Copy

Nieuwsbrief Rietveldpaviljoen - januari 2023

Rietveldpaviljoen op de kaart!

 

Rietveldpaviljoen op de kaart!

Het is druk in het Rietveldpaviljoen. We staan namelijk sinds vrijdag j.l. ‘op de kaart’ met de indrukwekkende tentoonstelling ‘Onbereikbare Liefde’.

Saskia van Loenen schreef er een prachtig artikel over voor NRC onder de titel ‘Een gebroken hart leidt vaak tot iets moois’

Artikel in het NRC.

Pak je agenda er bij...

Wil je goed beginnen, deze eerste maand van 2023?
Pak je agenda er bij en reserveer een plek via de website.
 
Dat kan ‘gewoon’ op donderdag tot en met zondag van twaalf tot vijf, maar ook voor hele bijzondere momenten.

  • Naïma Baraka speelt Rebel, een solovoorstelling van het ZID Theater op donderdag 19 januari om 16.00 uur. Een verhaal over trouw zijn aan jezelf, veerkracht en vertrouwen.
  • Dat liefde groeit, maar ook verrukt. Dat er een ketting kan om het geluk. Een culturele middag met stadsdichter Twan Vet op zaterdag 21 januari vanaf 15.00 uur.
Foto's: Heleen Jonkman
  • Lex van de Haterd introduceert het thema Onbereikbare Liefde, de film West Side Story van het Amersfoorts Jeugdorkest draait in onze ‘bios’, we onthullen het kunstwerk NARCISSUS van Lisa Bast en Eliza Dias bespeelt haar harp.
  • Nationale Gedichtendag zal niet ongemerkt voorbij gaan. Op donderdagmiddag 26 januari is er een poëzie workshop in samenwerking met Special Arts. Houd onze website in de gaten
  • Welkom bij het OPEN MIC podium op donderdagavond 26 januari vanaf 19.30 uur. Gezelligheid troef! 
Foto's: Heleen Jonkman
Foto's: Heleen Jonkman
  • Ontmoet de exposanten Anna Skubisz, Lisa Bast, Mardou Painter en Claire Bontje in het Tertulia Kunst Café dat op zondag 29 januari van 15-17 uur voor deze speciale gelegenheid in het Rietveldpaviljoen plaatsvindt. Geloof ons maar, dat wordt interessant!
Foto's: Heleen Jonkman
  • ‘Onze’ Willem Wernsen geeft tot ons genoegen weer acte de présence op zaterdag 4 februari van 15-17 uur. Lex van de Haterd interviewt Willem over zijn leven en werken als straatfotograaf.
Foto: Annemiek van der Kuil
Foto: Heleen Jonkman

Leerlingen van het voortgezet onderwijs!

Inmiddels ook graag geziene ‘klanten’ van het Rietveldpaviljoen. Kunstenaars en conservators hebben er lol in met leerlingen van diverse opleidingsrichtingen in gesprek te gaan over kunst en cultuur. Het werkt.

Foto's: Heleen Jonkman en Erma Prins

Een mooie samenwerking

Medisch Centrum Meander en 033fotostad in het Rietveldpaviljoen zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Let maar eens op als je daar aan de Maatweg door de gangen loopt of in de wachtruimte zit.

Troost bieden en de gedachten verzetten. Dat is het doel.

Foto's: Erma Prins

verras je dierbaren met een...

Vriendenpas als cadeau

Deel je enthousiasme voor het Rietveldpaviljoen met kunstliefhebbers en special-event- lekkerbekken. Een heel jaar in- en uitlopen bij die bloeiende en gastvrije eerste kunsthal van Nederland voor € 25.- (of meer)!  Een Ode aan de Stad, Onbereikbare liefde, de Kunst van het Schaken, KunstKijkDagen of Zonen&Dochters. In het Rietveldpaviljoen is altijd wat te doen…

Geef een vriendenpas cadeau »

Steun ons - word vriend

 
Wij zijn afhankelijk van steun van vrienden en donateurs. 033fotostad is dan ook ongelooflijk dankbaar voor jouw bijdrage.
Lees meer en steun ons »
Ja, stuur mij de 033fotostad nieuwsbrief
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
033fotostad
Rietveldpaviljoen Zonnehof 8 * 3811 ND Amersfoort * info@033fotostad.com


Copyright © 2023 033fotostad, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp