Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief 033fotostad zondag 29 maart 2020 – Rietveldpaviljoen dicht maar digitaal open

Als gevolg van de coronamaatregelen blijft de voordeur van het Rietveldpaviljoen voorlopig dicht. Maar de digitale deur staat wijd open voor de liefhebber van fotografie en beeldcultuur. Bekijk hieronder onze exposities en luister naar verhalen van fotografen.
 

Blijf up-to-date

Volg ons op FacebookInstagram, ons kersverse YouTube-kanaal, via de nieuwsbrief en via de website 033fotostad.com om te blijven genieten van onze exposities en activiteiten. Treed binnen in onze digitale kunsthal.

Nieuwe exposities

Jos Ruijssenaars opent Salon033 - foto: Annemiek van der Kuil
Jos Ruijssenaars opende Salon033 en deel twee van de expositie Architectuurfotografie. Ruijssenaars, fotograaf én geboren verteller, neemt je mee langs de nieuwe werken. Bekijk de video.

Architectuurfotografie

Meet & greet met Rob Acket – foto: Annemiek van der Kuil
Fotograaf Rob Acket fotografeerde ‘jonge monumenten’. Welke gebouwen fotografeerde hij? Waarom fotografeert hij juist deze monumenten en wat zie je er op? Hij vertelt erover in de ‘Meet & Greet met Rob Acket’. Bekijk de video.
Binnenkort is het video-interview met Björn Vijlbrief ook te vinden op ons YouTube kanaal.
“Making of’ van de meet & greet met Rob Acket - foto: Annemiek van der Kuil
Benieuwd hoe deze filmpjes gemaakt worden en wat er zoal bij komt kijken? Peter Evers maakte: 'making of' online streaming Meet & Greet met fotograaf Rob Acket. Bekijk de video.

Salon033

Hans van Helden interviewt Manoek Buijink – foto: Annemiek van der Kuil
De tweede editie van 033fotostad | Salon033 in 2020  heeft als thema natuurfotografie. Zeven fotografen tonen uiteenlopende vormen van natuurfotografie (landschap, dieren, kunst) en een interessante variatie in technieken De expositie is nu online te zien aan de hand van korte interviews met de fotografen. De eerste interviews zijn al te vinden op ons YouTube kanaal.

033fotostad in de pers

Wat enorm leuk dat 033fotostad als ‘eerste digitale kunsthal van Nederland’ is opgepikt door de pers. Zo kunnen steeds meer mensen (online) genieten van onze exposities! Het AD schreef het artikel: Cultuursnuiven in de coronacrisis? Dat kan in de 'eerste digitale kunsthal van Nederland'. Lees meer 033fotostad in de pers.

Nieuwe huisstijl 033fotostad toont verbondenheid

Donderdag 26 maart werden de nieuwe banieren gehesen – foto: Cees Wouda
033fotostad maakt van het Rietveldpaviljoen een plek waar verbinding tussen fotografie en andere kunstvormen tot stand komt. Een plek die past bij de oorsprong van het gebouw. In het nieuwe logo, ontworpen door Linda van den Berg, heeft dat gestalte gekregen: 033fotostad verbindt! 
 
Bekijk de video van het hijsen van de nieuwe banieren voor het Rietveldpaviljoen.

Inspiratie tijdens corona-quarantaine

Kun je wel wat inspiratie gebruiken deze dagen?
  • ‘BlikOpeners’ door Diana Bokje
    We zijn fan van fotocoach Diana Bokje en delen hier graag haar 'BlikOpeners', tips en inspiratie voor fotografie dicht bij huis. Deel op Facebook vooral wat jij hebt gemaakt n.a.v. onderstaande 'uitdaging'. We kijken ernaar uit.
  • Tussen kunst en quarantaine
    Of doe een beroep op je creativiteit met Tussen Kunst en Quarantaine op Instagram. De opdracht: reproduceer een kunstwerk met drie voorwerpen uit je huis en fotografeer dit.

Steun ons

Met de gedwongen sluiting komen wij ook in zwaar weer. En hebben we extra vrienden nodig. Als je wilt dat we na de corona-sluiting weer open gaan en doorgaan met onze mooie activiteiten, word dan vriend. Met een bijdrage van minimaal € 25 ben je vriend en kun je het hele jaar gratis naar binnen.
Meer informatie is te lezen op de website.

033fotostad Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Aanmelden 033fotostad nieuwsbrief

Volg 033fotostad

Wil je op de hoogte blijven van 033fotostad? Volg ons dan op:
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Copyright © 2020 033fotostad, All rights reserved.


Wijzig hier je instellingen of meld je hier af.

Email Marketing Powered by Mailchimp