Copy

Nieuwsbrief Rietveldpaviljoen - december 2022.3

GELUKKIG NIEUWJAAR!

 

• zaterdag 31 december en zondag 1 januari zijn we gesloten •

Het jaar 2022 is bijna om.

We hopen je te hebben verrast met onverwachte, afwisselende en verdiepende tentoonstellingen; met feestelijke bijeenkomsten en interessante inhoudelijke discussies.

Op naar een kunstrijk, energiek en liefdevol Nieuw Jaar 2023.

Aan ons zal het niet liggen!

Lisa Bast werkt in haar tijdelijke atelier voor het Rietveldpaviljoen aan haar installatie over narcistische liefde die in januari wordt toegevoegd aan de expositie.
Foto: Heleen Jonkman

Wat dacht je van een culturele avond over Onbereikbare Liefde op donderdagavond 12 januari 2023 van 19.45 tot 22.00 uur? Samen met de Volksuniversiteit Amersfoort is een sprankelend programma samengesteld: een concert door het Wachter Ensemble, een lezing van Lex van de Haterd, Nico Postma interviewt gemeenteraadslid Rachida Issaoui en muzikant en schooldirecteur Jos Houtveen. Stadsdichter Twan Vet komt ook aan het woord.

Uiteraard is er volop gelegenheid de tentoonstelling te beleven.  

Of donderdag 19 januari van 16.00 tot 17.00 uur.
Rebel,
een solovoorstelling in het Rietveldpaviljoen door Naïma Baraka.
Is zij een vechter, een diva of een dromer? Of is zij alles in een?’ Kickboksen als metafoor voor een persoonlijk proces van vallen en opstaan en het vinden van je eigen kracht.

Is zij een vechter, een diva of een dromer? Of is zij alles in één?
Foto K. Spaic
Oud-docente Margreet Overweg interviewde Mehrak Davoudi (haar werk is te zien tot 5 februari) naar aanleiding van de documentaire ‘Illumination of the soul’ over haar turbulente leven. In het interview blikken ze terug op hun vriendschap en de kunst van Mehrak.

De aangrijpende film is tijdens de expositie Onbereikbare Liefde doorlopend te zien in de filmzaal van het Rietveldpaviljoen.
Ieder weekend vindt er een Meet&Greet of Cultureel Café plaats met een of meerdere exposanten van Onbereikbare Liefde.  Op onze website vind je altijd het meest actuele programma.

De toekomst van het Rietveldpaviljoen

een vooruiblik

Januari is de maand waarin de Amersfoortse politiek zich buigt over de toekomst van het Rietveldpaviljoen. Op 24 januari vindt een gemeenteraadsvergadering plaats waarin de voorstellen van de nieuwe wethouder Tyas Bijlholt besproken worden.

Meer informatie vind je bij de gemeente Amersfoort en in een artikel van de Stad Amersfoort
 

Wethouder Tyas Bijlholt opent de tentoonstelling 'Onbereikbare Liefde'.
Foto: Heleen Jonkman

Schaakmat!

een vooruiblik

Geloof het of niet, in februari gaan we je schaken...
Schaakkunst en de Kunst van het Schaken, een tentoonstelling ter gelegenheid van het 150ste jubileumjaar van de Kon. Ned. SchaakBond.
Van 9 februari tot 5 maart in het nieuwe jaar. Verheug je maar vast.

Een enerverend jaar 2022 in het Rietveldpaviljoen.

een terugblik

Wees welkom in het nieuwe jaar 2023.

verras je dierbaren met een...

Vriendenpas als cadeau

Deel je enthousiasme voor het Rietveldpaviljoen met kunstliefhebbers en special-event- lekkerbekken. Een heel jaar in- en uitlopen bij die bloeiende en gastvrije eerste kunsthal van Nederland voor € 25.- (of meer)!  Een Ode aan de Stad, Onbereikbare liefde, de Kunst van het Schaken, KunstKijkDagen of Zonen&Dochters. In het Rietveldpaviljoen is altijd wat te doen…

Geef een vriendenpas cadeau »

Steun ons - word vriend

 
Wij zijn afhankelijk van steun van vrienden en donateurs. 033fotostad is dan ook ongelooflijk dankbaar voor jouw bijdrage.
Lees meer en steun ons »
Ja, stuur mij de 033fotostad nieuwsbrief
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
033fotostad
Rietveldpaviljoen Zonnehof 8 * 3811 ND Amersfoort * info@033fotostad.com


Copyright © 2022 033fotostad, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp