Copy

Nieuwsbrief 033fotostad - januari 2022

Wees Welkom!

Uitreiking Zilveren Camera

Alle kranten stonden er vol mee dit weekend. Vrijdag jl. werd de Zilveren Camera uitgereikt. Een prestigieuze prijs voor fotografen van wie beelden eeuwig op het netvlies blijven hangen. 033fotostad verwelkomde de afgelopen jaren een flink aantal gelauwerde fotografen met hun iconische foto’s.

Weet u nog? De tentoonstelling IMPACT met beelden van Zilveren Camerawinnaars  Ilvy Njiokiktjien, Cynthia Boll en Sandra Minten? Om nooit te vergeten.
En de spraakmakende exposities met prijswinnend werk van Koos Breukel, Eddy Posthuma de Boer en Raymond Rutting?
In de categorie Kunst, Cultuur en Entertainment won deze week Bram Petreus de 1ste prijs met een beeld van de Nederlandse punkband Hang Youth tijdens een betoging tegen de wooncrisis in Amsterdam.
Zijn werk is dit jaar ook het Rietveldpaviljoen te zien. Naast dat van Ernst Coppejans, Joris van Gennip, Carla Kogelman, Kees van de Veen en meer...
Daar zijn we best trots op.

Kunstaankopen

nog t/m 27 februari

Op dit moment toont Amersfoort in C in het Rietveldpaviljoen de pas aangekochte kunstwerken van Museum Flehite en kun je er onze eigen kunstschatten bewonderen of kopen, met onder meer werk van Zilveren Camerawinnaar Saskia Boelsums. 

Vanaf 3 maart vieren we 150 Mondriaan met ‘Het feest van de verbeelding’. In het café van theater De Lieve Vrouw zijn van 7 tot 27 februari al vast een aantal Mondriaanse landschappen te zien van fotograaf Guido Benschop.

Heb je onze galerie al bezocht?

We hebben een mooie collectie foto’s en fotoboeken te koop.

De galerie is ook online te bezoeken.

Steun ons - word vriend

 
Wij zijn afhankelijk van steun van vrienden en donateurs. 033fotostad is dan ook ongelooflijk dankbaar voor jouw bijdrage.
Lees meer en steun ons »
Ja, stuur mij de 033fotostad nieuwsbrief
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
033fotostad
Rietveldpaviljoen Zonnehof 8 * 3811 ND Amersfoort * info@033fotostad.com


Copyright © 2022 033fotostad, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp