Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief 033fotostad 1 juli 2020 
Licht & Ruimte

Het Rietveldpaviljoen is weer open voor publiek! Boek je bezoek via ons online reserveringssysteem op de website van 033fotostad.com.

Expositie Licht & Ruimte van 2 t/m 26 juli

Licht en Ruimte zijn twee typerende Rietveldbegrippen. Curator Diana Bokje heeft een selectie gemaakt van circa 20 foto’s die dit thema uitbeelden.

Foto: Cara Louwman • Foto: Heleen Jonkman
De foto’s van 16 fotografen, die als vrijwilliger bij het Rietveldpaviljpoen betrokken zijn, spelen met twee uitspraken van architect Gerrit Rietveld “de bouwmassa is de begrenzing van de lege ruimte” en “licht, dat nergens een reflectievlak ontmoet, verlicht de ruimte niet”.

Bewonder de foto’s van fotografen Anne Bos, Wim Brummelman, Inger Israel, Heleen Jonkman, Evelien Kremer, Paul Kruyswijk, Tessa Lankester, Cara Louwman, Ton van de Pal, Rob Renshof, Ben Rijnink, Mark Spoelstra, Joke Vollebregt en Coritha Wijnen.

Vriendenuurtje

Na een succesvol vriendenuurtje in het openingsweekend van 11 juni hebben we besloten vaker een uurtje speciaal voor vrienden te organiseren.
Vrienden luisteren naar toelichting van voorzitter Hans van Helden.
Foto: Gerhard Oude Vrielink
Op zaterdag 11 juli van 16.00 tot 17.00 uur is er weer een speciaal vriendenuurtje waar vrienden van het Rietveldpaviljoen elkaar ontmoeten.

Hoe word je vriend?
Draag je fotografie en beeldende kunst een warm hart toe? Voor 25 euro ben je vriend van het Rietveldpaviljoen en kun je een jaar lang de verschillende tentoonstellingen bezoeken. Meer informatie is te lezen op 033fotostad.com.

Binnenkort expositie Portretfotografie August Sander e.a. van 30 juli t/m 30 augustus

De expositie bestaat uit een aantal originele vintage prints van de Duitse portret- en documentaire fotograaf August Sander (1876-1964). Dit unieke materiaal kunnen we laten zien dankzij de medewerking van de familie Sander.
Foto: August Sander – Konditor, 1928 • Foto: Koos Breukel

August Sander geloofde heilig dat iemand getekend wordt door de tijd waarin hij leeft en dat hij dit als fotograaf kon laten zien. Naast Sander zijn er onder andere foto’s te zien van Koos Breukel, Hans de Kort en Tessa Posthuma de Boer.

Binnenkort

Andere exposities die er aan komen zijn:

  • Keiko Sato van 13 augustus t/m 15 september 2020, een locatieproject van deze Japanse kunstenares
  • ‘Photos that matter’ van 3 t/m 20 september 2020

Blijf up-to-date

Volg ons op FacebookInstagram, ons YouTube-kanaal, via de nieuwsbrief en via de website 033fotostad.com om te blijven genieten van onze exposities en activiteiten.

033fotostad nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Aanmelden 033fotostad nieuwsbrief

volg 033fotostad

Wil je op de hoogte blijven van 033fotostad? Volg ons dan op:
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Copyright © 2020 033fotostad, All rights reserved.


Wijzig hier je instellingen of meld je hier af.

Email Marketing Powered by Mailchimp