Copy
Bekijk de webversie

Inmiddels ruim 350 lopers ingeschreven

Het belooft een mooi loopfeest te worden op donderdag 19 september aanstaande. Met nu al ruim 350 lopers aan de start en nog 3 maanden om in te schrijven is de organisatie erg benieuwd wat er nog gaat komen.
Nog niet ingeschreven, of wil je met meerdere teams deelnemen. Wat ook gaaf is om je collega overheidsinstelling uit de buurt of regio uit te dagen deel te nemen aan dit festijn. Zo kom je op sportief vlak in verbinding met elkaar. En we lopen ook nog eens voor een goed doel.

Klik op onderstaande button om direct in te schrijven.
Schrijf jouw team nu in!

Welke organisaties lopen mee?

Uit de meeste provincies schrijven overheidsinstanties zich in. Ben jij benieuwd of jullie al zijn ingeschreven, dan wel een collega instelling, klik dan op onderstaande button.

Deelnemende Overheidsorganisaties

Loopschema voor de (beginnende) loper
Klik op foto

Maatschappelijk doel 2019
Fonds Gehandicaptensport is dit jaar voor de tweede keer op rij als maatschappelijk doel gekoppeld aan de Ambtenarenmarathon. Wij zijn er blij mee! Click hier voor meer informatie.
Ben jij één van de snelste ambtenaren van Nederland? Doe mee!
De marathon is toegankelijk voor zowel beginnende- als gevorderde lopers. Een ronde bestaat uit 4,2km, uitgesplitst in tweede rondjes van 2,1km.

Ik ben Fleur Jong

Ik ben Fleur Jong, ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport en Paralympisch atlete.

In de vorige nieuwsbrieven heb je kunnen lezen waarom sport voor mij en voor mensen als Claire Lomas zo belangrijk is. Helaas is het nog niet voor iedereen mogelijk om te sporten. Door mee te doen aan de Ambtenarenmarathon op 19 september 2019 op Sportcentrum Papendal steun je alle sporters met een handicap. Durf jij de strijd aan te gaan met andere ambtenaren? Meld je snel aan via www.ambtenarenmarathon.nl of maak nog meer collega’s enthousiast!

Bij aanmelding biedt Droomparken namelijk elke 4 personen van een team een dinerbon aan t.w.v. 50 Euro welke zij ontvangen bij het boeken van een vakantie bij Droomparken Bad Hoophuizen of Marina Strandbad. De vakantieparken van Droomparken vind je op de mooiste locaties in Nederland. Bad Hoophuizen ligt pal aan het Veluwemeer. Hier loop je vanaf het park zo het strand op, kun je wandelen, zwemmen, surfen, varen en heerlijk niks doen. Marina Strandbad ligt op een fantastische plek op de grens van de IJsselvalei, de Veluwe en de Achterhoek. Hier vind je alle rust, prachtige natuur, veel ruimte en ontspanning.

* de kortingsvoucher kan opgevraagd worden via anouk@fondsgehandicaptensport.nl, deze is geldig tot 1 april 2020 en alleen persoonlijk inwisselbaar

'Kom als Team in Actie' voor Fonds Gehandicaptensport!
Nieuw op het evenement
 • Catering wordt uitgebreid met gezonde voeding
 • Pinnen is mogelijk op het evenement; verzoek is dan ook om gebruik te maken van de catering. Vooraf zijn lunchpakketten te bestellen bij de organisatie. Stuur bij interesse een e-mail aan info@stichtingsportlight.nl. Wij regelen het voor je team. 
  Zo kunnen we het afval verduurzamen
 • Aantrekkelijk loungeterras bij de catering voor gezellige ontmoetingen
 • Minder plastic irt een duurzaam evenement
 • Extra (beperkte) douchgelegenheid direct aan het parcours
 • Diverse watertappunten (gratis water)
 • Geluid over het gehele terrein
 • 2 spreekstalmeesters
 • Professionele verkeersregelaars
 • Snellere WiFi
 • Bij warm weer; insmeerbalie
 • Informatiezuilen bij de infostand voor tussenstanden en eigen gelopen tijd

Laatste nieuws: www.ambtenarenmarathon.nl/nieuws

Facebook
Twitter

Sponsors & Suppliers
De Ambtenarenmarathon bedankt al haar sponsoren en suppliers!

Proud Partners
De Ambtenarenmarathon is een initiatief van Stichting Sportlight.


Onze contactgegevens
Zutphensestraatweg 49, 6955 AE Ellecom, info@stichtingsportlight.nl

Verander hier uw voorkeuren of schrijf u uit.
update uw voorkeuren of Uitschrijven