Copy
Bekijk de webversie

Organisatie terug van vakantie

Heb je vragen met betrekking tot de Zorgmarathon, laat het ons weten via info@stichtingsportlight.nl.
Inmiddels mogen we ruim 1.800 lopers begroeten. Driestroom uit Elst heeft zich vandaag nog ingeschreven. Wie volgt? 

Klik op onderstaande button om direct in te schrijven.

Schrijf jouw organisatie NU in!

Kom alvast in de stemming

Terugblik 2018, bron: Henk Ploeg

Welke (zorg)organisaties doen allemaal mee?

Uit alle provincies en vele sectoren schrijven organisaties zich in. Ben jij benieuwd of jullie al zijn ingeschreven, dan wel een collega instelling, klik dan op onderstaande button.

Deelnemende organisaties

 

Laad je op voor de Zorgmarathon met Mark Tuitert

Voor de Zorgmarathon 2019 kom ik jullie samen met KPN Health voorzien van energie! Allereerst: Wat goed dat jullie meedoen! Naast dat hardlopen een flinke boost is voor je gezondheid, kan ik me voorstellen dat samen lopen met je collega’s en andere vakgenoten een grote gezelligheidsfactor met zich meebrengt.
Als oud-topsporter ben ik gek van sport, dit overbrengen op anderen probeer ik dan ook zoveel mogelijk te doen. Om dit uit te dragen kun je mij vinden voor en tijdens de zorgmarathon bij de KPN Tent. Hier kun jij jezelf opladen en dit bedoel ik vrij letterlijk.
Ik heb namelijk zelf een ‘energy gum’ ontwikkeld. Dit is een kauwgom met 80 mg cafeïne. Er zitten geen suikers in de gum en het is vegan en glutenvrij. Het best werkende en gezonde alternatief voor energiedrankjes, koffie of poeders. De eerste smaak beleving kan even wennen zijn, onze kauwgom is niet wat je gewend bent. Maar na een kleine minuut, wordt de smaak milder en de gum kleiner.
Binnen 10 minuten kauwen, is de cafeïne uit First Energy Gum opgenomen, en zorgt deze voor de extra energie die je nodig hebt voor de zorgmarathon. En niet alleen voor de marathon, maar ook voor je dagelijkse werk. Een van onze beste klanten is een kinderarts die met FIRST alert blijft tijdens haar nachtelijke uren in de operatiekamer.  

Het is altijd een goed idee om onze Gum van te voren al te testen, net als het een goed idee is om lekker je hardlooptrainingen op te pakken. Hopelijk zien we elkaar bij de KPN stand tijdens de zorgmarathon! Ik ben erbij, jij ook?

 

Sportieve groet, Mark Tuitert

Teamnaam op het startnummer

Schrijf je vóór 7 september as. in, dan staat je teamnaam op het startnummer. Inschrijven kan overigens tot 13 september as. 12:00H. Dan sluit de inschrijvingstool.

Zanger Ronaldo start de show

De warming-up zal dit jaar spetterend worden met diverse optredens. Om 11.15H zal het openingswoord zijn door de hoofdsponsor, om vervolgens de warming-up met vele verrassingen te starten. Het verzoek is dan ook om stipt 11.15H bij het grote podium te verzamelen; daar krijg je geen spijt van, maar energie!

Vergeet geen lunchpakketten te bestellen

Bestel voor je team lunchpakketten. Voor 6,25 ex 9% btw heb je een goed gevulde lunchzak met 3 broodjes, sapje, fruit en een candy voor de broodnodige suikers. De lunchpakketten zijn vers gemaakt. Bestellen kan uiterlijk tot 14 september 2019 via info@stichtingsportlight.nl Aantal lunchpakketten en organisatiegegevens is belangrijk.
Er is beperkt catering aanwezig op het terrein.

Van de Hoofdsponsor

Het is nog even zomer en de Zorgmarathon komt steeds dichterbij. Zijn alle lopers al getraind? Is iedereen klaar om samen met collega’s en anderen met hart voor de zorg een mooie sportieve prestatie neer te zetten?

Bij SDB Ayton hebben we alle edities van de Zorgmarathon meegedaan. We zijn blij dat we dit jaar weer twee teams kunnen inzetten. Sommigen zijn geoefende lopers en hebben al vaak meegelopen op Papendal en anderen zijn nu hard aan het trainen en kijken ernaar uit om de eerste keer aan dit event mee te doen.

Hoe dan ook, we gaan er met elkaar en samen met jullie weer een mooie dag van maken! Nog even van de zomer genieten en goed trainen, dan zien we elkaar op 20 september.

Maatschappelijk doel 2019
Fonds Gehandicaptensport is dit jaar voor de tweede keer op rij als maatschappelijk doel gekoppeld aan de Zorgmarathon. Wij zijn er blij mee! Click hier voor meer informatie.
Ben jij werkzaam in de sector Zorg, Welzijn & Sport en wil jij hier bij zijn? Leuk! 
De marathon is toegankelijk voor zowel beginnende- als gevorderde lopers. Een ronde bestaat uit 4,2km, uitgesplitst in 2 rondjes van 2,1km.
'Kom als Team in Actie' voor Fonds Gehandicaptensport!

Maandag ® is er voor de massages

Maandag® is wederom sponsor van massages, of wellness corner. De organisatie is verheugd dat Maandag® weer aanwezig is op de Zorgmarathon.

NCOI ook sponsor van de Zorgmarathon

NCOI, voor werkend Nederland!

Betaal tijdig

Betaal de inschrijving tijdig. Wij checken alle betalingen uiterlijk 19 september as. Mocht er op inschrijvingsfactuur vanuit de organisatie betalingskenmerken gewenst zijn, neem dan rechtstreeks contact op via info@stichtingsportlight.nl. Op de dag zelf kunt u ook pinnen als er niet tijdig is betaald.

Veluwse Bron levert saunabonnen

Ook dit jaar zijn worden saunabonnen beschikbaar gesteld door de Veluwse Bron. Deze ontvangt de teamcoördinator bij het ophalen van de startbewijzen. Heerlijk om in de herfst nog even na te genieten van het evenement.


 

Facebook
Twitter

Laatste nieuws: www.zorgmarathon.nl/nieuws

Sponsors & Suppliers
De Zorgmarathon bedankt al haar sponsoren en suppliers!

Proud Partners
De Zorgmarathon is een initiatief van Stichting Sportlight.


Onze contactgegevens
Zutphensestraatweg 49, 6955 AE Ellecom, info@stichtingsportlight.nl

Verander hier uw voorkeuren of schrijf u uit.
update uw voorkeuren of Uitschrijven