Copy

De aankomende trends in beeld
Het is weer herfst! Een nieuw seizoen met nieuwe kleuren en nieuwe trends, dat geldt ook voor de brillen en monturen. Wij geven je alvast een overzicht, zodat je ook dit seizoen helemaal mee bent!

Aviator modellen Het Aviator model - beter bekend als de pilotenbril - is terug van nooit weggeweest. Deze zomer zagen we dit model vooral bij de zonnebrillen, en ook dit najaar is deze tijdloze klassieker niet weg te denken.


Massieve brillen 
De tijd van lichte, subtiele brillen is officieel voorbij. Dit najaar staat helemaal in het teken van opvallende, bombastische monturen. Jouw bril wordt een accessoire die jouw look zal afwerken.


Brillen met een hoek af 

De ronde brilgrazen overheersen nu al een aantal jaren, maar ze zullen hun plaats aan de top moeten delen met - en misschien zelfs moeten afgeven aan - de hoekige modellen. Deze zomer kregen we al een voorsmaakje van deze trend, dankzij hoekige en vierkante zonnebrillen. Deze trend verovert nu ook de brilmonturen, hou je haaks!


Back to the 60's 
De cat-eye brillen en zonnebrillen werden in de jaren 60 verfijnd. In de jaren 50 waren deze modellen klein en scherp, vanaf de jaren 60 zijn ze ronder en open. Zo kennen we deze modellen vandaag, als het symbool van vrouwelijkheid. Het is dan ook geen verrassing dan deze brilmonturen dit najaar opnieuw in het straatbeeld zullen verschijnen.


Blauw, blauw, blauw 


Blauw is dé kleur van dit najaar. Donkerblauw, marineblauw, grijsblauw, hemelsblauw... Alle tinten komen aan bod!

Ben jij op zoek naar een bril voor dit najaar? Dan zit je goed bij Optiek Caenen! Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan monturen waarmee jij dit najaar de show zal stelen!Lees in uw favoriete browser »
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
RSS
RSS

Recente Artikelen:


Van welk merk koop ik nu eigenlijk best een bril?
Zorg ervoor dat je kind met plezier naar school gaat met een nieuwe bril!
5 tips om langer plezier te hebben van je bril!
In enkele stappen naar de perfecte bril voor je kind
3 tips om snel te wennen aan een multifocale bril
 
Copyright © 2019 Optiek Caenen, All rights reserved.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Optiek Caenen · Stationsstraat 29 bus 2 · Lanaken 3620 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp