Copy
Consulteu aquest correu electrònic al vostre navegador
Del 8 al 12 d'abril del 2019          [27-1819]
Agenda d'activitats

Seminari del Grup de Recerca Law & Philosophy: "Festival of Ideas" (8-9.04.19)
 
Seminari organitzat pel Grup de Recerca en Dret Constitucional, Europeu i de la Integració Supranacional: "¿Existe un Constitucionalismo transformador en América Latina?" (09.04.19)
Seminari del Grup de Recerca en Dret penal Econòmico-Empresarial: "Memoria y castigo. Negacionismo histórico, libertad de expresión y límites del Derecho penal" (09.04.19)
Seminari del Grup de Recerca Law & Philosophy: "Family Justice Speakers Seminars" (10-11.04.19)
 
Seminari organitzat pel Grup de Recerca en Dret Constitucional, Europeu i de la Integració Supranacional: "Dualismo Constitucional invertido en América Latina" (11.04.19)
Seminari del Grup de Recerca en Dret Patrimonial: "Farewell to Fairness: Towards Retiring Delaware's Entire Fairness Review" (11.04.19)
Notícies
Properament
Premis, convocatòries, pràctiques, ocupabilitat i altres informacions d'interès 
  • XXII convocatòria del Premi AEDAF 2019. Consulta les bases!. Termini d'inscripció fins a l'1 de juliol del 2019.
  •  L'Obra Social "la Caixa" convoca 30 beques de doctorat per a joves investigadors de qualsevol nacionalitat per dur a terme la seva activitat investigadora en qualsevol disciplina i en qualsevol universitat o centre de recerca d’Espanya o Portugal. Inscripcions fins al 27 de juliol del 2019.
  • La Direcció General de Planificació i Estudis Fiscals de la Generalitat convoca la primera edició del Premi Recerca Fiscal i Estudis Tributaris, adreçat a estudiants de grau, postgrau o màster que han presentat un treball final que tracta sobre dret financer i tributari o hisenda pública. Termini: 31 de juliol.
Formulari d'alta, baixa o modificació de dades del butlletí Dret UPF