Copy
Bekijk de webversie

Inmiddels ruim 1.300 lopers ingeschreven!

Het belooft een mooi loopfeest te worden op 20 september aanstaande. Met nu al ruim 1.300 lopers aan de start en nog 3 maanden om in te schrijven is de organisatie erg benieuwd wat er nog allemaal komt.
Nog niet ingeschreven, of wil je met meerdere teams deelnemen. Wat ook gaaf is om je collega instelling uit de buurt of regio uit te dagen deel te nemen aan dit festijn. Zo kom je op sportief vlak in verbinding met elkaar. En we lopen ook nog eens voor een goed doel.

Klik op onderstaande button om direct in te schrijven.

Schrijf jouw organisatie NU in!

Wie doen allemaal mee?

Uit alle provincies en vele sectoren schrijven organisaties zich in. Ben jij benieuwd of jullie al zijn ingeschreven, dan wel een collega instelling, klik dan op onderstaande button.

Deelnemende organisaties

Loopschema voor de (beginnende) deelnemer
Klik op de foto
 

Bericht van de Hoofdsponsor SDB Ayton

Dit jaar alweer de 12e editie van de Zorgmarathon! Toen SDB Ayton 12 jaar geleden begon met de Zorgmarathon, was dat met 650 lopers. Het is fantastisch om te zien hoe het evenement is gegroeid naar meer dan 1.700 lopers vorig jaar. Laten we er samen voor zorgen dat er dit jaar nog meer lopers mee doen!

 

Met de vakantieperiode voor de deur willen wij graag iedereen een fijne zomer wensen. Geniet van de zon, de BBQ, en alle andere zomerse activiteiten. Vergeet ondertussen niet te trainen voor de Zorgmarathon ;-)

 

Fijne zomer gewenst, hartelijke groet van SDB Ayton 

Interesse in ons SDB Cares programma? Kijk eens op onze website of neem contact op via info@sdbayton.nl

Maatschappelijk doel 2019
Fonds Gehandicaptensport is dit jaar voor de tweede keer op rij als maatschappelijk doel gekoppeld aan de Zorgmarathon. Wij zijn er blij mee! Click hier voor meer informatie.
Ben jij werkzaam in de sector Zorg, Welzijn & Sport en wil jij hier bij zijn? Leuk! 
De marathon is toegankelijk voor zowel beginnende- als gevorderde lopers. Een ronde bestaat uit 4,2km, uitgesplitst in 2 rondjes van 2,1km.

Ik ben Fleur Jong 

Ik ben Fleur Jong, ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport en Paralympisch atlete.

In de vorige nieuwsbrieven heb je kunnen lezen waarom sport voor mij en voor mensen als Claire Lomas zo belangrijk is. Helaas is het nog niet voor iedereen mogelijk om te sporten. Door mee te doen aan de Zorgmarathon op 20 september 2019 op Sportcentrum Papendal steun je alle sporters met een handicap. Durf jij de strijd aan te gaan met andere ambtenaren? Meld je snel aan via www.demarathons.nl/zorgmarathon of maak nog meer collega’s enthousiast!

Bij aanmelding biedt Droomparken namelijk elke 4 personen van een team een dinerbon aan t.w.v. 50 Euro welke zij ontvangen bij het boeken van een vakantie bij Droomparken Bad Hoophuizen of Marina Strandbad. De vakantieparken van Droomparken vind je op de mooiste locaties in Nederland. Bad Hoophuizen ligt pal aan het Veluwemeer. Hier loop je vanaf het park zo het strand op, kun je wandelen, zwemmen, surfen, varen en heerlijk niks doen. Marina Strandbad ligt op een fantastische plek op de grens van de IJsselvalei, de Veluwe en de Achterhoek. Hier vind je alle rust, prachtige natuur, veel ruimte en ontspanning.

* de kortingsvoucher kan opgevraagd worden via anouk@fondsgehandicaptensport.nl, deze is geldig tot 1 april 2020 en alleen persoonlijk inwisselbaar

'Kom als Team in Actie' voor Fonds Gehandicaptensport!

Nieuw op het evenement

 • Catering wordt uitgebreid met gezonde voeding
 • Pinnen is mogelijk op het evenement; verzoek is dan ook om gebruik te maken van de catering. Vooraf zijn lunchpakketten te bestellen bij de organisatie. Stuur bij interesse een e-mail aan info@stichtingsportlight.nl. Wij regelen het voor je team. 
  Zo kunnen we het afval verduurzamen
 • Aantrekkelijk loungeterras bij de catering voor gezellige ontmoetingen
 • Minder plastic irt een duurzaam evenement
 • Extra (beperkte) douchgelegenheid direct aan het parcours
 • Diverse watertappunten (gratis water)
 • Geluid over het gehele terrein
 • Oplaadpunten voor je mobiel bij de KPN stand
 • 2 spreekstalmeesters
 • Professionele verkeersregelaars
 • Snellere WiFi
 • Bij warm weer; insmeerbalie
 • Informatiezuilen bij de infostand voor tussenstanden en eigen gelopen tijd
 • Doorlopende warming-up bij de stand van Harting-Bank
Facebook
Twitter

Laatste nieuws: www.zorgmarathon.nl/nieuws

Sponsors & Suppliers
De Zorgmarathon bedankt al haar sponsoren en suppliers!

Proud Partners
De Zorgmarathon is een initiatief van Stichting Sportlight.


Onze contactgegevens
Zutphensestraatweg 49, 6955 AE Ellecom, info@stichtingsportlight.nl

Verander hier uw voorkeuren of schrijf u uit.
update uw voorkeuren of Uitschrijven