Copy
View this email in your browser
START Magazin br. 1
Zdravo drugari,

Sigurno se pitate kako to da sad primate još jedan newsletter, da li ste se prijavili ili ne! Bili smo slobodni na mejling listu staviti sve vas sa kojima smo u prethodnom periodu bili u kontaktu, što uživo, što onlajn, telefonom, mejlom, na kafi, bez kafe :) i za koje smo stekli utisak da je tema startapa i preduzetništva generalno interesantna.  

Potrudićemo se da vam donesemo korisne informacije i resurse. Ideja je, da na početku, mjesečno šaljemo START Magazin sa zanimljivim lokalnim pričama, savjetima, informacijama, video materijalima i naravno najavama nekih dešavanja, a ako uvidimo da ima potrebe, ili vi budete željeli, razmotrićemo i češće slanje.

U ovom prvom START Magazinu dominiraće sadržaj koji smo kreirali u prethodnih dva mjeseca. U neku ruku on pokazuje ko smo mi i čime se bavimo, ako već ne znate :)

Ono što bi nam puno značilo jeste da čujemo šta biste vi voljeli vidjeti u jednom ovakvom mejlu, zbog čega biste ga čitali svaki mjesec, ili čak češće. Klikom na link otvoriće se jednostavna forma gdje možete da ostavite svoje mišljenje, pa vi izvolite, raspišite se!

Naravno, ako ne želite da vam šaljemo naš Magazin samo kliknite, onaj poznati, unsubscribe link.


STARTER tim
B2B Sales program
U maju i junu smo u saradnji sa BiH Founders Network i Naučno-tehnološkim parkom Beograd organizovali seriju od 5 vebinara na temu B2B prodaje. Vebinari su koncipirani na način da nekome ko pokreće svoj biznis, a koji je orijentisan na B2B, daje osnovna znanja da postavi cjelokupan prodajni proces unutar firme, da razgraniči uloge unutar prodajnog tima, da kreira prodajne poruke, te da radi cold calling, cold emailing i da koristi Linkedin za generisanje potencijalnih klijenata.
Predavači su bili Fil Guijarro i Patrick Collins, obojica vrsni stručnjaci u domenu prodaje.
U nastavku vam donosimo linkove ka svih 5 vebinara:
 1. Sales Habits and Sales Message Creation
 2. Primary Components of a Sales Process and Documentation & KPIs 
 3. Target Client Wish List Creation and Outreach Methodology
 4. Linkedin Lead Generation
 5. Email Lead Generation
Savjeti za validaciju ideje by Luka Prišunjak
Luka Prišunjak je sa nama podjelio pet savjeta kako validirati ideju na tržištu. Luka je aktivni učesnik regionalne startap scene, a poslednje 3 godine radi za Swisscontact na projektu koji razvija regionalnu startup zajednicu. Ekspert je za Customer Development i uvijek otvoren da pomogne startapima u procesu eksperimentisanja i validacije ideje. 
 
Pročitaj članak
Maskica ti realno ne treba :)
Pod parolom "Maskica ti realno ne treba" Banjalučki startap na tržište donosi kreativne i šaljive futrolice za naše mobilne telefone. Donosimo vam priču o nastanku ideje, njenom razvoju, planovima za budućnost...
 
Pročitaj članak
Prilike za startape
U nastavku možete pronaći linkove ka pozivima koji su trenutno dostupni startapima iz Bosne i Hercegovine:
 1. CEE Startup Challenge 
  Rok za prijavu: 05.07.
 2. Regional Cooperation Council - Balkathon 
  Rok za prijavu: 12.07.
 3. UNICEF - finansiranje za Blockchain & Crypto startape 
  Rok za prijavu: 27.07.
Facebook
Instagram
Website
Copyright © 2020 START Centar, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp