Copy
Bekijk de webversie

NK Veldloop 3 april as. in Best

Mocht je in Best aan de start verschijnen, wij wensen je veel succes en hopen van harte dat je op 19 september 2019 met jouw organisatie ook aan de start verschijnt op Papendal voor de 6e editie van de Ambtenarenmarathon.

Aanmelden Team(s)
Denk jij dat je één van de snelste ambtenaren van Nederland bent? Loop mee! Lopen houdt je lichamelijk fit, geestelijk gezond en bovendien is het een ideale teambuildingsdag. De inschrijving per team bedraagt € 280,-. Voor dit inschrijfgeld krijgen de teams naast deelname aan de marathon ook toegang tot diverse activiteiten en krijgt ieder team een leuke groepsfoto. Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen voor de snelste teams! 

Inschrijven kan vanaf nu via de website van inschrijven.nl. Bekijk hier de inhoud van je deelnamepakket.

Schrijf je nu in!

Promotiemateriaal
Wil jij deelname aan de Ambtenarenmarathon promoten, gebruik dan bijvoorbeeld bijgesloten flyer. Klik op de foto zodat je de flyer kunt downloaden.

Maatschappelijk doel 2019
Fonds Gehandicaptensport is dit jaar voor de tweede keer op rij als maatschappelijk doel gekoppeld aan de Ambtenarenmarathon. Wij zijn er blij mee! Click hier voor meer informatie.
Ben jij één van de snelste ambtenaren van Nederland? Doe mee!
De marathon is toegankelijk voor zowel beginnende- als gevorderde lopers. Een ronde bestaat uit 4,2km, uitgesplitst in tweede rondjes van 2,1km.

De 7 jarige Cato (cerebrale parese) vond eindelijk een sport die bij haar past
 

De eerste periode van Cato’s leven was pittig, ze zou misschien nooit kunnen praten of zelfstandig kunnen lopen. Maar dan kennen ze Cato nog niet. Die heeft een wilskracht van heb ik jou daar! Haar ouders zochten naar een sportclub voor kinderen met een handicap en kwamen bij een Racerunning-groep terecht. “De eerste les was middenin de roos,” vertelt vader Kees. “In huis komt Cato niet verder dan een beetje schuifelen met de rollator of langs de tafel. Of ze kruipt over de grond. Bij RaceRunning kan ze vrijuit snelle rondjes over de atletiekbaan maken, ze werkt zich in het zweet én ze heeft sociale contacten.

Fonds Gehandicaptensport zet zich in voor 1,7 miljoen mensen met een handicap, voor wie sporten nog niet vanzelfsprekend is. Help jij ons mee om sporten voor iedereen mogelijk te maken? Doe mee en start samen met je team een geldinzamelactie of doneer via de button 'Kom in Actie'

Kom in Actie

Laatste nieuws: www.ambtenarenmarathon.nl/nieuws

Sponsors & Suppliers
De Ambtenarenmarathon bedankt al haar sponsoren en suppliers!

Proud Partners
De Ambtenarenmarathon is een initiatief van Stichting Sportlight.


Onze contactgegevens
Zutphensestraatweg 49, 6955 AE Ellecom, info@stichtingsportlight.nl

Verander hier uw voorkeuren of schrijf u uit.
update uw voorkeuren of Uitschrijven