Copy

Nieuwsbrief 033fotostad vrijdag 12 maart 2021

Volop online activiteiten vanuit het Rietveldpaviljoen

Helaas, door de voortdurende corona-maatregelen blijven de deuren van het Rietveldpaviljoen nog langer dicht. Terwijl er binnen een prachtige expositie IMPACT – photos that matter popelt om gezien te worden. Daarom brengen we de expositie naar u thuis met allerlei online activiteiten.

Eerste online 033fotostad QUIZ: 18 maart 20.00 uur

Daag jezelf uit, test je fotografiekennis én win een vriendenpas en de felbegeerde wisseltrofee.

Al quizend word je nieuwsgierig gemaakt naar de foto-expositie IMPACT – photos that matter.

Je kunt alleen meedoen. Je kunt ook als team meedoen. Aanmelden kan via de website. En wie weet is dit wel het begin van een langdurige traditie. Die wil je dan toch wel meemaken.

Lees meer op de website »

Books on Tour - Indische avond: 25 maart 20.00 uur

Ellen Deckwitz is één van de aanwezige bij de Indische editie van Books on Tour in het Rietveldpaviljoen.
Nederlands-Indië is een onderdeel van de foto-expositie IMPACT – photos that matter.
Met impactvolle foto’s van de oorlog, de overstap van Nederlands-Indië naar Nederland, van diversiteit met familiefoto’s met ‘poesaka’s’ (tastbare herinneringen) en de derde generatie  van in Nederland geboren mensen met Indische roots.

Op donderdag 25 maart is er een mooie samenwerking met het literair-culturele programma Books on Tour. Dit keer staat Books on Tour in het teken van voormalig Nederlands-Indië. Presentator Adriaan van Es ontvangt dichter/performer Ellen Deckwitz, schrijver/journalist Diederik Samwel en filmmaker Jazzy Taihuttu.

Het programma is te volgen via een live stream.
Lees meer op de website »

Fotografen aan het woord: video-interviews

Deelnemende fotografen en kunstenaars aan de exposite ‘IMPACT - photos that matter’ vertellen in korte video’s over de impact van hun fotoserie en kunstwerken.
Foto: Pauli Gerritsen
De fotografen vertellen waarom hun foto’s impact hebben. En ook vertellen sommige over het verhaal achter een of meer foto’s die in de expositie getoond worden. Je kunt al meeluisteren en kijken naar de verhalen van Ilvy Njiokiktjien, Sandra Minten, Jaco Klamer, Pauli Gerritsen, Annemiek van der Kuil en Rudi Waisnawa. Video’s met Cynthia Boll, Armando Ello, Sandra Berger en Riekje Hoffman volgen binnenkort.
Kijk mee op Youtube »

Steun ons - word vriend

 
In deze onzekere tijden is het Rietveldpaviljoen meer dan ooit afhankelijk van steun van vrienden en donateurs. 033fotostad is je dan ook ongelooflijk dankbaar voor jouw bijdrage.
 
Indien je ook vriend wilt worden, kun je dat doen via onze website. Wil je meer betekenen voor 033fotostad en het Rietveldpaviljoen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Neem hiervoor contact op met onze voorzitter Hans van Helden via info@033fotostad.com.

Blijf up-to-date

Volg ons op FacebookInstagram, ons YouTube-kanaal, via de nieuwsbrief en via de website 033fotostad.com om te blijven genieten van onze exposities en activiteiten.

033fotostad nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Aanmelden 033fotostad nieuwsbrief

volg 033fotostad

Wil je op de hoogte blijven van 033fotostad? Volg ons dan op:
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Copyright © 2021 033fotostad, All rights reserved.


Wijzig hier je instellingen of meld je hier af.

Email Marketing Powered by Mailchimp