan is tud és szeret dolgozni

 • a megbízható angol nyelvtudás nem feltétel, de előny 

AMIT NYÚJTUNK: 

 • színvonalas, kreatív munkakörnyezet

 • központi fekvésű, könnyen megközelíthető iroda

 • változatos feladatkör kiszámítható feladatokkal

 • versenyképes fizetés

 • hosszú távú munkalehetőség fejlődési perspektívákkal 

Fényképes szakmai önéletrajzát, valamint motivációs levelét a fizetési elképzelésének megjelölésével az alábbi címre küldje:  info@uniket.hu 

 

Pályakezdők jelentkezését is várjuk! 

Roche - Munkalehetőségek nyelvismerettel
Nestlé - Változatos munkalehetőségek
VGD Hungary - Nyitott pozíciók: senior könyvelő, bérszámfejtő, audit consultant, gyakornok

Különleges karácsonyi ajánlatok tagjainktól

Tagjaink karácsonyi ajánlatairól készült összeállításunkat a linkre kattintva érheti el.

Ajánlatok megtekintése

Budapest Business Journal - Hungarian Economic Overview, Q4 2022 - Q1 2024 

Magyarország a háború gazdasági hatásainak leginkább kitett európai államok közé tartozik. A makrogazdasági jelentésünk mélyreható elemzést ad és előrejelzést ad a hazai gazdaság különböző területeiről, beleértve a reálgazdaság, a munkaerőpiac, a külső és belső egyensúly, az infláció, a gazdaságpolitika, a kamatláb és a forint állapotának ágazati kilátásait.

A Hungarian Economic Overview, Q4 2022 - Q1 2024 kötelező információ minden Magyarországon tartózkodó vagy itt üzleti tevékenységet folytató cégvezető számára. A jelentés alkalmanként 250 Euro + áfa összegért fizethető elő. Amennyiben Ön a Hungary A.M. hírszolgáltatásunknak is előfizetője, akkor kedvezményes áron 200 Euro + áfa összegért kaphatja meg most a makrogazdasági jelentésünket.

Kapcsolat: www.businesspublishing.hu

Betekintés a jelentésbe

Blue Colibri - FIFA VB TIPPJÁTÉK

A foci egy igazi közösségépítő játék. Ezért idén úgy döntöttünk, hogy a már Blue Colibri rendszert használó partnereink mellett minden érdeklődő vállalat, intézmény és közösség számára elérhetővé tesszük a mobilon is játszható tippjátékot. Van lehetőség vállalatra szabott platformra (saját design, extra funkciók) és ingyenes használatra is. Idén télen lesz a VB, van még idő felkészülni.

Akit érdekel ezen a linket tud regisztrálni az információkért: https://hub.bluecolibriapp.com/fifa2022 

 1. News from Switzerland and Hungary
 2. Invitations from our Chamber
 3. News from our Chamber
 4. Event reports
 5. Powered by Nevis
 6. News from members and partners
 7. Advertisements

News from Switzerland and Hungary

A bilateral framework agreement was signed by the Swiss and Hungarian states

A bilateral framework agreement was signed by the Swiss and Hungarian states at our Hungarian Healthcare Forum event organized jointly with the Swiss Embassy in Hungary. At the official ceremony, the two countries were represented by Swiss Ambassador Jean-François Paroz and Regional Development Minister D. Tibor Navracsics.

Thanks to this, no less than HUF 40 billion support will become available for Hungary over the next ten years. In the Swiss-Hungarian Cooperation Program, the healthcare sector has a special role, in the spirit of which the education of first aid and the development of hospice-palliative care are supported. 

Swiss pharma reckons with its past, present and future 

Read more

Invitations from our Chamber

The Advent season will soon begin, and we are preparing for our last large-scale event of the year:
 

We cordially invite you to our
Swisscham Christmas Reception,
which will take place on
the evening of Tuesday, December 13.


Bárkert Bistro provides an elegant venue and delicious  snacks.
 
The reception is a great opportunity to build new relationships and nurture existing relationships in a festive yet informal environment. Let's look back on the year together and, above all, laugh and have fun in each other's company, because that's what Christmas is all about!

Thanks to Sharity, it will also be possible to make a charitable donation.
Event details
Date & time: December 13, 2022, 7:00 p.m.-10:00 p.m.
Venue: Bárkert Bistro Budapest, Ybl Miklós tér 6, 1013 
Participation fee:
For members: 25,000 HUF (0% VAT)
For non members: 35,000 HUF (0% VAT)
REGISTRATION

News from our Chamber

We welcome the newest members of our chamber!

Dr. Ferenc Antal

Ferenc Antal dr., international accounting and tax expert, certified auditor and doctor of law. With his extensive business and legal background he supports corporate clients in complex financial, accounting and taxation related matters, as an expert of the Hungarian and Swiss market. After gaining several years of experience on the Hungarian market, currently he is a Manager at Deloitte Switzerland’s advisory practice.

 

Contact details:
Ferencantal@deloitte.ch
+36703271470
+41795022697

Bloom Diagnostics - HEAR&GO Kft.

“In the nearly twenty years that I have spent in the healthcare business market, I have always taken great pleasure in introducing new things, the introduction of new things that I believe can help those who want to heal gain an advantage either in the field of health preservation, prevention, or recovery.

Today, we are once again on the verge of such an event, when we open Bloom Home Diagnostics' second European store and the Hungarian journey of this innovative technology begins.

We are working with all our knowledge to make this unusual product and service as widely known and valuable as possible!

For me, in addition to the uniqueness of the product, this project is special because for the first time we are speaking to the entire population and we are working to make the entire population aware of the benefits of Bloom Home Diagnostics.

I am confident in the success, because I know that both Bloom and the great team of Hear&Go will do everything to serve and support one of our most important values; health!"

Tibor Terman - Founder

https://bloomdiagnostics.com/hu_HU


Firewall Kft. -
Annamária Horányi-Kiss

Horányi-Annamária Kiss HR manager, Recruiter, small and lagre corporate HR consultant has been using her ten years of professional experience at both Hungarian and international companies. Thanks to her comprehensive HR operational processes, recruitment and manager selection knowledge, she has been providing professional assistance to company managers and HR directors, for the past 2 years within her own organization. She offers sector-independent solutions for Today's most important human problems.

Vilmos Kozáry

“Graduated in Germany as an electrical engineer, postgraduate as economist and finalized my law studies, too. After a short period as a research engineer I spent decades in leading sales and CEO positions in the last 25 years mainly in the field of investment and HR consulting. I have 15 years of experience in trade representative positions in Europe out of which I have led the Hungarian Trade Delegation in Switzerland for 5 years. I have been active currently in the field of international management consulting, OD, coaching, HR selection and assessment as well as talent management.”

Event reports

November 15, 2022

Artificial Intelligence Event

*This picture was painted by DALL-E, OpenAI system -especially to this conference

How can AI simplify our work in manufacturing, customer relations and administration processes?

This was the title of our Tuesday event, which we organised in cooperation with Netzwerk Digital, the Swedish Chamber of Commerce in Hungary and Artificial Intelligence Coalition. The available EU funding for the development of artificial intelligence, the management of customer relations with AI, and case studies of manufacturing and office solutions were the main topics.

After the presentations and panel discussions, the event ended with an interactive Q&A session.

You can download the presentations in PDF here:

Photo gallery
November 14, 2022

Swiss Lounge: The debut event of Swiss Friends of the Budapest Festival Orchestra

We spent a wonderful evening at Müpa on Monday at the debut event of the Swiss Friends Circle of the Budapest Festival Orchestra. The informal reception was opened by Thomas Widmer, Deputy Head of Mission of the Swiss Embassy, who then gave the floor to Orsolya Erdődy, the manager-director of the Orchestra. Before the concert, conductor Iván Fischer also came down to the reception to personally present the concept of the performance. We are happy that we are also succeeding in strengthening Swiss-Hungarian relations on the cultural/artistic front, in which our supporter is our member, Dr. Mónika Molnár.
November 8, 2022

II. Swiss-Hungarian Healthcare Forum and Official signing ceremony of the Framework Agreement between Switzerland and Hungary

The signing of the bilateral framework agreement was hosted by the Swiss-Hungarian Health Forum.The foreign and domestic experts invited to the event, supported by Roche Hungary and Novartis Hungary, agreed that partnerships will play a key role in creating a sustainable and innovative Hungarian healthcare system in the future.

Press release in Hungarian

October 5, 2022

Swiss-Hungarian Business Talks Debrecen

Our event together with the Swiss Embassy, Swiss Business Talks in Debrecen, was a great success during Swiss Days in Debrecen week. During the economic forum more than 100 participants were interested in the Swiss-Hungarian economic relations, business opportunities.

We thank our partners and sponsors for their cooperation!

Within the framework of the Swiss-Hungarian Business Meeting program in Debrecen, we visited the plant of Neopac Hungary Kft.

The Swiss manufacturer of tubes is a company with more than 250 employees, which produces 500 million tubes annually for the world market. Continuous development and innovation is considered a priority by the company management, which focuses primarily on sustainable solutions.

We thank the entire management team for giving us an insight into the production processes. Special thanks for the tubes filled with logoed hand cream made for the event. 

Pictures

November 8, 2022

CEE IMPULSE SESSIONS

Switzerland’s contribution to the cohesion in Europe

Thank you for joining our September edition of the CEE Swiss Impulse Session "Switzerland’s contribution to the cohesion in Europe. Expectations, experiences, and opportunities for Swiss-European partnerships" with Deborah Kern.

Many thanks again to Ms. Kern for the excellent and very comprehensive presentation about the topic. You can download the presentation’s slides here:

View PDF

October 4, 2022

CEE IMPULSE SESSIONS

Changing us and the future!

This time, Rudolf - Rudi - Hilti, the founder of the Systemic Change Foundation, gave us an interesting presentation, which can be rewatched via the link below.

Watch video

September 1, 2022

CEE-DAY 2022

The CEE-DAY was a great opportunity to exchange our experiences with our CEE partners and to meet Swiss companies interested in our region. We would also like to thank the SEC  Chamber of Commerce Switzeraland - Central Europe!

The materials of the speeches can be downloaded here:

Further pictures from the event
September 22-23

Swiss HR Academy - Compliance, HR and Organizational Development

Together with our member, Dr. Ulrich Langanke, the executive director of LSG-CEE, we dreamed up this exclusive Swiss training, after the successful completion of which the participants could receive the Swiss certificate of the Swiss HR Academy.

September 20, 2022

Sustainability Picnic in Népliget - For smoke-free cities and a greener future

Budapest, September 21, 2022 – After the jubilee tree planting organized two years ago, Swisscham Hungary – Swiss-Hungarian Chamber of Commerce implemented another green project: this time, together with its member companies, it set up an insect hotel in Népliget. Their goal is to draw attention to the importance of environmental protection and the importance of preserving the diverse ecosystem that directly surrounds city people through projects such as tree planting and insect hotel installation.

Press release

The news of our project also appeared on page 10 of the Budapester Zeitung!

Partner events

Andrássy University - 2nd Conference on Digital Transformation and Sustainability in Global Financial Economics 

Date: Thursday, December 1, 2022

Location: Mirror Hall, Andrássy University Budapest, H-1088, Budapest, Pollack Mihály tér 3.

Full invite & registration

Fundraising ball of the Budapest Festival Orchestra


Dine and dance in the company of the Budapest Festival Orchestra's musicians and Iván Fischer!

We cordially invite you to the fundraising ball of the Budapest Festival Orchestra, which will take place on Friday, February 3, 2023.
Our ball will shine the spotlight on the rightfully popular Argentine tango.

Book your table now:
 • Conductor's Table: 160 000 HUF donation per quest
 • VIP Table for ten: 1,000,000 HUF donation
 • Musicians' Table: from 60,000-100,000 HUF donation per guest
 • VIP ticket at the Musicians' Table: 100,000 HUF donation per quest
Early Bird benefit: Guests who register by November 15, 2022 will be invited to participate in two exclusive tango lessons in the two weeks leading up to the ball.

Location: Hungarian Heritage House, 1011 Budapest, Corvin tér 8.
Dress code: black tie or tango

Let us share the joy of tango!

Due to the great interest in the event, it is recommended to reserve your place as soon as possible (preferably by Dec. 15). The participation fee is not fixed, it is invoiced in the form of a donation, in the amount of HUF 60,000 - 100,000, according to individual decisions, so please indicate the preferred amount of your donation in the comments at registration.
REGISTRATION

Powered by Nevis

How Identity Orchestration Makes Human-Centric Identity Fly

A good UX requires human-centric identity. To learn what's behind it and how identity orchestration can help, read the latest Nevis blog post.

Read more

Biometrics as a solution to SCA requirements

Strong Customer Authentication (SCA) was introduced along with the PSD2. It provides added security for electronic payment transactions but can negatively impact the customer experience. This is where a biometric process can make sure that customer convenience is not forgotten during the authentication process despite the strong protection on offer. 

Read more

News from our members and partners

Charity - JCI Ukraine


Among all other charity options we would like to highlight one:
 
In Ukraine there are lots of cities where the electric network has been damaged so severely that it cannot supply with power the demand of civilians for heating, cooking and cleaning. In order to help them, Junior Chamber Ukraine started a fund-raising activity to purchase 40 power generators of 5-10 KW performance. These items cost 1000-1500 euro each. So if your company would like to support them, here are the details: 

Novartis to spend $300m on biotherapeutics drive

Swiss pharmaceutical company Novartis is investing $300 million ($288 million) in biotherapeutics development, which includes a new $100 million biologics hub at its home base in Basel.

Read more

CMS Summary:

Boom and Gloom? European M&A Outlook 2023

This is a comprehensive assessment of dealmaking sentiment in Europe’s M&A market, published by CMS in association with Mergermarket.

This tenth edition reflects the opinions of 330 corporates and PE firms based in Europe, the Americas and APAC, about their expectations for European M&A in the year ahead.

Highlights, video

Download report in PDF

Greater Zurich companies like Bossard spur on Industry 4.0

Bossard Group based in the Greater Zurich Area specializes in fastener technology and smart systems to increase productivity. Bossard’s SmartBin represents a turning point for Industry 4.0, with concealed intelligent automation that significantly reduces procurement costs.

Read more

Change of management at the head of Stadler's domestic representative office

After a highly successful period of more than a decade and a half, the management of Stadler Trains Magyarország Kft. will be taken over from the founding managing director Zoltán Dunai by Dr. Róbert Homolya. The primary task of the new manager will be the development and implementation of the mid- and long-term sales strategy of the Swiss company group, as well as the support of existing projects.

Press release in Hungarian

MET Group installs Hungary’s first Tesla Megapack battery

International energy company MET Group is the first to install Tesla’s energy storage unit, Megapack in Százhalombatta, Hungary on site of the company’s Dunamenti Power Plant to support the shift from fossil fuels to renewables.

Read more

VGD Newsletter

Tax reliefs adopted in Hungary: local business tax payable in foreign currency

With Government Decree 366/2022 (26.IX.), the Hungarian Government introduced the option announced by the Minister of Finance in the summer. We summarise the details below.

Read more

 

Global mobility: working in Switzerland

In this newsletter on global mobility, we look at Switzerland as one of the more common destinations for postings from Hungary. We summarise the most important labour, tax and social security issues for Hungarian companies to be aware of before posting their employees to Switzerland.

Read more

 

Hungarian employees abroad, expats in Hungary

Based on the experience of recent years, more and more Hungarian employees work for foreign employers, and foreigners often move to Hungary for various reasons. In the coming weeks, we will be publishing a series of newsletters detailing different aspects of this type of employment. Without claiming to be exhaustive, we will cover the rules on teleworking from abroad, examine the responsibilities of the foreign employer when hiring a Hungarian employee, present country-specific case studies, etc.

Read more

Grant Thornton Newsletters

In Hungarian:

Molnár&Partners Newsletters


In Hungarian

Award In The Category Business & Commerce

The WSA nominees 2022 show the richness, diversity, future, and innovation of digital solutions on a global scale and prove how digital technology can improve society in each corner of the world.

SHARITY IMPACT was nominated as best national digital solution for HUNGARY for the international. Congratulations!

Press release

Király-Korcyl Kinga, manager of Business Drive, won the regional ’Entrepreneur of the Year’ award

Kinga received the "ENTREPRENEUR OF THE YEAR" 2022 Award from the Budapest and Pest County Regional Organization of the National Association of Entrepreneurs.

"The awardees can be said to be champions of dedication and commitment. They have exceptional qualities that can be a guide for other entrepreneurs as well." As is written by VOSZ.

The head of Morihana Kft., Péter Szamosközi, in Britishpedia - Successful personalities of Hungary

Britishpedia builds on the traditions of the Encyclopaedia Britannica and produces a lexicon every year in many countries of the world to present the most successful individuals of the nation in that year. The domestic publication called "Successful Personalities of Hungary" was published for the sixth time this year, with biographies of those who achieve outstanding results in various fields.

We are proud to announce that Péter Szamosközi, the manager of our member, Morihana Kft., is included in the combined category of "IT, communication and media". Congratulations!

Doktor24 - Practical advice


Should we give the child sweetener?

If the child does not have a health related reason to eat foods made with sweeteners, it is recommended to use sugar or honey - of course, moderation is very important, says the dietician. In the case of meals prepared at home, you can also sweeten them with fruits. - Full article

 

Thigh and buttock pains

The pain caused by piriformis syndrome starts in the middle of the buttock and the pain is usually not associated with low back pain. Another feature is that the pain gets worse while sitting or climbing stairs. - Full article

Dr. Rose Private Hospital - Breast cancer is preventable and curable

"Thanks to our latest developments, Dr. Rose Private Hospital is able to offer the full spectrum of diagnostic and therapeutic procedures in breast diagnostics, from the first screening test to oncoplastic surgery. For us, the most important thing is that if we find a lesion, we can fully evaluate our patients and support them at every stage of their recovery," emphasizes Dr. Kornél Papik, CEO of Dr. Rose Private Hospital.

Read more

Blue Colibri App - Crisis communication plan: Effective crisis communication in 3 steps

 

How are you? How was your week?

🙁 😐 🙂 😄

 

Even with such a simple question, we can get valuable feedback from colleagues. Quick and short pulse surveys can cover anything from well-being to the latest introductions, and strategically important data can be regularly collected through automated sending. All this so that colleagues do not have to spend more than a few minutes of their time on it.

The uncertainty among employees caused by the economic crisis is increasing, so it is important to communicate consistently and transparently within the company. Our downloadable guide will give you a step-by-step summary of how to design your own crisis communication process to ensure that you retain and increase employee engagement.

Download Blue Colibri App’s guide (PDF e-book, 7 pages, Hungarian)


Take a look at the renewed website of the Blue Colibri App, which is now available in six languages!

Advertisements

Investor wanted for construction project in Harkány 

Investor gesucht für Bauprojekt in Harkány - For German please click here 

 

We are looking for an investor for an exciting project in Harkány (southern Hungary).


We have an empty plot available, right next to the thermal bath in Harkány. The owner has the idea of ​​realizing retirement homes and apartments there with their own thermal area.

The plot has 8852m2 and can be built on 4 floors. About 50 apartments with a restaurant on the ground floor are conceivable. In addition, on the same property, the private thermal area.

It is a larger project and we are looking for a potent investor, ideally from the medical or health sector. Maybe there are additional ideas on how to use the thermal spring optimally?
 

Step 1 for the project:

 • Development and specification of the idea
 • Draft/preliminary project with high-quality architectural visualizations for the marketing/sale of the apartments

Photo documentation/ Fotodokumentation

If you are interested in the project, please contact Alain Weber:

Weber Alain Architekt
WA Architektur Kft.
Varsányi Irén utca 38/A, mfsz. 3.
HU-1027 Budapest
+36 30 780 35 72
www.weberalain.com 

The Embassy of Switzerland in Budapest


is looking for a motivated and enthusiastic colleague for the following position: Deputy Office Manager

Domestic representative of a leading European flooring manufacturer (Vorwerk, Anker, TFD, Danfloor, BOLON) is looking for a 

TEAM ASSISTANT
to strengthen its team.


PLEASE APPLY, IF YOU:

 • would like to work in a dynamic team
 • are open to the latest design trends
 • are interested in beautiful carpets and coverings

DAILY TASKS:

 • reception of customers and guests,
 • maintaining office order,
 • taking orders,
 • general administrative tasks (invoicing, keeping records)
 • participation in marketing and PR tasks

WHAT WE EXPECT:

 • at least a secondary education
 • confident user-level computer skills
 • open, kind personality
 • a real team member, precise and accurate, but also able and likes to work independently
 • reliable knowledge of English is not a requirement, but an advantage

WHAT WE OFFER:

 • high-quality, creative work environment
 • centrally located, easily accessible office
 • varied scope of work with predictable tasks
 • competitive salary
 • long-term job opportunity with development perspectives

Send your CV with a photo, as well as your motivation letter, indicating your salary expectation to the following address: info@uniket.hu 

We also accept the application of graduates.

Job postings from Members

Roche - Job opportunities with language skills

Nestlé - Various job opportunities

VGD Hungary - Open positions: senior accountant, payroll accountant, audit consultant, intern

Special offers for Christmas from our members

You can access our compilation of our members' Christmas offers by clicking on the following link

View offers

Budapest Business Journal - Hungarian Economic Overview, Q4 2022 - Q1 2024

Hungary is among the European states most exposed to the economic effects of the war. Our macroeconomic report provides an in-depth analysis and forecast of various areas of the domestic economy, including sectoral prospects for the real economy, the labor market, the external and internal balance, inflation, economic policy, interest rates, and the state of the HUF.

The Hungarian Economic Overview, Q4 2022 - Q1 2024 is mandatory information for all business managers residing in or doing business in Hungary. The report can be subscribed for an amount of 250 Euro + VAT. If you are also a subscriber to our A.M. Hungary news service, you can now get our macroeconomic report at a discounted price of 200 Euros + VAT.

Contact: www.businesspublishing.hu

Insight into the report

Blue Colibri - FIFA World Cup

Football brings people together. Therefore, this year we made the decision to extend access to our betting game, available on mobile phones as well, to all interested companies, institutions, and communities beyond our partners who already use the Blue Colibri platform. There are options for free use and custom platforms for companies (with their own branding and extra features). The World Cup will be held in the winter this year, so there is still time to prepare.

For more information, sign up here: 

https://hub.bluecolibriapp.com/hu/fifa2022

Facebook
További svájci és kamarai híreket a Facebook oldalunkon talál!
Check out our Facebook page for more news
of Switzerland and information about the Chamber!


SWISSCHAM HUNGARY
Székhely / postázási cím | Headquarters / Post address
1134 Budapest, Váci út 33.


Iroda | Office:
1016 Budapest, Fém utca 6.


+36 30 984 96 10 | +36 30 902 63 49
info@swisscham.hu
www.swisscham.hu


You can
update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<E-mail cím>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Swisscham Hungary · Váci út 33. · Budapest, Bu 1134 · Hungary

Email Marketing Powered by Mailchimp