Copy
View this email in your browser

ÅRSBREV - DECEMBER 2016

Sæsonen 2016 lakker mod enden - og den nye sæson nærmer sig med hastige skridt. Vi håber, at du får lyst til et besøg på - eller et gensyn med - Résidence Lou Boulidou. Vi er allerede godt i gang med udlejningen i 2017, hvor vi (som vanligt) tilbyder 10% rabat på leje af den første uge ved bestilling af feriebolig inden udgangen af januar 2017. Derudover ydes der gode rabatter ved bestilling af flere uger.
 Tilbageblik på året 2016 - og inspiration til året 2017:
 

I 2016 har vi fået forskønnet vores receptions- og internet område, så det nu står nymalet med nye møbler og blomster. Vi har efterfølgende fået mange tilkendegivelser på, at området nu er et hyggeligt møde- og opholdssted for vore gæster, hvor man falder i snak med hinanden, udveksler oplevelser - og måske tager et spil Petanque...
 Receptions- og internet området:


Oliven og Vin:

Året 2016 blev et dårligt olivenhøstår for os, og årsagen dertil er - har vi fået fortalt af en pålidelig kilde i området - at der ikke faldt nok regn i 2016!
Desuden har der også været insektangreb i frugterne!
Modsat blev vinhøsten rigtig god! Året 2016 var et tørt og varmt år, hvilket giver søde druer med højt sukker indhold - og dermed også alkohol %. Dette giver gode vine, som kan lagres i flere år - så måske skal der hentes vin hjem til vinkælderen til næste år!
 

 Tour de France:
 
I 2016 kørte Touren tæt forbi Lou Boulidou - og her sidder vi i nærheden af Abbaye de Sénanque, og venter på, at feltet kommer forbi! 

Tour de France har i 2017  igen valgt en rute, tæt forbi Lou Boulidou.

For cykelfolket - om man så er motionist eller "halv-professionel" - er der masser af muligheder for at udfolde sig i området. Véloroute du Calavon er god for motionister. Den gamle jernbanestrækning, der går fladt gennem dalen, er flere steder skåret gennem klipper. Den går over gamle broer og forbi de gamle nedlagte stationer, hvor der flere steder nu er caféer og mulighed for forplejning. Man kan selv medbringe sin cykel fra Danmark - eller leje en cykel på Résidence Lou Boulidou. 
Er man til mere fart på cyklen, så fås der udfordringer i bjergene for enhver smag - og så er der jo lige Mont Ventoux, som ses i horisonten over det meste, og som mange hundrede cyklister dagligt prøver at bestige!
 


Fransk Torvekøkken:
 
Et nyt tiltag i 2016 var Fransk Torvekøkken, som vores gode veninde, Lise Skjødt Krøyer, var primus motor og initiativtager på.

Lise, som er uddannet kok, inviterede på fælles ture til de lokale markeder og vingårde - og til fælles madlavning og efterfølgende spisning af de tillavede provencalske råvarer.


 
 
 
Der var stor tilslutning til arrangementet, og i alt 19 personer deltog i ugen, hvor:
Kogekunsten blev prøvet af!
 Smagsløgene blev testet!
Og vinen nydt!
 
 
Lise vil afholde et lignende arrangement til næste år i uge 43 - 21-28. oktober!
Så hvis du har lyst til at deltage - reserver da allerede ugen nu!


 
 
Golf Lou Boulidou Open 2016
 
Igen i år afholdtes Golf Lou Boulidou Open, som er en uformel golfmatch for alle og med 3 tællende matcher i ugens løb. Vi havde alle sammen en dejlig og solrig uge.

Match vinder 2016 blev Kjersti Thomsen, som kommer på Golf Master tavlen ved receptionen.

Lis Taarsted ved hul 18 på Golf Country Club


Der er på nuværende tidspunkt muligheder for at investere i en feriebolig på Résidence Lou Boulidou. Er du interesseret, så kontakt os endelig...
 

Har du lyst til at se og høre mere om, hvad der rører sig på Résidence Lou Boulidou, kan du via Facebook søge: Lou Boulidou - og like siden - så vil du få meddelelser, hver gang vi slår noget op på siden. Vi bruger dette medie mere og mere, og vi håber også på, at vore gæster vil bruge det til anmeldelser og opslag på oplevelser, restauranter og andet.
 

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår 2017

Helle og Allan Slothuus

Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2021 Residence Lou Boulidou, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp