Copy
E-mail niet leesbaar? Lees hem online.

NIEUWSBRIEF najaar 2020

HI510: de nieuwe procescontroller!

De compleet vernieuwde HI510 is een geavanceerde universele procescontroller voor pH, mV en temperatuur. Deze kan worden geconfigureerd voor toepassingen, waarbij de bewaking en/of controle van procesparameters een vereiste is. De controller beschikt over een digitale elektrode-ingang met automatische detectie van serienummer en parameter.

De HI510 is eenvoudig in te stellen naar de eisen van uw proces. De controller beschikt over een duidelijk afleesbaar display en een gebruiksvriendelijke intuïtieve interface. De behuizing (IP65) biedt mogelijkheden voor wand-, buis- en paneelmontage.

De controller maakt gebruik van meerkleurige leds voor een duidelijke weergave van de status van het instrument, (relais-activering, alarmmodus of wachtstand). Programmeren kan m.b.v. van het (gevulkaniseerd rubberen) toetsenbord of via met een RS485-verbinding met een pc i.c.m. de HI92500 Windows- software. De HI510 is vanaf 2021 beschikbaar via onze webshop.

Inruilactie HI98198

Binnen veel sectoren is het meten van opgeloste zuurstof niet meer weg te denken. Of het nu gaat om voedingswater bij de groente- of bloementeelt, in aquaria, in zwem- of visvijvers, in afvalwater of in de voedingswereld.
Wist u bijvoorbeeld:

  • dat er een optische manier is om heel eenvoudig opgeloste zuurstof te meten?
  • dat dit meetinstrument géén membraan en géén elektrolyt nodig heeft, maar meet met een Smart Cap?
  • dat een dergelijk instrument zeer weinig onderhoud nodig heeft?
  • dat bijbehorende Smart Cap slechts éénmaal per jaar vervangen hoeft te worden?
  • dat de elektrode robuust is en tijdens het meten niet hoeft te worden bewogen?
  • dat er geen aparte software nodig is om uw data naar pc of USB-stick te sturen?

Maak gebruik van onze inruilactie! Ruil uw huidige zuurstofmeter in voor de HI98198 optische opgeloste zuurstofmeter. Ongeacht de staat ervan ontvangt u hiervoor tijdelijk een inruilkorting van 10%! Geldig van 1 t.e.m. 15 december 2020.

Webshop
Neem contact op

Inruilactie HI801 Iris spectrofotometer

Waterkwaliteit is voor veel bedrijven van cruciaal belang. De HI801 Iris spectrofotometer analyseert de kwaliteit van (afval)water en maakt het mogelijk hierin verschillende gebruikersmethodes toe te passen. Eén van de methodes die met de Iris uitgevoerd kan worden is de COD-bepaling. Hanna Instruments biedt hierin drie verschillende meetbereiken:

  • laag bereik (LR): 10 tot 150 mg/l
  • medium bereik (MR): 50 tot 1500 mg/l
  • hoog bereik (HR): 1000 tot 15.000 mg/l

Eenmaal per jaar worden de gebruikte vials kosteloos retour genomen en op milieuverantwoorde wijze verwerkt. Om de (over)stap naar de Iris voor u nog makkelijker te maken brengen wij u hierop tijdelijk een bedrag van €150,- in mindering bij inruil van uw oude (spectro)fotometer! Geldig van 1 t.e.m. 15 december 2020.

Temperatuurbeheersing

Temperatuurbeheersing is een belangrijke sleutelfactor binnen de voedingssector. Elke toepassing is anders en vraagt dan ook om een andere oplossing. U kunt hierbij denken aan een compacte inklapbare thermometer voor in de productie, een robuuste compacte thermometer voor tijdens transport of temperatuurdataloggers voor het monitoren van bijvoorbeeld een koelcel.

Alle thermometers worden standaard geleverd inclusief een fabriekscertificaat. Ze voldoen aan de gestelde HACCP-richtlijnen en zijn conform EN13485. Daarnaast beschikken de meeste modellen over een unieke CAL Check-functie die u waarschuwt wanneer de afwijking van de meter te groot is.

Naast de levering van thermometers verzorgen wij ook de bijbehorende kalibraties. Onze eigen kalibratiedienst kalibreert uw thermometer i.c.m. de bijbehorende sonde standaard op twee punten. Heeft u een thermometer met meerdere sondes of is een kalibratie op meerdere punten vereist? Geen probleem, ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u weten of wij een thermometer hebben voor uw toepassing? Geldig van 1 t.e.m. 23 december 2020. Neem dan nu contact met ons op!

HI801 Iris spectrofotometer
Neem contact op

Even voorstellen: Roel Vanhove

Mag ik mij voorstellen? Ik ben Roel Vanhove, de nieuwe Sales Representative bij Hanna Instruments. Ik ben 41 jaar, getrouwd en vader van twee dochters. Ik groeide op in Bertem, nabij Leuven, maar sinds 2012 woon ik met mijn gezin in Puurs.
 
Mijn eerste job na mijn schooltijd was als inspecteur bij de autokeuring in Rotselaar. Nadien heb ik mij echter ontwikkeld in verschillende commerciële functies, waaronder een belangrijke periode bij Ecolab, dat gespecialiseerd is in reinigings- en desinfectiesystemen. Ik was er verantwoordelijk voor de Institutionele sector in de regio Antwerpen. In deze job was het belangrijk om de hygiënische toestand bij de klanten te controleren en de waterkwaliteit te meten voor verschillende parameters zoals pH, geleidbaarheid, waterhardheid en temperatuur. De laatste jaren was ik werkzaam als Account Manager bij Astra Sweets, een snoepfabrikant uit Turnhout. In deze job was ik actief in de 'Retail- en Leisure'-sector, voor Vlaanderen en Nederland.
 
Sinds 19 oktober 2020 ben ik gestart als Sales Representative bij Hanna Instruments voor de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen haven en Vlaams-Brabant. Ik volgde Hanna Instruments al een lange tijd en toen ik zag dat er een vacature was, heb ik geen seconde getwijfeld.
 
Ik mag u zeggen dat ik terecht gekomen ben in een dynamisch bedrijf met een hecht en gedreven team, waar ik bijzonder goed ontvangen ben. Na mijn inwerkperiode kijk ik ernaar uit om onze klanten te ontmoeten en hen bij te staan met advies en de nodige ondersteuning!
 
Groeten,
Roel

Handige temperatuurtesters

Temperatuur is dé meest gemeten parameter in duizenden sectoren wereldwijd, gaande van voeding tot laboratoria. Omdat temperatuur een grote invloed kan hebben op de kwaliteit van het eindproduct, dient deze parameter geregeld gemeten en geregistreerd te worden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat professionele meetapparatuur van cruciaal belang is tijdens het productieproces.

Precisie, snelheid en comfort. Bij Hanna Instruments zijn deze drie factoren altijd aanwezig bij het gebruik van onze veelzijdige zakformaat thermometers. Deze meters geven snelle en nauwkeurige resultaten weer. Bovendien kan door de handige formaat de meter gemakkelijk getransporteerd en opgeborgen worden. In het gamma van Hanna Instruments vindt u altijd de meest geschikte thermometer voor uw toepassing, gaande van het meten van vloeistoffen, ijs, diepvriezers tot bevroren goederen.Verder beschikken de thermometers van Hanna Instruments over een unieke CAL Check™-functie. Met een simpele druk op de knop wordt de nauwkeurigheid van de meter gecontroleerd. U krijgt een melding die aangeeft of uw meter al dan niet binnen de toegestane nauwkeurigheid valt. Zoniet kan u altijd beroep doen op de expertise van Hanna Instruments voor het kalibreren van uw toestel. Door de CAL Check™-functie wordt de nauwkeurigheid van uw meter ten allen tijde gegarandeerd!

Wenst u meer informatie over de zakformaat thermometers van Hanna Instruments of bent u op zoek naar de meest geschikte meter voor uw toepassing? Neem contact op met uw regioverantwoordelijke.

Neem contact op
Temperatuurtesters
E-mail
Website
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Pinterest
Hanna Instruments bv
Winninglaan 8, BE-9140 Temse
Tel.: +32 3 710 93 40 | Fax: +32 3 710 93 59

doorsturen | aanpassen | uitschrijven | privacyverklaring