Copy
Bekijk de webversie

Ruim 50 teams ingeschreven!

Van de ruim 50 teams zijn er 5 organisaties die voor het eerst aanwezig zijn. Dat is een mooi resultaat en betekent dat steeds meer organisaties het gezelligste evenement voor (sportieve) medewerkers, bestuurders/directieleden uit de Zorg, Welzijn & Sportsector leren kennen. Dit jaar hopen we meer dan 200 organisaties te begroeten op 20 september 2019. Is jouw organisatie nog niet ingeschreven, en wens je een Teamtent langs het parcours. Doe het snel, want er zijn nog maar een beperkt aantal Teamtenten beschikbaar. Klik op onderstaande button om direct in te schrijven.

Schrijf je nu in!

Loopschema voor de beginnende loper
Klik op de foto
 

Maatschappelijk doel 2019
Fonds Gehandicaptensport is dit jaar voor de tweede keer op rij als maatschappelijk doel gekoppeld aan de Zorgmarathon. Wij zijn er blij mee! Click hier voor meer informatie.
Ben jij werkzaam in de sector Zorg, Welzijn & Sport en wil jij hier bij zijn? Leuk! 
De marathon is toegankelijk voor zowel beginnende- als gevorderde lopers. Een ronde bestaat uit 4,2km, uitgesplitst in 2 rondjes van 2,1km.

Ik ben Fleur Jong

 

Ik ben Fleur Jong, ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport en Paralympisch atlete. En ik wil iedereen graag oproepen om zich in te schrijven voor de marathon dit najaar. Omdat het een supertoffe estafettemarathon is waar je met je collega’s als team aan mee kunt doen. Maar ook omdat de marathon gelopen wordt voor Fonds Gehandicaptensport en hiermee voor alle sporters met een handicap.

Sport is voor mij ontzettend belangrijk, als ik ren voel ik vrijheid en pas dan voel ik me compleet. Hieronder hoe het allemaal begon...


Waarom ik?

Het ene moment was ik een fanatieke danseres die danste op hoog niveau, het andere moment sloeg een agressieve bloedbacterie toe. Ik verloor beiden benen en acht van mijn vingers werden gehalveerd. Dansen kon niet meer, maar niets doen was niet wat ik wilde. Ik had geen idee hoe ik na de amputaties mijn leven invulling moest geven. Mijn wereld stortte in en het duurde een tijd voor ik er vrede mee had. Je denkt: waarom ik? Dat heeft iedereen. Maar toen het besef er was, ging ik verder kijken. Ik kreeg iets van mijn positivisme terug. Ik had een heel nieuw lichaam en had geen idee wat ik daarmee zou kunnen. Wat ik wilde was weer kunnen sporten.

Doen wat ik leuk vind

Ik belandde op de Paralympische Talentdag op Papendal. Atletiek paste goed bij me dus dat is wat ik ging doen. En nu ben ik atlete. Vorig jaar deed ik mee aan de Paralympische Spelen in Rio. Dat ik kan doen wat ik leuk vind ondanks dat ik mijn benen drie jaar geleden ben verloren, beschouw ik als het grootste geluk. Ik realiseer me nu dat niet alles vanzelfsprekend is. Na zoiets sta je veel meer stil bij wat je hebt en kunt en geniet je veel meer van kleine dingen. Ik ben heel dankbaar dat ik nu weer gezond ben.

Wisten jullie dat 1,7 miljoen mensen in Nederland een handicap hebben? Jullie vinden het toch ook belangrijk dat sport voor iedereen vanzelfsprekend is? Schrijf je dan nu in! 

foto: Mathilde Dusol

Kom als Team in Actie voor Fonds Gehandicaptensport!

Van de Hoofdsponsor


SDB Ayton is trots dat we alweer voor de twaalfde keer hoofdsponsor mogen zijn van de Zorgmarathon.  Als organisatie maken wij software speciaal voor zorginstellingen. Wij voelen ons erg betrokken bij de zorg en dit evenement speciaal voor zorgmedewerkers leeft al jaren heel erg bij onze medewerkers. Naast hoofdsponsoring lopen wij altijd enthousiast mee met onze teams. Het is natuurlijk fantastisch dat we daarbij het goede doel “Fonds Gehandicaptensport” steunen. Wij hopen op wederom een geslaagde Zorgmarathon in 2019 en willen iedereen uitnodigen om dit jaar weer mee te doen!

Overig sponsornieuws


KPN Health is de trotse nieuwe partnersponsor van de Zorgmarathon en zal zich binnenkort voorstellen.

Zorg van de Zaak is ook in 2019 aanwezig als sponsor. Dit geldt ook Harting-Bank.

De organisatie is verheugd dat de genoemde bedrijven zich (wederom) hebben verbonden aan dit prachtige evenement.

          

Laatste nieuws: www.zorgmarathon.nl/nieuws

Sponsors & Suppliers
De Zorgmarathon bedankt al haar sponsoren en suppliers!

Proud Partners
De Zorgmarathon is een initiatief van Stichting Sportlight.


Onze contactgegevens
Zutphensestraatweg 49, 6955 AE Ellecom, info@stichtingsportlight.nl

Verander hier uw voorkeuren of schrijf u uit.
update uw voorkeuren of Uitschrijven