Copy
View this email in your browser

ÅRSBREV DECEMBER 2019

Tiden flyver afsted og snart kan vi sige velkommen til 2020. Forinden da ser vi tilbage på nogle af  højdeunkterne for i år, idet Résidence Lou Boulidou har dannet ramme og været centrum for mange gode ferier, oplevelser og begivenheder. Gennem årene har flere tusinde danskere rejst til vores lille oase og har været på et ophold i en uge eller mere på Lou Boulidou -  LIVSNYDERNES GEMMESTED.

Fra Maubec kan vi fortælle, at den lille restaurant, Ô Delices DES METS, som ligger lige bag Lou Boulidou ved byens rådhus, har skiftet ejer. Dominique Darnand og hendes mand har igennem flere år drevet restauranten, og vi har haft et godt samarbejde med dem, hvor mange af vore gæster har nydt deres gæstfrihed og de charmerende rammer. 
I forbindelse med afholdelse af Golf Lou Boulidou Open, har vi benyttet stedet til "hul 19", for aftenens fællesspisning og til præmie-overrækkelser.

Vi har ofte selv spist der - også med vores familie og venner.

Nogle af vores gæster har afholdt runde fødselsdage og andre sammenkomster i restauranten i samarbejde med Dominique. 

Vi takker M. og Mme Darnand for de mange skønne oplevelser hos dem - de er nu gået på pension (retraite), men bor stadig i området.
 


MEN heldigvis fortsætter restauranten, nu under navnet Mama. Efter en forvandling af restauranten med ny stil og interiør - åbnede Mama i sommeren 2019. Vi har hørt fra flere af vores gæster, at Mama bestemt kan ANBEFALES. Menukortet er med få retter og valgmuligheder, men maden er MEGET VELTILLAVET. Vi havde selv lejlighed til et besøg i november - og det svarede ovenud til vore forventninger. Prisniveauet er også ganske rimelige, vi gav ca. 25 EUR for 3 retter.
 

 

Årets Golfmatch Lou Boulidou Open blev gennemført af en lille udvalgt skare på 4 personer.
Et stort tillykke til: Dagmar Udengaard, som blev årets vinder og nu bliver "foreviget" på vores golftavle på Lou Boulidou.

Vejret i hele uge 45, hvor matchen foregik i, var ustadigt i hele Europa. Vi var dog heldige, da de 3 dage, hvor vi spillede golf, bød på dejligt vejr med sol og lune temperaturer. 

Her et billede fra golfbanen i Manville, tæt på den gamle borgby Les Beaux, som er beliggende på den høje klippeformation, som ses i baggrunden.

Vi have over 20 grader i skyggen - og fortrød, at vi ikke havde fået de korte bukser på denne dag!


 

Det blev i år til en ny afholdelse af FRANSK TORVEKØKKEN, arrangeret af kokken Lise Krøyer og hendes mand, Henrik Krøyer. I alt 13 personer havde tilmeldt sig til arrangementet, og igen blev det en stor succes med fællesindkøb på lokale markeder, besøg på vingårde og fælles tilberedning af maden - det hele under kyndig ledelse og vejledning af Lise Krøyer. Maden og vinen blev nydt i fulde drag - se dette års menu her.

Hvis du også har lyst og interesse i at deltage på et FRANSK TORVEKØKKEN arrangement - så giv os besked, så vil vi oprette en interesse-liste.

Her er holdet på besøg på vingården Domaine la Tuilière Ventoux, hvor de får en spændende rundvisning af indehaveren - som også taler flydende engelsk.

Naturligvis også - Dégustè de vine - prøvesmagning af gårdens vine.

Sjovt nok, så eksporterer La Tuilière kun vin til et enkelt sted - og det er såmænd til Thy i Danmark....
 

 


 

Selv i november måned, kan vejret vise sig fra den skønneste side i Provence, og man får lyst til at opholde sig udendørs i solen.  

Her får Helle sig en kop kaffe i haven.

Trænger I til ferie, afslapning, ro og livsnydelse - så er stedet Résidence Lou Boulidou - kendt som LIVNYDERNES GEMMESTED. Her er fred og ro og utallige muligheder for at opleve de mange seværdigheder, byer og landskaber, som området er så kendt for. Vinmarkerne pryder området, og besøg på de lokale vingårde er et must. Området er også et "eldorado" for cyklister, både for de øvede, som ønsker udfordringer i bjergene - eller for motionisterne, som bare vil cykle lidt rundt i omegnen - og nyde den smukke natur, de små byer og deres udbud af caféer og restauranter. Og igen - vi hjælper gerne med råd og vejledning til transport, fly og leje af bil etc.


 

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår 2020.

Helle og Allan Slothuus
 

Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2020 Residence Lou Boulidou, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp