Copy
 
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de MULTIsignaal Verwijsindex.   |  Klik hier voor de online versie.
 
 
 
 
 
 
Evaluatie Verwijsindex gestart
 
In opdracht van het ministerie van VWS heeft ZonMW de opdracht voor de evaluatie van de Verwijsindex gegund aan Pro Facto, een onderzoeksbureau uit Groningen. In samenwerking met het VUmc voeren zij de evaluatie uit. Meer hierover en over de nieuwe e-learning module, de vernieuwde Verwijsindex app en statistieken via PowerBI leest u in deze nieuwsbrief.
 
 
 
 
 
 
 
Signaleren kun je leren
 
De gemeente Den Haag heeft voor medewerkers van de plaatselijke CJG’s een e-learning module ontwikkeld. MULTIsignaal werkt achter de schermen, samen met de gemeente Den Haag, aan het beschikbaar stellen van het e-learning platform én de lesstof aan alle signaleringsbevoegden die gebruik maken van de MULTIsignaal Verwijsindex.
 
 
 
 
 
 
 
Zet de regisseur op de kaart!
 
Het werken met een hoofdregisseur staat steeds centraler voor professionals. Maar hoe bepaal je wie de regie heeft? MULTIsignaal heeft hier een middel voor, namelijk de regietabel.
 
 
 
 
 
 
 
MULTIsignaal: meer dan alleen een Verwijsindex
 
Vanuit je bronapplicatie een signaal afgeven, waarbij je vrijwel alle functionaliteiten van de webapplicatie tot je beschikking hebt? Dit kan via een koppeling! Of ben je altijd onderweg en zit je het liefst niet achter je bureau? Maak dan gebruik van de MULTIsignaal app, signaleer met behulp van je mobiel of tablet.
 
 
 
 
 
 
 
Statistieken via PowerBI
 
De vraag naar een weergave van statistieken op een eenvoudige, duidelijke en visuele manier werd de afgelopen jaren steeds groter. Om die reden zijn wij begin 2018 begonnen met het project ‘PowerBI’. Met PowerBI worden statistieken op een visuele en interactieve manier weergegeven.
 
 
 
 
 
 
 
Verwerkersovereenkomst – Hoe zit dat?
 
Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking getreden, waardoor in de hele Europese Unie dezelfde privacywetgeving geldt. De AVG zorgt onder meer voor meer verantwoordelijkheden voor organisaties bij het verwerken van persoonsgegevens.
 
 
 
 
 
 
 
Delen = Vermenigvuldigen
 
De volgende informatiebijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen wordt al weer de 15e editie! Deze vindt, samen met de Algemene Leden Vergadering van de Gebruikersvereniging van MULTIsignaal, plaats op 22 mei in Houten.
 
 
 
 
 
 
 
Wij gaan verhuizen!
 
Het Centrum voor Publieke Innovatie groeit en dat is goed nieuws! Maar dat betekent ook dat het tijd werd voor nieuwe huisvesting. Daarom verhuizen wij per 18 mei 2019 naar Middelharnis.
 
 
 
 
 
 
 
Aanbevelingen van de kinderombudsman
 
Kinderen en jongeren die opgroeien met een vader of moeder die problemen heeft, willen dat er sneller wordt ingegrepen als het thuis niet goed gaat. Ook willen ze dat er samen met hen gekeken wordt naar wat zij nodig hebben... Dat blijkt uit het project "Hoor je mij wel".
 
 
 
 
Uitschrijven
 
Email Marketing Powered by Mailchimp