Copy

Nieuwsbrief 033fotostad zaterdag 14 aug. 2021

Vacature communicatie vrijwilliger

Ben jij of ken jij de nieuwe communicatieadviseur voor 033fotostad?

Dan is deze vacature (vrijwilliger) voor jou!

De communicatieadviseur (hij/zij) is samen met twee anderen ‘trekker’ van alle communicatieactiviteiten die nodig zijn om exposities in het Rietveldpaviljoen in Amersfoort voor het voetlicht te brengen/in de schijnwerper te zetten. Zo’n expositie duurt 4-6 weken en de drie adviseurs zijn om beurten verantwoordelijk. Dat betekent dat je voor ca. 4 à 5 exposities per jaar aan de slag gaat.
Ruim van tevoren maak je met de curator een communicatieplan: wat gaan we bezoekers over de komende expositie vertellen, hoe en via welke kanalen. Je voorziet de teamleden die verantwoordelijk zijn voor nieuwsbrief, website, social media en persberichten van input (tekst en beeld) over deze expositie. Je bent nauw betrokken bij de voorbereiding van nevenactiviteiten, zoals fysieke en on-line lezingen, workshops en evenementen, die we organiseren.
 
Net als alle functies in onze enthousiaste (zeg gerust: bevlogen) en professioneel werkende organisatie is dit een functie op vrijwillige basis.
 
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Erma Prins:
erma.prins@gmail.com
06 44 662 885

Heb je onze galerie al bezocht?

In onze galerie in het Rietveldpaviljoen hebben we een mooie collectie foto’s en fotoboeken te koop. De galerie is ook online te bezoeken.

Steun ons - word vriend

 
Wij zijn afhankelijk van steun van vrienden en donateurs. 033fotostad is dan ook ongelooflijk dankbaar voor jouw bijdrage.
Lees meer en steun ons »
Ja, stuur mij de 033fotostad nieuwsbrief
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
033fotostad
Rietveldpaviljoen Zonnehof 8 * 3811 ND Amersfoort * info@033fotostad.com


--> Copyright © 2021 033fotostad, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp