Copy
Majestueuze lezers en lezeressen!

Zoals reeds in de sterren stond geschreven, is het tóch weer niet gelukt om dr. Sid weg te deugen. Bij deze kan ik u verzekeren dat ik alleen nog maar sterker zal terugkomen. Nederland en Vlaanderen zijn klaar met deugen en er komt een keiharde laagconjunctuur aan: het wordt oogsten van alle volksverheffing die de afgelopen jaren is rondgepompt. Hier kunt u alvast een gloednieuw stuk lezen op De Dagelijkse Standaard over «Het Westers Schuldgevoel.»

Het boek Links en Rechts in Dialoog is bijna klaar (toch Berend?) en verder is de tijd benut om EU-werkjes te doen en daarnaast te werken aan een Engelstalig compendium bundelings- en verzamelingswerk dat Stichting De Nieuwe Zuil onder zijn hoede heeft. Het wordt episch! Dat kan ik u beloven.

Nee – dit is geen lege ophyping – het wordt écht episch. En mocht achteraf blijken dat het tóch niet episch is (een kans van 0 procent), dan mag u, met deze email geprint en al in de hand, mij slaan met een dode eend, zoals dit vroeger in Duiven gebruikelijk was. Of nu ja, gebruikelijk, het is wel eens voorgekomen...

Steun De Nieuwe Zuil met een donatie, zodat het oeuvre van dr. Sid ook in het Engels beschikbaar kan worden gesteld, met de arbeid van een professionele vertaler en editor. In totaal is +/- 3.000 euro nodig opdat een samenvattende, gecondenseerde versie van zijn oeuvre in boekvorm internationaal kan gaan: NL58 INGB 0008 747503 (Stichting De Nieuwe Zuil). DNZ organiseert naderhand graag een event om de donateurs te bedanken!

Without further ado, crowdfunden met die hap! En zoals u hier kunt lezen in dit overzicht van  «de mooiste, meest begeesterende fragmenten» van vorige week, zijn de commentaren die bij Stichting DNZ in de postbus komen zó heerlijk realistisch en nuchter. De auteurs staan merkbaar met de voeten op een stevige, solide ondergrond van wakker gezond verstand. Je kunt er uren in blijven lezen...

'Deugen? Dat nooit!'
– dr. Sid
Copyright © 2020 dr. Sid Consultancy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp