Copy

Nieuwsbrief 033fotostad dinsdag 12 jan. 2021

033fotostad wenst je een inspirerend en kijkwaardig 2021 en we hopen je vanaf 18 feb. weer te ontvangen.

Terugblik op 2020

Er exposeerde 665 fotografen en kunstenaars met in het totaal 2.216 foto’s en 667 kunstwerken in het Rietveldpaviljoen in Amersfoort. In 10 maanden waren er 16 verschillende exposities te zien.

Foto's: Annemiek van der Kuil
Onze website 033fotostad.com werd maar liefst 7.580 keer bezocht. Al die bezoeken waren goed voor 23.518 bekeken pagina’s. Het aantal Facebook en Instagram volgers is meer dan verdubbeld naar respectievelijk 1.026 en 807 volgers. Het Rietveldpaviljoen was in maart de eerste digitale kunsthal van Nederland.

Er werden 61 events georganiseerd: lezingen, meet & greets, presentaties, workshops, artist talks, muziekoptredens en boekenmarkt. Ons Youtube-kanaal toont 41 video’s over exposanten en tentoonstellingen. Meer dan 500 lezers ontvangen de nieuwsbrief.

Welkom in 2021!

Helaas moet 033fotostad in het Rietveldpaviljoen de deuren nog iets langer gesloten houden wegens de verlengde lockdown. We kunnen niet wachten om, hopelijk op donderdag 18 februari, de deuren weer te openen en je onze nieuwe tentoonstellingen te laten zien.

We hebben er een paar voor je uitgelicht.

Februari en maart:
expositie IMPACT – photos that matter

Deze expositie gaat over het werk van fotografen en beeldende kunstenaars die op een indringende manier aandacht vragen voor bepaalde maatschappelijke situaties en die vaak hopen dat er door hun bijdrage verandering in gang wordt gebracht.
 
Foto: Ibu Sarmini door Cynthia Boll
Er is werk te zien van prijswinnende fotografen als Cynthia Boll, llvy Njiokiktjien en Sandra Minten. Ook zijn er fotoseries te zien van bevlogen Amersfoortse fotografen Pauli Gerritsen, Jaco Klamer en Annemiek van der Kuil. En van de Balinese Rudi Waisnawa.

Nederlands-Indië heeft eveneens een plaats in deze expositie. Met impactvolle foto’s over de oorlog en de emigratie van Nederlands-Indië naar Nederland.

De expositie nodigt uit tot gesprek, tot het uitdiepen van de vraag hoe de kracht van een foto kan worden vergroot. Dit gebeurt in een goed gevuld nevenprogramma op de donderdagavonden en in de weekenden.
Lees meer op de website »

April: expositie Ne Me Quitte Pas

Verlaat me niet… een tentoonstelling over “Waar kom ik vandaan? Hoe ben ik geworden wie ik ben? Hoe is mijn familie(geschiedenis) van invloed is op wie ik nu ben?”
Foto en kalligrafie: Cara Louwman & Yuen Yee Li
Via verschillende kunstvormen als fotografie, film, beeldende kunst en poëzie wordt de bezoeker hierover aan het denken gezet. De deelnemende kunstenaars zijn Hannes Wallrafen, Cara Louwman & Yuen Yee Li, Christiaan Arts, Femke Doove, Josita van de Kerk, Linda Verkaaik, Mo Verlaan, Wies den Ouden, Sten Petersen, Pascale Hustings, Rob Severein, Bianca Pauline en Yanina Cesa.

Steun ons - word vriend

 
In deze onzekere tijden is het Rietveldpaviljoen meer dan ooit afhankelijk van steun van vrienden en donateurs. 033fotostad is je dan ook ongelooflijk dankbaar voor jouw bijdrage.
 
Indien je ook vriend wilt worden, kun je dat doen via onze website. Wil je meer betekenen voor 033fotostad en het Rietveldpaviljoen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Neem hiervoor contact op met onze voorzitter Hans van Helden via info@033fotostad.com.

Blijf up-to-date

Volg ons op FacebookInstagram, ons YouTube-kanaal, via de nieuwsbrief en via de website 033fotostad.com om te blijven genieten van onze exposities en activiteiten.

033fotostad nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Aanmelden 033fotostad nieuwsbrief

volg 033fotostad

Wil je op de hoogte blijven van 033fotostad? Volg ons dan op:
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Copyright © 2021 033fotostad, All rights reserved.


Wijzig hier je instellingen of meld je hier af.

Email Marketing Powered by Mailchimp