Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief 033fotostad donderdag 30 april 2020
Rietveldpaviljoen dicht maar digitaal open met expo Vrijheid op 4 mei 19:00 uur

Als gevolg van de coronamaatregelen blijft de voordeur van het Rietveldpaviljoen voorlopig dicht. Maar de digitale deur staat wijd open voor de liefhebber van fotografie en beeldcultuur. Bekijk hieronder onze exposities en luister naar verhalen van fotografen.

nieuwe huisstijl

Een nieuwe nieuwsbrief in een nieuwe stijl… onze nieuwe huisstijl. Een huisstijl die verbondenheid toont.

Nieuwe huisstijl op de banieren - foto: Cara Louwman
033fotostad maakt van het Rietveldpaviljoen een plek waar verbinding tussen fotografie en aanverwante kunst wordt getoond. In het nieuwe logo, ontworpen door Linda van den Berg, heeft dat gestalte gekregen: 033fotostad verbindt!

033fotostad legt verbanden tussen professionele- en amateurfotografie, gearriveerde kunstenaars en jong aanstormend talent en fotografie en aanverwante kunstvormen. Het Rietveldpaviljoen is de plek voor deze collectieve avonturen.

opening expositie 'vrijheid' op
4 mei 19:00 uur

De opening van de expositie Vrijheid wordt maandag 4 mei om 19:00 uur on-line vertoond. Op onze website 033fotostad.com kun je op deze pagina de opening bekijken.

Eva Haverkamp - foto: Annemiek van der Kuil
Tijdens de opening zal Arjeh Kalmann, publicist en oud-hoofdredacteur van de Amersfoortse Courant, een 4 mei toespraak houden over een gebeurtenis op de basisschool in de Tweede Wereldoorlog. Daarna speelt harpiste Eva Haverkamp (12 jaar) een eigen bewerking van 'Dance of the Night' van Meg Robinson. Eva won begin 2020, tijdens het Rosa Spier Harpconcours, de derde prijs in de Keltische Harp categorie 2. Tijdens de uitzending wordt ook de tentoonstelling zelf in het Rietveldpaviljoen getoond.

Aan de expositie doen de volgende zes fotografen mee: Saskia Aukema, Evelien Kremer, Klaas van Huizen, Pascale Hustings, Rob Renshoff en Coritha Wijnen. Tot 28 juni blijven de circa 50 foto's hangen in het Rietveldpaviljoen. Hopelijk zijn ze op een later tijdstip nog in het echt te bewonderen.

Kortom, kijk maandagavond 4 mei om 19:00 uur mee naar de prachtige online opening door op deze link te klikken!
 

slot expositie architectuurfotografie

De expositie Architectuurfotografie sluiten we digitaal af met een video over het werk van Popel Coumou.

Impressie Architectuurfotografie Popel Coumou – foto: Cara Louwman
Tijdens de expositie Architectuurfotografie waren er onder andere een zestal werken te zien van fotografe Popel Coumou waarin zij gevoelens van nostalgie en melancholie onderzoekt en hoe deze gevoelens verbonden zijn aan ruimte en locatie. De video is gemaakt door Spaces, Power of 10.

blijf up-to-date

Volg ons op FacebookInstagram, ons YouTube-kanaal, via de nieuwsbrief en via de website 033fotostad.com om te blijven genieten van onze exposities en activiteiten. Treed binnen in onze digitale kunsthal.

steun ons

Met de gedwongen sluiting komen ook wij in zwaar weer. En hebben we extra vrienden nodig. Als je wilt dat we na de corona-sluiting weer open gaan en doorgaan met onze mooie activiteiten, word dan vriend. Met een bijdrage van minimaal € 25 ben je vriend en kun je een heel jaar gratis naar binnen.
Meer informatie is te lezen op de website.

033fotostad nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Aanmelden 033fotostad nieuwsbrief

volg 033fotostad

Wil je op de hoogte blijven van 033fotostad? Volg ons dan op:
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Copyright © 2020 033fotostad, All rights reserved.


Wijzig hier je instellingen of meld je hier af.

Email Marketing Powered by Mailchimp