Copy
Bekijk deze email in je browser
Voor blok 4 mag je zelf kiezen waar je je keuzedeel volgt.  Wil je jezelf de komende periode verrijken met nieuwe stof uit een ander profiel of wil je verdieping/verbreding van je huidige profiel? In deze folder leggen we je uit welke keuzedelen er aangeboden worden in het 4e blok.
 
Veel succes met je keuze.
De afdelingsdocenten van klas 3.
 
Niet vergeten:
Onderaan deze mail staat een link om je keuze alvast te maken. Let erop dat je ook een goede 2e keuze maakt.

Bouw, Wonen en Interieur

Interieurbouw, stands en betimmeringen
We gaan in het lokaal bij BWI een stand bouwen. In deze stand gaan we later een gipsplafond maken met een mooie randafwerking. Wil jij graag met je handen aan de slag? We gaan o.a. schetsen, tekenen maar ook timmeren. Er zit ook een theoriegedeelte bij.

Iedereen mag deelnemen. 
Meer informatie: de heer Van der Kaaij (KAJ@cambiumcollege.nl)
Keuzedeel Interieurbouw, stands en betimmeringen

Economie & Ondernemen

Ondernemen
Droom jij van een eigen bedrijf? Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Dat kun je bij dit keuzedeel leren! Bij dit keuzedeel ga je stap voor stap een ondernemingsplan maken. In dit plan werk je uit hoe jouw bedrijf eruit gaat zien, wat je gaat verkopen en hoe je dat gaat doen. Je werkt veel zelfstandig op de computer en werkt jouw plan tot in de details uit. Dit kan voor allerlei bedrijven zoals een restaurant, een winkel of technisch bedrijf.

Iedereen - behalve leerlingen E&O - mogen deelnemen
Meer informatie: de heer Mannee (MNE@cambiumcollege.nl)
Keuzedeel Ondernemen
Marketing
Hoe kunnen bedrijven zo veel mogelijk verkopen? Hoe trekken ze klanten?  Je gaat je verder verdiepen in onder andere promotie en reclame maken. Je leert om bedrijven advies te geven om het plan van het bedrijf te verbeteren, bijvoorbeeld met een promotieplan. Daarnaast ga je zelf creatief aan de slag om reclameborden, storyboards, prijskaartjes, brochures, advertenties en logo’s te ontwerpen. .

Alleen leerlingen E&O mogen deelnemen
Meer informatie: de heer Mannee (MNE@cambiumcollege.nl)
Keuzedeel Marketing

Media, Vormgeving & ICT

Applicatie-ontwikkeling
Tijdens dit blok doen gaan we installeren, programmeren en via apps apparaten aansturen. We werken met minicomputers (Arduino en/of Raspberry Pi). Denk bijvoorbeeld aan een beveiligingscamera of een afstand sensor programmeren, een LED-display laten werken of een minicomputer aan je telefoon koppelen. We gaan ook aan de slag met Game Design: je leert met professionele software de basisprincipes van een game bouwen. Robotica doen we met Fisher Robotica. Je gaat allerlei opstellingen zoals een draaimolen, stoplichten of een lopende band nabouwen en programmeren. Kortom, vind je programmeren interessant en ben je een beetje computergekkie, dan is dit echt iets voor jou!

Iedereen mag deelnemen.
Meer informatie: de heer Drijvers (DVS@cambiumcollege.nl)
Keuzedeel Applicatie-ontwikkeling

Produceren, Installeren & Energie

Utiliteitsinstallaties
Je gaat door middel van verschillende materialen een werkstuk maken!  Tekeningen en schema's van utiliteitsinstallaties lezen en een werkvoorbereiding maken. Je gaat installaties ontwerpen die je later in je eigen huis kunt toepassen. Denk hierbij aan het plaatsen van buiten-  binnenverlichting, stopcontacten plaatsen in jouw garage of schuur. Hierbij wordt gewerkt met kabels en installatiebuizen.

Iedereen mag deelnemen.
Meer informatie: de heer Rengeling (RLG@cambiumcollege.nl)
Keuzedeel Utiliteitsinstallaties

Zorg & Welzijn

Welzijn volwassenen en ouderen 
Stel je eens voor dat jij oud bent en zorg nodig hebt. Hoe kom je de dag door zonder je te vervelen? Je gaat aan de slag voor al die mensen die ondanks hun beperkingen toch een leuke dagbesteding willen door middel van werk of activiteiten. Je leert ook over de taken en werkzaamheden die jij gaat doen als je mensen helpt tijdens hun dagbesteding.

Iedereen mag deelnemen.
Meer informatie: mevrouw Ozdemir (OZM@cambiumcollege.nl)
Keuzedeel Welzijn volwassenen en ouderen
Assisteren in de gezondheidszorg 
In dit keuzedeel leer je wat er allemaal bij komt kijken wanneer je als assistent in de zorg werkt. Zo leer je op een professionele manier om te gaan met patiënten door bijvoorbeeld afspraken te maken en voorlichting te geven. Aan het eind van dit keuzevak weet jij precies wat het inhoudt om als assistent in de zorg te werken..

Iederen mag deelnemen.
Meer informatie: mevrouw Van de Water (WAT@cambiumcollege.nl)
Keuzedeel Assisteren in de gezondheidszorg

 
Nu je alles gezien hebt, kun je je keuze doorgeven.
Doe dit uiterlijk zondag 21 maart a.s. via onderstaande knop. 
Klik hier om je keuze te maken

 
Planning
  • Tussen maandag 22 en vrijdag 26 maart solliciteer je naar jouw 1e keuze
  • Voor de meivakantie hoor je of je bent toegelaten tot jouw 1e of 2e vrije keuze
  • Het vrije keuzedeel van blok 4 start op maandag 17 mei 2021.
Heb je nog vragen, neem dan contact op met je mentor. 
Facebook
Website
Copyright © 2021 Cambium College, Alle rechten voorbehouden.

Ons e-mail adres is:
dewaard@cambiumcollege.nl

Wilt u wijzigen hoe u deze e-mails ontvangt?
U kunt uw voorkeuren bijwerken of u van deze nieuwsbrief afmelden.