Copy
Gouden lezers en lezeressen!

De maandelijks longread – voor iedereen gratis te lezen «door op deze link te klikken» – gaat over de laatste resten libertarisch verzet in de Westerse ziel, tegenover de (globale) Chinaficatie van ons leven.

Voorts is er dit gloednieuwe «videogesprek» tussen ondergetekende, Willem Cornax en Guido Fox.
 
Jan Houblon omschrijft de «wenkende perspectieven» van een Nieuwe Zuil! Met daarin een prachtig compliment aan uw auteur en ook aan u:

"Toen ik enkele van zijn boekvoorstellingen bijwoonde – kreeg ik de indruk dat hij wel degelijk omgeven was door een vitale kring bekwame fans en dat het tijdperk van een Nieuwe Zuil echt was aangebroken."

Rob Bolte is «ook positief», maar tegelijk wat meer somber. Volgens Rob moet het slechter gaan, voordat de maatschappij een andere koers kan inslaan.

Deze nieuwsbrief kan nieuwe leden goed gebruiken. Op «www.sidlukkassen.com» kan men zich aanmelden. Lezers werven helpt de zaak verder! Ook kunt u mijn volgen via «Telegram» en steunen via «BackMe!»

In het Telegram kanaal is een community building gaande van lezers die op elkaar reageren in de comments onder artikelen. Zeer de moeite waard!

Een top zondagavond gewenst aan iedereen!


dr. Sid
Copyright © 2021 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp