Copy
 
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de MULTIsignaal Verwijsindex.   |  Klik hier voor de online versie.
 
 
 
 
 
 
Nieuwsbrief MULTIsignaal Verwijsindex
 
Op 22 mei jl. organiseerden we een ‘Delen=Vermenigvuldigen’ en ALV om trots op te zijn! Een enorme opkomst, een inspirerend en indringend autobiografisch verhaal van Danny Dijkhuizen, verdiepende vragen over de landelijke evaluatie en positieve ervaringen werden uitgewisseld.

Meer informatie over de laatste ontwikkelingen en leuke nieuwe gebruiks-bevorderende middelen leest u in deze nieuwsbrief.
 
 
 
 
 
 
 
Gebruik de Verwijsindex: ‘Doe het voor Guus’
 
Donderdag 13 juni trapte wethouder Marga van de Plasse het project: ‘Doe het voor Guus’ af. De Zeeuwse gemeenten geven een impuls aan de Verwijsindex.
 
 
 
 
 
 
 
Dina met een missie
 
Dina is 20 jaar en ervaringsdeskundige op het gebied van Huiselijk geweld en Kindermishandeling. Samen met Team-Kim zet zij deze nare ervaring om in iets positiefs!
 
 
 
 
 
 
 
Delen = Vermenigvuldigen 15
 
Woensdag 22 mei vond in de oude gevangenis De Lik de bijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen (D=V) plaats. Tijdens deze bijeenkomst komen professionals, die werken met de Verwijsindex, bij elkaar om kennis te delen en inspiratie op te doen.
 
 
 
 
 
 
 
Wat is nodig voor goede samenwerking?
 
Heeft een kind problemen met de gezondheid of ontwikkeling, dan hebben altijd meerdere vakmensen uit het sociaal domein een rol. ‘Je moet vooral je collega’s en netwerkpartners kennen. Dat wil zeggen: elkaars naam en telefoonnummer weten’, vertelt voormalig jeugdarts Van Leerdam.
 
 
 
 
Uitschrijven
 
Email Marketing Powered by Mailchimp