Copy
View this email in your browser

NYHEDSBREV - MARTS 2018

Vi er netop kommet hjem fra Provence - efter en kombineret arbejdsuge og golfferie. Til forskel fra Danmark er foråret i Provence allerede godt i gang, og vi har nydt alle 6 dage med sol og op til 15-18 grader. Vi har fået tjekket alle boliger - og så har vi tyvstartet golfsæsonen 2018!

Lou Boulidou ligner sig selv, og alt er ved det gamle på Résidencen. Dominique har forårsklargjort alle boliger, og Mohamed har klippet træer og buske. Stedet ånder af fred og ro i skønne omgivelser og provencalsk charme. Vi er således klar til at tage imod vore gæster til den nye sæson 2018.

Hvis I også ønsker at tyvstarte foråret, er der stadig ledige perioder - se vores booking-kalender.

Ønskes der transport til Provence med fly, kan vi anbefale at flyve til Marseille med en mellemlanding. Vi har selv lige fløjet med KLM fra Billund med en mellemlanding i Amsterdam - det fungerede fint, og prisen tur/retur var på godt 1.000 kroner. Der er mange afgange, også med Air France, Brussel Air og andre - og man kan flyve fra flere danske lufthavne, København, Billund og Aalborg.

Lufthavnen i Marseille er kun 45 minutters kørsel fra Lou Boulidou, og det er let og billigt (fra 600 kroner/uge) at leje en bil i lufthavnen. Biludlejningsbureauerne ligger lige over for lufthavnen - man skal blot gå 100 meter.

Kontakt os endelig, såfremt I ønsker flere oplysninger og forslag til transport/billeje og udlejning.

 


 Katten er hoppet i
fuglebadet.


Og rosmarinen
står i blomst - og spreder sin
vidunderlige
duft ...

 


Allan står klar til at slå ud - de 2 spillere på banen skal dog lige væk først!

 


Dejlige forårshilsner fra Provence

Helle og Allan Slothuus
 

Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2020 Residence Lou Boulidou, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp