Copy
20 juni 2019

Sfeerimpressie Wij zien je Wel-middag 16 mei

Ruim 250 professionals en andere betrokkenen kwamen in de Jacobikerk in Utrecht bij elkaar in een energieke en inspirerende bijeenkomst. Verschillende thema's werden verder uitgediept en er werden mooie bruggen gebouwd tussen mensen en organisaties. Van deze middag hebben we een sfeerimpressie gemaakt. 
Bekijk de sfeerimpressie

Tussenrapportage roept alle betrokkenen op om samen mét ouders te werken aan verbeteringen. 

Tijdens de Wij zien je Wel-middag op 16 mei werd de Tussenrapportage 'Samen kijken, samen werken' gepresenteerd. Hierin beschrijven we hoe we met de pilotprojecten aan de slag zijn, wat we hebben gezien en zichtbaar gemaakt. We doen een oproep aan alle betrokkenen om naast gezinnen met een kind met ZEVMB te gaan staan en om samen mét ouders vereenvoudigingen en nieuwe oplossingen te ontdekken. 

Lees de Tussenrapportage

Benieuwd naar de voortgang van de projecten?

De pilotprojecten van het programma Wij zien je Wel lopen nu een aantal maanden en er gebeurt ontzettend veel. Benieuwd naar de actuele stand van zaken? 
Bekijk de projectenpagina

Help ouders om Wij zien je Wel te vinden.

Gelukkig kennen veel ouders de activiteiten van Wij zien je Wel, maar nog lang niet alle ouders. Wat we samen met velen voor elkaar proberen te krijgen doen we voor álle gezinnen van kinderen met ZEVMB. We willen deze gezinnen zien, hen stem geven en onze inzichten en opbrengsten met zoveel mogelijk gezinnen delen. Daarom: stuur deze nieuwsbrief door en deel onze producten en social media met zoveel mogelijk ouders van een kind met ZEVMB. 
     

Over ons

De werkgroep Wij zien je Wel is vanaf september 2017 aan de slag voor passende zorg en ondersteuning van mensen met ZEVMB en hun gezinnen. 

     
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Bekijk onze website
Copyright © 2019 Werkgroep Wij zien je Wel. Alle rechten voorbehouden.

Je kunt ons mailen op:
info@wijzienjewel.nl

Wil je niet meer op de hoogte blijven?
Schrijf je dan uit voor de nieuwsbrief.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Wij zien je wel · Vredenburg 40 · Utrecht, Ut 3511 BD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp