Copy
 
Hierbij ontvangt u het laatste nieuws over de ontwikkelingen rond de verwijsindex van MULTIsignaal.   |  Klik hier voor de online versie.
 
 
 
 
 
 
Voorwoord
 
In 2018 zetten landelijke ontwikkelingen de verwijsindex steeds meer op de kaart. Meer informatie over nieuwe ontwikkelingen zoals Meldisolement lees je in deze nieuwsbrief. Dank voor de waardevolle samenwerking in 2018, fijne feestdagen en tot ziens in 2019!
 
 
 
 
 
 
 
SluiS Rotterdam klaar voor volgende stap!
 
De gemeente Rotterdam heeft als eerste gemeente een convenant SluiS en kan nu starten met het implementeren van de organisaties die willen werken met SluiS.
 
 
 
 
 
 
 
De strijd tegen eenzaamheid, geen tijd te verliezen
 
Je eenzaam voelen of geïsoleerd zijn is niet hetzelfde. Wel valt het vaak samen. Als je eenzaam bent, mis je vaak een hechte, emotionele band met anderen en heb je minder sociale relaties dan dat je zou wensen.
 
 
 
 
 
 
 
Programma Gewoon Doen!
 
Als professional betrokken bij kinderen, jongeren en/of volwassenen kan je soms twijfelen over de aanpak die je gaat volgen. Wanneer moet je welke tool inzetten? Wat is handig en nuttig? Hoe maak je nu écht het verschil voor deze jeugdige?
 
 
 
 
 
 
 
Dina maakt het verschil!
 
Dina van Team-Kim is een ervaringsdeskundige met een missie! Zij vertelt hoe ze haar negatieve ervaring heeft omgezet in iets positiefs. In januari vind je haar verhaal op de website van Jijmaakthetverschil!
 
 
 
 
 
 
 
Delen = Vermenigvuldigen #Samenwerken
 
Delen = Vermenigvuldigen vindt twee keer per jaar plaats. Iedereen die werkt met de Verwijsindex van MULTIsignaal is welkom tijdens deze bijeenkomst, waar kennis wordt gedeeld en inspiratie wordt opgedaan!
 
 
 
 
 
 
 
SLA, Verwerkersovereenkomst en het convenant verwijsindex?
 
Wie tekent nou welke overeenkomst met wie en waarom? De gemeente heeft een contractrelatie met MULTIsignaal. Onderdeel van het contract is een verwerkersovereenkomst.
 
 
 
 
 
 
 
Aanmelden nieuwsbrief
 
Wij hebben ons adressenbestand opgeschoond. Wil je collega de nieuwsbrief ook ontvangen? Dan kan hij/zij zich aanmelden via het formulier op onze website.
 
 
 
 
Uitschrijven
 
Email Marketing Powered by Mailchimp