Copy
View this email in your browser

ÅRSBREV 2020


Året 2020 har været præget af mange positive ting – men også af Covid19…

I lighed med Dronning Margrethe kunne vi også fejre rund fødselsdag i 2020. Det blev ganske vist heller ikke til den fest, som vi havde forestillet os, men vi kom da heldigvis til Provence i sommerferien sammen med vores nærmeste familie, hvilket nu også var helt fantastisk.

Fødselsdagsgaven fra vores børn var meget overraskende. De havde i fællesskab kreeret en ny ”Lou Boulidou hjemmeside” til os. De havde alle tre brugt MANGE timer på at bygge hjemmesiden op helt fra bunden, og resultatet - synes vi – er blevet SÆRDELES VELLYKKET. Vi har efterfølgende fået overdraget hjemmesiden og udbygget og redigeret i de forskellige sider – og nu vil vi gerne præsentere den for jer.
 
Klik på:
www.lou-boulidou.dk
- og bedøm selv!
Hvad vi for blot et år siden ikke havde fantasi til at forudse, blev virkelighed. En pandemi havde ramt Danmark og hele verden. Dette fik også konsekvenser for Lou Boulidou.

Vores egen planlagte tur til Lou Boulidou i marts blev ikke til noget, da flyet blev aflyst.  Andre gæster havde samme problemer, og så lukkede grænserne også, og en forårsklar Résidence Lou Boulidou stod således gabende tom – og sådan fortsatte det i flere måneder.
 
I maj havde vi også planlagt en tur, denne gang sammen med et par gode venner, men igen blev flyet aflyst. Ud over de ”kedelige” flyaflysninger måtte vi også kæmpe med at få refunderet betalingen for de aflyste fly! Det var ikke kun os, der oplevede dette - det samme gjorde også flere af vores gæster, der skulle have besøgt Lou Boulidou.

Anderledes gik det dog heldigvis i sommerferien, hvor Statsministeren med (meget) kort varsel tillod rejser for danskere til andre europæiske lande - uden efterfølgende karantæne. Vi tog en hurtig beslutning, inviterede den nærmeste familie, og tog bilen til Sydfrankrig. Sammen tilbragte vi tre skønne og afslappende uger på Lou Boulidou.

Der var stille dernede, og vi havde stort set det hele for os selv. Vi havde dog masser af muligheder for at vandre, cykle, bade, besøge de små byer, markeder, og vingårde.

Det, at vi igen kom sydpå til det varmere klima og kunne tilbringe sommerferien i de skønne omgivelser, gav os så meget overskud, at det har været lettere for os at komme igennem efteråret, hvor alt igen blev nedlukket.

Der har ikke været mange danske gæster på Lou Boulidou i år. I sommerferien talte vi med Dominique og Catherine om situationen, og det har bestemt heller ikke været nemt for dem! De fortalte os også, at det var helt det samme i Frankrig, som i Danmark, franskmændene holdt ferie i Frankrig – og rejste heller ikke til andre lande.
Vi fik således idéen til, at vi skulle prøve at satse på udlejning til franskmænd. Det lykkedes i stor grad og mange franskmænd besøgte således Lou Boulidou i august/september.

Senere faldt der dog igen ro over Lou Boulidou...

Vi håber og tror på, at vi i 2021 igen kan byde danske gæster velkommen til Lou Boulidou. Smittetallet i Frankrig falder, og vaccinen er snart klar - og vi har en forhåbning om, at vejen igen bliver åbnet til de sydlige himmelstrøg og Provence.

Book din ferie i 2021 allerede nu - og vi giver nedenstående GARANTI på bestillinger foretaget i december og januar måned:
  • Kan man mod forventning ikke rejse til Lou Boulidou pga. Covid19 på det bookede tidspunkt, så garanterer vi for, at de indbetalte beløb kan flyttes til et senere tidspunkt efter eget valg – omkostningsfrit.
  • Vi giver 10% i rabat på en uges ophold ved bestilling inden udgangen af januar måned 2021 – og 20% i rabat ved bestilling af flere uger – se priserne og de ledige perioder her: BOOKING

Vi ønsker jer alle en

GLÆDELIG JUL og et GODT NYTÅR

Résidence Lou Boulidou
Helle & Allan
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2021 Residence Lou Boulidou, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp