Copy
View this email in your browser

Anmälan öppen till årets viktigaste möte

Varmt välkomna till Helsingborg och tre mycket spännande dagar fyllda med intressanta föreläsningar av framstående kliniker och forskare från Europa och Sverige. Vi bjuder på föreläsningar, symposier, interaktiva falldiskussioner, postrar, samt högtidsföreläsning.

Passa på att anmäla dig redan nu för att få reducerad "early bird"-avgift. Är du dessutom medlem i SFD, SEF eller SFSD så får du ytterligare rabatt.

Läs mer och anmäl dig här

Dags att lämna in abstracts

Gå in på hemsidan, välj din förening under rubriken 'Abstracts' i menyn och skicka in ditt bidrag via formuläret om det är i Wordformat eller som PDF.

Sista inlämningsdag är 8 april
 

Medlemmar har fördelar

Att vara medlem i en förening är inte enbart en lojalitetshandling. Det kan också ge flera fördelar. Bl a att konferensavgiften i de möten som anordnas blir mycket lägre.

Klicka här och gå med i din förening idag!
Mötet kommer hållas på det nya och spännande Clarion Hotell & Congress Sea U i Helsingborgs hamn. På gångavstånd kommer också konferensmiddag och andra sociala aktiviteter äga rum.
 
Viktiga datum
  • Early bird deltagaravgift t o m 11 mars
  • Abstract inlämningsdeadline 8 april
  • Abstract godkännande meddelas senast 2 veckor efter deadline
  • Sista anmälningsdag 10 april
  • Konferensen startar 11 maj
     
Helsingborg hälsar dig välkommen!
I Helsingborg finns massor av alternativ för dig som är sugen på att förundras av historiska monument, vackra slott, vilda djur eller vacker natur. Kanske vill du utmana polarna i Padel, cykla längs någon av alla cykelleder eller bara koppla av på någon av stadens fina stränder? Inspireras av stadens breda utbud här nedan och olika guider. Passa på att förlänga din vistelse och välkommen till Helsingborg!

 
Kongressen arrangeras av
Facebook
Website
Copyright © 2022 Meaconsulting AB, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.