Copy
View this email in your browser
033Fotostad - Nieuwsbrief 05-2019

Deuren Rietveldpaviljoen gaan open
Het belooft een mooi weekend te worden in het nieuwe ‘cultuurhuis Rietveldpaviljoen’, waar 033Fotostad met tal van andere culturele partners is neergestreken.

Het Paviljoen is zaterdag en zondag geopend van 12-17 uur.

De twee eerste exposities Panorama NL+ Amersfoort en ZoomIn kunnen bekeken worden

Zaterdag 19 oktober
16 uur: exposanten en performers lichten hun plannen voor de komende maanden toe; Michiel Buursen zorgt voor een passend muzikaal decor.

Zondag 20 oktober

12 uur: fotograaf Calhoun Smith is aanwezig voor een meet&greet. Zijn interessante werk maakt onderdeel uit van de groepsexpositie ZoomIn

15 uur: Cees Wouda verzorgt om 15 uur een lezing over nieuwe ontwikkelingen in Light Room.

16 uur: We besluiten de middag in sfeer met het LA Jazzkwartet.


Toegang is dit weekend gratis. Van harte welkom!
 


Om je op te verheugen in het Rietveldpaviljoen (voorlopig programma)

 • Op donderdag 8 november openen we om 16 uur de expositie Wereldbeelden: een overzicht van het werk van Volkskrant-fotograaf Raymond Rutting. 
  [expositie tot 8 december te bezoeken]
  Amersfoortse beeldend kunstenaars stellen passende keramiek-, glas- en houtobjecten tussen de foto’s ten toon.
 • Houd het actuele programma op 033Fotostad.com in de gaten: zo vaak als het maar lukt op zondagmiddag -al vanaf 20 oktober- organiseren we die heerlijke Lazy Sunday: één van de exposerende fotografen is tussen 12 en 16 uur aanwezig en gaat met bezoekers in gesprek. We sluiten om 16 uur af met live muziek die je de nieuwe week in helpt.
   
 • Spannend: alle fotografen worden uitgenodigd met eigen werk te reageren op de expositie ZoomIn die vanaf nu op de bovenverdieping hangt. Gastcurator Tom Meerman stelt uit de inzendingen een selectie samen, die we op donderdag 14 november om 16 uur openen [expositie tot 8 december te bezoeken]
   
 • En nog een keer ‘Wereldbeelden’: bestel op tijd via e-mail kaarten voor ‘de Tranen van Amelie’: een theatervoorstelling die VOF De Kunst bij deze expositie maakte. Op woensdag 27 november om 20 uur.
  I.s.m. Theater de Lieve Vrouw.


 
 • De Stad Speelt op donderdag 12 december om 20 uur: en dit improvisatietheater gaat deze avond helemaal over fotografie. Wie deze unieke voorstelling wil bijwonen reservere snel een kaartje via destadspeelt.nl
   
 • Op vrijdag 13 december om 16 uur openen we samen met het Fotomuseum Antwerpen de internationale expositie Fotofinish: talentvolle fotografen van de lichtingen 2018 en 2019. Mooie stap op weg naar de landelijke uitstraling van 033Fotostad [expositie tot 31 december te bezoeken]
   
 • De organisatie is al in volle gang: op zondag 22 december van 12-17 uur, als de kerstdagen in zicht zijn, vind je een grote fotoboeken-markt in het Rietveldpaviljoen.
   
 • Veel aanbod van cursussen, lezingen en workshops: houd de agenda in de gaten!


  KIJK VOOR HET ACTUELE PROGRAMMA OP 033FOTOSTAD.COM

 
                                               Email: RIETVELDPAVILJOEN@GMAIL.COM
 

Share
Tweet
Forward
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Copyright © 2019 033fotostad, All rights reserved.


Wilt u een wijziging doorvoeren?
U kunt uw profiel aanpassen of u kunt uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp