Copy

Nieuwsbrief 033fotostad vrijdag 4 juni 2021

We openen de deuren van het Rietveldpaviljoen!

10 juni openen we de deuren

We hebben er lang naar uitgekeken om je weer als bezoeker te mogen ontvangen in het Rietveldpaviljoen. En donderdag 10 juni is het zover, je bent vanaf dan weer van harte welkom.

Het Rietveldpaviljoen bruist weer van de activiteiten. Als eerste rondom de expositie IMPACT - photos that matter. Wij kunnen niet wachten en hopen je daar te ontmoeten!

Met het openen van de deuren op 10 juni is ook onze Galerie te bezoeken. Hier worden foto’s en fotoboeken verkocht. Neem alvast een kijkje op de website en in de webshop.

We zullen nog wel wat regels in acht nemen: zo vragen we je van tevoren te reserveren. Omdat we natuurlijk nog steeds afstand moeten houden zijn plaatsen beperkt, afhankelijk van het soort activiteit.

Ben jij de 1e bezoeker die we 10 juni mogen verwelkomen?

Expositie IMPACT - photos that matter
van 10 juni t/m 11 juli

Terwijl we in afwachting waren van heropening van het Rietveldpaviljoen hebben we ons ongeduld omgezet in actie. Zo staat de expositie IMPACT - photos that matter helemaal klaar. En daaromheen is er al flink wat te beleven geweest.
 
In de expositie IMPACT zijn meer dan 100 werken samengebracht van diverse fotografen en beeldend kunstenaars. Zij willen met hun werk bijdragen aan verandering van misstanden: impact maken dus.

Kom deze bijzondere en indrukwekkende expositie bekijken en reserveer je bezoek.
Bij de expositie hoort een dikke expokrant, bomvol foto’s, artikelen en achtergronden van de getoonde werken.
 
Verschillende video’s geven verdieping aan de expo. Kijk en luister bijvoorbeeld naar het online dubbelinterview over de taal van fotografie met Tom Meerman, Ilvy Njiokiktjien en Hans van Helden.
 
In de serie video’s ‘Fotografen aan het woord’ vertellen de deelnemende fotografen over hun werk en de impact van hun fotoserie. Kunstenaars Ilvy Njiokiktjien, Sandra Minten, Jaco Klamer, Pauli Gerritsen, Annemiek van der Kuil en Rudi Waisnawa werkten mee aan deze films, evenals Cynthia Boll, Armando Ello, Simone Berger en Riekje Hoffman.
Alle video’s zijn te vinden op ons Youtube kanaal.

Activiteiten

De komende weken zijn er verschillende meet & greets gepland met fotografen die in IMPACT exposeren. Hou de activiteiten op onze website in de gaten voor meer info, data en reserveren.

Zo. 13 juni 13:00 - 17:00 uur ➜ Meet & Greet met Sandra Minten »
Za. 26 juni & Zo. 27 juni 12:00 - 17:00 uur ➜ Meet & Greet met Pauli Gerritsen »
Zo. 4 juli 12:00 - 17:00 uur ➜ Meet & Greet met Annemiek van der Kuil »

Summerschool - Van maken naar raken

Wil je meer uit je fotografie halen en foto’s maken die echt raken?

Na het grote succes van vorig jaar biedt 033fotostad in 2021 opnieuw in samenwerking met Diana Bokje de summerschool “Van maken naar raken” aan. Diana, fotocoach, verzorgt deze masterclass van vijf dagen in juli, voor maximaal tien deelnemers.

Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

Steun ons - word vriend

 
In deze onzekere tijden is het Rietveldpaviljoen meer dan ooit afhankelijk van steun van vrienden en donateurs. 033fotostad is je dan ook ongelooflijk dankbaar voor jouw bijdrage.

De Stichting Amersfoort Fotostad geldt met ingang van 1 januari 2021 als een Culturele ANBI. Dit houdt onder andere in dat Stichting Amersfoort Fotostad geen belasting hoeft te betalen over gedane giften. Iedere euro van je bijdrage komt dus volledig ten goede aan Stichting Amersfoort Fotostad.

Als schenker geniet je ook van een belastingvoordeel. Voor de inkomstenbelasting komt 1,25 x het bedrag van de gedane gift in aanmerking voor de giftenaftrek.

Vriend of donateur worden kan via onze website.
Lees meer en steun ons »

Blijf up-to-date

Volg ons op FacebookInstagram, ons YouTube-kanaal, via de nieuwsbrief en via de website 033fotostad.com om te blijven genieten van onze exposities en activiteiten.

033fotostad nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Aanmelden 033fotostad nieuwsbrief

volg 033fotostad

Wil je op de hoogte blijven van 033fotostad? Volg ons dan op:
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Copyright © 2021 033fotostad, All rights reserved.


Wijzig hier je instellingen of meld je hier af.

Email Marketing Powered by Mailchimp