Copy
Ha nem jelenik meg a hírlevél, kattints ide
Derby Fesztivál, ahol a legendák születnek
Galopp, ügető és agárverseny egy helyen, a Kincsem Parkban! Három napon át három különböző szakág legjobbjai mérik össze tudásukat június 29. és július 1. között a Derby Fesztiválon.
Megnézem a programokat
A rendezvényre a belépés pénteken ingyenes, szombaton és vasárnap felnőtteknek helyszínen 1.500 Forint, 18 éven aluliaknak a belépés díjtalan! Vásárold meg a jegyed online a kincsempark.jegy.hu oldalon elővételben 1.500 Ft helyett csak 1.000 Ft-ért! 
Nézd meg a Derby Fesztivál beharangozóját! 
A Derbyvel négyszer is nyerhetsz

Kvíz Derby


Válaszolj helyesen a Derby Fesztivállal kapcsolatos kérdéseinkre, és nyerj két- vagy háromfős VIP belépőt, vagy legyen Tiéd a 20 tiszteletjegy egyike! Játssz velünk és nyerj!

Kalapverseny


​Öltöztesd fel kedvenc kalapodat egy kis szalaggal, virággal, egyedi díszekkel, és indulj a Derby Fesztivál kalapversenyén szombaton. A fődíj egy wellness hétvége 2 fő részére a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvarban.

Ki öltözött fel a legszebben?


​Légy kreatív és bevállalós, modern és meglepő! Győzd meg a zsűrit vasárnap, hogy Te vagy a Derby Fesztivál legjobban öltözött gyermeke, hölgye, vagy úriembere 2018-ban. Értékes ajándékok várják a nyerteseket!

Online fogadás a futamokra


Játssz online a bet.lovi.hu oldalon és kerüld el a sorban állást, hogy minden futamban időben tudj fogadni. Ha a Derby Fesztiválon meglátogatod a bet.lovi.hu standot, akkor ott megajándékoznak Téged egy ingyenes fogadási lehetőséggel is.
Találkozzunk június utolsó hétvégéjén a Kincsem Parkban!
Copyright © 2018 Riderline Kft. | www.riderline.hu

Ha Gmailt használsz és a Promóciók fül alá kaptad ezt a levelet, akkor az egereddel húzd át az Elsődleges fül alá, és okézd le, hogy mindig értesülj az új lovas hírekről.

Ezt az e-mailt azért kaptad, mert feliratkoztál a Riderline hírlevelére.
Ha módosítani szeretnéd az email címet, amivel feliratkoztál itt megteheted.
Nem szeretnél több e-mailt kapni tőlünk? Itt leiratkozhatsz a hírlevelünkről.