Copy

Nieuwsbrief 033fotostad woensdag 16 dec. 2020
Lockdown met een vooruitblik op 2021

Helaas, de aangescherpte corona-maatregelen betekenen dat het Rietveldpaviljoen voor de derde keer dit jaar haar deuren moet sluiten.

De exposities en bijeenkomsten die tot en met 19 januari gepland staan, worden afgezegd. Online blijven we actief en brengen we cultureel leven in de brouwerij. Hou onze website en social media in de gaten. In deze nieuwsbrief zetten we onze aangepaste plannen op een rij.

Steun ons - word vriend

 
In deze onzekere tijden is het Rietveldpaviljoen meer dan ooit afhankelijk van steun van vrienden en donateurs. 033fotostad is je dan ook ongelooflijk dankbaar voor jouw bijdrage.
 
Indien je ook vriend wilt worden, kun je dat doen via onze website. Wil je meer betekenen voor 033fotostad en het Rietveldpaviljoen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Neem hiervoor contact op met onze voorzitter Hans van Helden via info@033fotostad.com.
 

Vervroegd afscheid van expositie
Naar Huis?/Coming Home?

Het verlangen naar huis na de Tweede Wereldoorlog, de foto-expositie die nog tot en met 3 januari te zien zou zijn in het Rietveldpaviljoen, staat in schril contrast met de huidige oproep om juist thuis te blijven.

Foto: VS 7 Militair bij de luchtmacht op bed in zijn barak,
kijkt verlangend naar foto’s van zijn vriendinnen.
We moeten, met pijn in ons hart, vervroegd afscheid nemen van deze mooie expositie. Gelukkig hebben veel mensen de expositie, die in september en oktober te zien was in de Sint Joriskerk en nu in december in het Rietveldpaviljoen, al kunnen zien.
 
Je kunt nog nagenieten van een vijftal korte video’s waarin Theo Miltenburg vertelt over het verhaal achter een aantal foto’s.

Op zoek naar verlenging expositie van
Amersfoortse Fotoclubs

Met de organisatoren van de expositie van de vier Amersfoortse fotoclubs zijn we in overleg over herplaatsing in een andere periode. We kijken naar de mogelijkheden in mei 2021.

Uitstel expositie en evenementen
Ode aan de middelmaat

Wat hebben we ons verheugd op de expositie ‘Ode aan de middelmaat’. En vooral de kerstnacht van Maria en haar bezoek aan de airbnb van haar oom in Bethlehem en de nieuwjaarshow, een dertiende uit een dozijn nieuwjaarsrecepties missen. Op dit moment onderzoeken we de online mogelijkheden hiervoor.    

We zoeken naar een andere periode in 2021 voor de expositie van het werk van Ron Jagers,
Lente Brugge, Robert van Laar, Leo van der Veen, Maarten van der Laag en Theo Naessens.
 

IMPACT - photos that matter
iets uitgesteld

De geplande expositie IMPACT - photos that matter verschuiven we vooralsnog naar de periode van 21 januari tot en met 28 maart 2021.
We zijn zeer verheugd om drie zilveren camera winnaars te presenteren in de impactvolle expositie IMPACT. Met photos that matter vragen fotografen op een indringende manier aandacht voor bepaalde maatschappelijke situaties en die vaak ook hopen dat er door hun bijdrage verandering in gang wordt gebracht.

Er is werk te zien van prijswinnende fotografen als Cynthia Boll, llvy Njiokiktjien en Sandra Minten. Ook zijn er fotoseries te zien van bevlogen Amersfoortse fotografen Pauli Gerritsen, Jaco Klamer en Annemiek van der Kuil. En van de Balinese Rudi Waisnawa.
 
Het eerste evenement in dit project is Books on Tour - Indische avond op 21 januari om 20.00 uur (onder voorbehoud van de corona-maatregelen).
Lees meer op de website »

Verwacht

Andere exposities die er aan komen zijn:

  • De expositie Ne me quitte pas, was gepland van 18 februari t/m 28 maart. Deze verplaatsen we naar de periode van 8 april t/m 9 mei.

Blijf up-to-date

Volg ons op FacebookInstagram, ons YouTube-kanaal, via de nieuwsbrief en via de website 033fotostad.com om te blijven genieten van onze exposities en activiteiten.

033fotostad nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Aanmelden 033fotostad nieuwsbrief

volg 033fotostad

Wil je op de hoogte blijven van 033fotostad? Volg ons dan op:
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Copyright © 2020 033fotostad, All rights reserved.


Wijzig hier je instellingen of meld je hier af.

Email Marketing Powered by Mailchimp