Copy
 
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de MULTIsignaal Verwijsindex.   |  Klik hier voor de online versie.
 
 
 
 
 
 
Nieuwsbrief MULTIsignaal Verwijsindex
 
Iedere dag valt er wel iets te leren. Over je eigen zielenroerselen, gedachten, eigenaardigheden, die de één net iets meer heeft dan de ander ;-) of je patronen/gebruiken. Iedere dag valt er wel iets te verbeteren aan de Verwijsindex en aan de manier waarop we het gebruik bevorderen.
 
 
 
 
 
 
 
Kinderombudsvrouw maakt het verschil!
 
Jijmaakthetverschil vroeg Margrite Kalverboer het hemd van het lijf over het maken van verschil, de transitie, samenwerking en de rechten van het kind!
 
 
 
 
 
 
 
Nieuw! Gebruik nu de MULTIsignaal e-learning module
 
Ben je nog niet zo ervaren met de Verwijsindex of wil je je kennis opfrissen? Vanaf nu kun je ook online een training volgen, waar en wanneer het jou het beste uitkomt.
 
 
 
 
 
 
 
Delen = Vermenigvuldigen 16
 
Delen = Vermenigvuldigen is dé landelijke bijeenkomst voor professionals die werken met de MULTIsignaal Verwijsindex. Meld je nu aan voor de bijeenkomst op 7 november.
 
 
 
 
 
 
 
Voortgang landelijke evaluatie
 
Pro Facto, het onderzoeksbureau dat uitvoering geeft aan de landelijke evaluatie van de Wet Verwijsindex en Wet verplichte meldcode, heeft ons laten weten dat...
 
 
 
 
 
 
 
Nieuws van het bestuur
 
Op 24 september vergaderde het bestuur. Wil je weten wat de laatste ontwikkelingen zijn en wat de Gebruikersvereniging voor jouw gemeente kan betekenen? Lees dan hier een kort verslag.
 
 
 
 
Uitschrijven
 
Email Marketing Powered by Mailchimp