Copy
View this email in your browser
033Fotostad - Nieuwsbrief 10-2019

Op de geruchten en de mededelingen over een verlengd verblijf van Stichting Amersfoort Fotostad in het Rietveldpaviljoen is gisteren ook een contractueel ‘ja’ gevolgd. Op vergelijkbare voorwaarden als in de eerste periode zullen wij in 2020 met tijdelijke exposities en een stroom van activiteiten recht doen aan de bedoelingen van dit prachtige gebouw.

Belangrijk om te markeren: de gemeente verwacht in de programmering naast fotografie voldoende aandacht voor beeldende kunst en architectuur. Een programmaraad zal het bestuur hierover adviseren.

Om de financiële risico’s te beperken en mooie projecten mogelijk te maken, zijn wij al volop bezig met fondsaanvragen. Ook doen we graag een beroep op alle betrokkenen om als donateur een steentje bij te dragen. Wordt vervolgd!

Namens het bestuur,
Hans van Helden

FOTOFINISH

"Met oude ogen zul je moeite hebben de beelden van morgen goed te doorgronden. Neem je tijd: hier krijg je een niet al te gemakkelijk kijkje in de toekomst.” Met deze woorden opende Stef van Breugel, directeur van Museum Hilversum FOTOFINISH, de expositie van de meest opvallende afstudeerders uit Nederland en België. Een bijzondere en spannende expositie is het! Te zien tot en met 19 januari 2020.

Donderdag 19 december 20.00 uur (inloop: 19.30 uur)
Fotografencafé: Laat 's wat zien!
Donderdagavond is Fotografencafé Amersfoort te gast in het Rietveldpaviljoen. Het thema van de avond is: Laat ’s wat zien!. De avond wordt gepresenteerd door Henk Logman, galeriehouder en coach van beginnende kunstenaars. Wat staat er op het programma? Lees hier meer.
Zondag 22 december 16.00 uur
Lazy Sunday Live Music
Je bent elke zondagmiddag van harte welkom in het Rietveldpaviljoen voor een fijne luie middag. Met drankjes, muziek en fotografie. Deze week Franse chansons door Rendez Vous.
Zondag 29 december 14.30 uur
Eye Opener
Kunstenaars en stadsgenoten op leeftijd Kedo Ernee (85), Jan Hinfelaar (84) en Atze Haytsma (90) kregen de hoofdrol in het experiment Eye Opener. Zij verdienden hun sporen ruimschoots op het gebied van fotografie, beeldende kunst en poëzie. De jonge fotografen Linda van den Berg, Ellen Kolff en Jacco Oskam gingen de afgelopen weken met hen in gesprek, met open oog en oor, camera in de aanslag. Op zondagmiddag 29 december vragen we de duo’s waartoe deze spannende ontdekkingsreis heeft geleid. Met foto’s en filmbeelden doen ze hun verhaal.

Nieuwjaarsreceptie 033Fotostad

Alvast voor in je agenda: 9 januari 16.00 uur. Dan heffen we samen het glas op een mooi nieuw jaar in het Rietveldpaviljoen. Welkom!


Kijk voor meer informatie over het programma op 033fotostad.com.
 

Openingstijden en entree

Rietveldpaviljoen • Zonnehof 8 • Amersfoort
Donderdag 12.00 uur – 21.00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag: 12.00 uur – 17.00 uur
Let op! 26 december: gesloten.
Entree: € 3,50

033Fotostad Nieuwsbrief

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen, maar wil je zelf op de hoogte blijven? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden 033Fotostad nieuwsbrief

Volg 033Fotostad

Wil je op de hoogte blijven van 033Fotostad? Volg ons dan op:
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2019 033fotostad, All rights reserved.


Wijzig hier je instellingen of meld je hier af.

Email Marketing Powered by Mailchimp