Copy
Bekijk de webversie

Bijna 100 teams ingeschreven!

Nog een paar teams en we hebben de 100 bereikt. Dit jaar hopen wij ruim 200 teams te begroeten op alweer de 12e editie van de Zorgmarathon. Een estafetterun voor medewerkers en bestuurders uit de Zorg, Sport en Welzijnsector.
Nog niet ingeschreven??? Daag je collega instelling uit de buurt of regio uit ook mee te doen aan dit mooie loopevenement waarbij Verbinden en Saamhorigheid de sleutelwoorden zijn. Klik op onderstaande button om direct in te schrijven.

Schrijf jouw organisatie NU in!

Dagprogramma 20-09-19 bekend

Inmiddels wordt het concept dagprogramma nader ingevuld. Klik op onderstaande button om het dagprogramma te downloaden.

Nieuw op het evenement zijn (op veler verzoek) douches aan het parcours. Verder wordt de marathon nog duurzamer van opzet. (de looptag was al duurzaam). De dag wordt ingeluid met twee speakers, zodat de (dag)informatie nog beter wordt gecommuniceerd. De welbekende Harry (foto links) krijgt er een compagnon in de persoon van Bert (foto rechts) bij. Samen maken zij de dag nog aansprekender.

Dagprogramma 20-09-19

Loopschema voor de beginnende loper
Klik op de foto
 

Bericht van de Hoofdsponsor SDB Ayton

Nog een SDB Ayton heeft hart voor de zorg, net als jij.  Naast het maken van software voor zorgprofessionals, zetten SDB Ayton medewerkers zich in als vrijwilliger bij onze klanten. Wij hebben hiervoor zelfs een programma opgericht: SDB Cares. Met SDB Cares hebben we al veel activiteiten ondernomen zoals het opknappen van tuinmeubilair, het begeleiden van ouderen bij een puzzel-/wandeltocht en het uitvoeren van een intern klanttevredenheidsonderzoek. Onze meest recente activiteit was een bezoek aan Avifauna. Daar hebben wij hebben geholpen om de bewoners van Zorgcentrum Roomburgh een leuk dagje uit te bezorgen en dat was een groot succes!
 
SDB Cares levert een win-winsituatie op: onze klanten en andere zorginstellingen profiteren van vrijwilligerswerk door onze gemotiveerde medewerkers. En wij krijgen een nog beter beeld van wat er bij onze klanten en in de markt speelt.
 
Interesse in ons SDB Cares programma? Kijk eens op onze website of neem contact op via info@sdbayton.nl

 

Maatschappelijk doel 2019
Fonds Gehandicaptensport is dit jaar voor de tweede keer op rij als maatschappelijk doel gekoppeld aan de Zorgmarathon. Wij zijn er blij mee! Click hier voor meer informatie.
Ben jij werkzaam in de sector Zorg, Welzijn & Sport en wil jij hier bij zijn? Leuk! 
De marathon is toegankelijk voor zowel beginnende- als gevorderde lopers. Een ronde bestaat uit 4,2km, uitgesplitst in 2 rondjes van 2,1km.

Ik ben Fleur Jong

Ik ben Fleur Jong, ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport en Paralympisch atlete. In de vorige nieuwsbrief heb je gelezen hoe ik in aanraking ben gekomen met de gehandicaptensport en dat sporten voor mij ontzettend belangrijk is. Door sporten voel ik mij compleet. Niet alleen voor mensen zoals ik die uiteindelijk de topsport bereiken is sporten belangrijk maar ook voor de breedtesport, bijvoorbeeld voor Claire Lomas.

 

Claire Lomas brak in 2007 haar rug toen ze van een paard viel. Hierdoor raakte ze vanaf de borst verlamd. Toch heeft zij besloten verder te gaan met haar leven. Dankzij een speciaal bionisch pak slaagde ze er toch in om de 16 kilometer lange Great South Run in Engeland te lopen. Haar ongeluk is inmiddels twaalf jaar geleden. “Als ik terugdenk aan die eerste twee jaar had ik het geweldig gevonden als iemand me toen had verteld wat de toekomst voor me in petto had. Destijds voelde het leven zo leeg met zoveel donkere dagen. Ik heb mezelf gedwongen om kleine kansen te pakken die weer hebben geleid tot grotere dingen. Er waren heel veel kleine stapjes nodig om hier te komen.”

 

Wil jij de gehandicaptensport en hiermee mensen zoals Claire en ik helpen? Schrijf je dan in via www.demarathons.nl/zorgmarathon

 

Al ingeschreven? Start dan een actie om als team donatiegelden op te halen via onderstaande button.

'Kom als Team in Actie' voor Fonds Gehandicaptensport!

Laad je op bij KPN Health


Laad je op bij KPN met de Energy kauwgom van Mark Tuitert
Wil jij jouw loopprestatie overtreffen? Of kan je wel wat extra energy gebruiken tijdens jouw loop? Dan is er goed nieuws voor jou. Mark Tuitert (Nederlands voormalig langebaanschaatser) moedigt jou aan en je mag zelf zijn FIRST Energy kauwgom uitproberen. In de stand van KPN Health vertelt hij je meer over hoe je jezelf kunt opladen. En als je er toch bent, laad direct je telefoon op. Zo kun je jouw prestatie en die van je zorgcollega’s goed vastleggen! Laad je op bij KPN.

Laatste nieuws: www.zorgmarathon.nl/nieuws

Sponsors & Suppliers
De Zorgmarathon bedankt al haar sponsoren en suppliers!

Proud Partners
De Zorgmarathon is een initiatief van Stichting Sportlight.


Onze contactgegevens
Zutphensestraatweg 49, 6955 AE Ellecom, info@stichtingsportlight.nl

Verander hier uw voorkeuren of schrijf u uit.
update uw voorkeuren of Uitschrijven