Copy
Bekijk de webversie

Inschrijvingen lopen voorspoedig

Inmiddels zijn er ruim 20 teams ingeschreven. Uiteraard mikken we als organisatie voor 100 deelnemende teams. Dus schrijf je in voor de leukste estafettemarathon van Nederland op het mooie parcours van Papendal. Daag bijvoorbeeld je buurgemeente uit om ook deel te nemen. Verbinden en saamhorigheid zijn de sleutelwoorden van dit loopfeest. Samen een prestatie neerzetten waarop je nog dagen, weken positief op kan terugblikken met elkaar.
Inschrijven van jouw team kan per direct door op de button hieronder te klikken.
Schrijf jouw team nu in!

Dagprogramma
Inmiddels is het concept programma gereed en het belooft weer een mooie dag te worden met veel muziek langs het parcours.
Nieuw dit jaar is dat de organisatie meer inzet op duurzaamheid (minder plastic e.d.). De looptags waren al duurzaam. Op verzoek zijn er douches langs het parcours en hebben we twee speakers aan het parcours. Een om aan te moedigen bij het bos (Harry, foto links) en een (Bert, foto rechts) bij de start-en finish. Tevens worden er luidsprekers geplaatst op het tweede veld, zodat niemand iets hoeft te missen. Klik op de button hieronder om het dagprogramma te downloaden.

Dagprogramma 190919

Loopschema voor de beginnende loper
Klik op foto

Maatschappelijk doel 2019
Fonds Gehandicaptensport is dit jaar voor de tweede keer op rij als maatschappelijk doel gekoppeld aan de Ambtenarenmarathon. Wij zijn er blij mee! Click hier voor meer informatie.
Ben jij één van de snelste ambtenaren van Nederland? Doe mee!
De marathon is toegankelijk voor zowel beginnende- als gevorderde lopers. Een ronde bestaat uit 4,2km, uitgesplitst in tweede rondjes van 2,1km.

Ik ben Fleur Jong

Ik ben Fleur Jong, ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport en Paralympisch atlete. In de vorige nieuwsbrief heb je gelezen hoe ik in aanraking ben gekomen met de gehandicaptensport en dat sporten voor mij ontzettend belangrijk is. Door sporten voel ik mij compleet. Niet alleen voor mensen zoals ik die uiteindelijk de topsport bereiken is sporten belangrijk maar ook voor de breedtesport, bijvoorbeeld voor Claire Lomas.
 
Claire Lomas brak in 2007 haar rug toen ze van een paard viel. Hierdoor raakte ze vanaf de borst verlamd. Toch heeft zij besloten verder te gaan met haar leven. Dankzij een speciaal bionisch pak slaagde ze er toch in om de 16 kilometer lange Great South Run in Engeland te lopen. Haar ongeluk is inmiddels twaalf jaar geleden. “Als ik terugdenk aan die eerste twee jaar had ik het geweldig gevonden als iemand me toen had verteld wat de toekomst voor me in petto had. Destijds voelde het leven zo leeg met zoveel donkere dagen. Ik heb mezelf gedwongen om kleine kansen te pakken die weer hebben geleid tot grotere dingen. Er waren heel veel kleine stapjes nodig om hier te komen.”
 
Wil jij de gehandicaptensport en hiermee mensen zoals Claire en ik helpen? Schrijf je dan in via www.ambtenarenmarathon.nl
 
Al ingeschreven? Start dan een actie om als team donatiegelden op te halen via onderstaande button 'Kom in actie'.

'Kom als Team in Actie' voor Fonds Gehandicaptensport!

Laatste nieuws: www.ambtenarenmarathon.nl/nieuws

Sponsors & Suppliers
De Ambtenarenmarathon bedankt al haar sponsoren en suppliers!

Proud Partners
De Ambtenarenmarathon is een initiatief van Stichting Sportlight.


Onze contactgegevens
Zutphensestraatweg 49, 6955 AE Ellecom, info@stichtingsportlight.nl

Verander hier uw voorkeuren of schrijf u uit.
update uw voorkeuren of Uitschrijven