Copy
Minnelijke lezers en lezeressen!

Allereerst, sluit u aan bij het «Telegram» kanaal: nieuwe abonnees zijn hard nodig! Steun via «BackMe» voor deze initiatieven is ook zeer welkom!

U heeft het misschien gehoord: de antropoloog en wiskundige dr. Jan van de Beek heeft een onderzoek gedaan in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam én het Renaissance Instituut. Het onderzoek was naar de kosten van de massa-immigratie. En toen begonnen academici knetter-hard te deugen in een poging om hier afstand van te nemen. 

Die academici! Ze behouden zichzelf het recht voor om te bepalen wat al dan niet 'wetenschappelijk' mag heten, en dikwijls is dit eenzijdige en ideologisch opgeklopte drek. En wij realisten, toch dik 25% van het kiezerspubliek, moeten hiervoor de kosten ophoesten. Dus voor zowel dat linkse deugen dat wordt verkocht als 'wetenschap', als voor de massa-immigratie. 

Op De Nieuwe Zuil heb ik de cijfers over de migratie en bevolkingsontwikkeling «op een rij gezet

Ondernemers, MKB'ers en realistische vrijdenkers worden gebroodroofd, «zoals ik hier analyseer.» De deugbubbel wil gewoon dat wij stoppen. Laten we de rollen omdraaien en de komende jaren 25% van het electoraat aanhoudend mobiliseren om het omgekeerde te bereiken. Wij willen dat die deugbubbel stopt, dat die subsidiegraaiers, die woke-industrie, naar huis wordt gestuurd! Het liefst nog zó dat zij hun huizen moeten verkopen. Niks geen propaganda meer verkocht als 'wetenschap': spoedig komt het volk aan zet!

Vanavond doe ik een live podcast met de JFVD over vragen als 'hoe bouw je een Zuil', 'kan een sociaal democratie nog bestaan' en over mijn boek Links en Rechts in dialoog. Het is nu vervroegd, krijg ik zojuist door, wat wil zeggen dat de stream al om 19.00 zal beginnen.

Meld je nu aan door een mail te sturen naar utrecht@jongerenfvd.nl voor de lezing van Sid Lukkassen! Datum: Zaterdag 13 maart 2021


Goed weekend!
Dr. Sid
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp