Copy
10 oktober 2019
Nieuws uit de Greenport Aalsmeer

Kom naar het Greenport Aalsmeer Event op 31 oktober: over mislukken en innoveren!

De mooiste innovaties ontstaan vaak pas na of juist dankzij de nodige mislukkingen. Fouten maken we allemaal, toch stoppen we onze mislukkingen het liefst in de doofpot. Waarom eigenlijk? Ruim baan voor vernieuwen en mislukken tijdens het Greenport Aalsmeer Event op donderdag 31 oktober

Om 16.00 uur start er een afwisselend en interactief programma met Paul Iske, hoogleraar innovatie en Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen en bouvardiakweker Jaap Vreeken, de eerste tuinder in Nederland die met zijn bedrijf is overgeschakeld op gelijkspanning.  

Benieuwd hoe u met mislukkingen uw voordeel kunt doen? Kom dan naar het Greenport Aalsmeer Event op donderdag 31 oktober! Locatie: Flower Art Museum, Aalsmeer / tijdstip: 16.00-18.30 uur.
Aanmelden

Greenport-bestuurders op werkbezoek bij Celieplant

Sinds de zomer zijn Jack van der Hoek, gedeputeerde provincie Noord Holland, en Gido Oude Kotte, burgemeester Aalsmeer, bestuurders van Greenport Aalsmeer. Op donderdag 3 oktober stond er een eerste werkbezoek op het programma in de greenport. De bestuurders waren te gast bij John Celie, eigenaar van de bedrijven Bloominess, Celieplant en Bouquetnet. John is retail-leverancier in hart en nieren en op zoek naar duurzaamheid in alle aspecten van zijn bedrijven.

Naast een rondleiding over het bedrijf, hebben de bestuurders met John en aangeschoven kwekers Jaap Vreeken (Bouvardiakwekerij Vreeken) en Maurice van der Hoorn (Van der Hoorn Orchideeën) gesproken over de markt, ondernemen, onderwijs en duurzame gebiedsontwikkelling.

Dag van de Coöperatie bij Royal FloraHolland

Op 12 december 2019 organiseert Royal FloraHolland: de Dag van de Coöperatie – A Blooming Future, een nieuw evenement van en voor leden, kopers en partners van de bloemenveiling. Centraal staan de uitdagingen van vandaag en morgen voor de sierteelt.

Welke kansen zijn er? En hoe speel je hierop in?  Op de Dag van de Coöperatie verkent de bloemenveiling samen met u de mogelijkheden. Locatie: Royal FloraHolland Naaldwijk.
Meer informatie

Ga mee op handelsmissie naar China

Bent u actief in de land- en tuinbouwsector of in de duurzame stedelijke ontwikkeling? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Chinese bedrijven, de lokale markt verkennen of uw relaties in China verstevigen?

Ga dan van 18 tot 22 november mee met de Zuid-Hollandse handelsmissie naar China onder leiding van Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland.
 Bekijk het programma

Greenport Aalsmeer en privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Greenport Aalsmeer hecht altijd al veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij de verwerking van persoonlijke gegevens. Er verandert niets fundamenteels aan de manier waarop we met uw gegevens omgaan - dit doen wij altijd al netjes. In onze privacyverklaring leest u hoe Greenport Aalsmeer met uw persoonsgegevens omgaat en de doeleinden waarvoor de greenport de persoonsgegevens verwerkt.

Wilt u de nieuwsbrief van Greenport Aalsmeer niet meer ontvangen, klik dan op de link onderaan deze nieuwsbrief.
CONTACT
Marcel Groen
programma manager Greenport Aalsmeer
tel: 06-53 4426 53
info@greenportaalsmeer.nl

Jan-willem Donkers
projectleider innovatie
tel: 06-15 2796 03
jwdonkers@greenportaalsmeer.nl

Dave Vlaming
gebiedscoördinator Greenport Aalsmeer
tel:  06-49893749 
dvlaming@greenportaalsmeer.nl
Martin van Klinken
Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam
tel: 06-52464093
martin.vanklinken@uwv.nl

Bas Wolfswinkel
consultant Energietransitie Glastuinbouw
tel: 06-11836255
bwolfswinkel@greenportaalsmeer.nl

Yorick Rens
projectondersteuner Ruimte
tel: 06-42813743
yrens@greenportaalsmeer.nl
Programmabureau Greenport Aalsmeer
Telefoon: 06 - 53442653
Naar onze website
Stuur ons een e-mail
Klik hier om geen mail meer te ontvangen van Greenport Aalsmeer.